- Dell notebook topic
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Én csaka akartam, de annyit megtudtam, hogy van náluk is 8 nap kérdés nélküli visszavételi garancia, ebben az esetben futárt hívnak és azzal küldetheted vissza a terméket. Garancia is van, természetesen, ha pedig meghibásodik valami, ingyen küldenek futárt, a garanciaidő alatt. Sok cucc nem azért olcsó náluk, mert B kategóriás, hanem mert Szlovákiában van a bolt bejegyezve, és ot csak 20% az áfa.
-
medica
senior tag
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget és tanácsot kérni kameravásárlás ügyében. Egy civil szervezetnél szeretnénk elindítani videocastot, ezért beszereztünk egy jó minőségű webkamerát (Logitech C615), amiből azonban háromszor is hibás példányt kaptunk. Megfordult most a fejemben, hogy talán jó lenne valamilyen kézikamerával megoldani a streamelést, hiszen azt lehetne másra is használni.
Ezzel kapcsolatban a kérdéseim:
1, Van néhány olyan régebbi miniDV-s kamera, amelyeken már van USB-kimenet, és a gép is felismeri őket webkameraként, így nem kell külön trükközni, hogy pl. Google Hangouts/Ustream felismerje. Tudja valaki, hogy pontosan melyik típusok ezek? Neten elég sok töredékes információ van, de ha valaki tudna példákat mondani, az hasznos lenne.
2, Firewire-ön keresztül meg lehet oldani valahogy a streamet? Ez nem teljesen ide kapcsolódik..
3, miniDV-s (HDV-s) kamerákból tudnátok ajánlani olcsóbb (50k-ig bezárólag) olyan kamerát, ami jobb minőségű, és esetleg rendelkezik a fentebb említett webkamera-móddal? Van ilyen árban használtan elérhető HD-felbontással operáló kazettás kamera (esetleg memóriakártyás? bár ezt kétlem).
Köszi előre is a segítséget!
-
medica
senior tag
v700 lett a vége 110k-ért
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
medica
senior tag
-
a1200
aktív tag
Hali. Létezik olyan Mo-on, hogy videokamera kölcsönzés?
Csak néhány 1024×768--1280×960-as videót kéne csinálnom, min. 60-70 FPS-sel, össz. kb. fél óra terjedelemben.
Nem akarok csak ezért min. 50e-ért venni 1 új videokamerát. Használtan sem jó venni, mert bármikor tönkremehet.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Viszont ilyen nincs, hogy "min. 60-70 fps-sel". Vannak NTSC (amerikai szabványú) kamerák, amik az ottani szabványos 60fps-t tudják. Szerintem az ennél nagyobb fps-ű kamerák már speciális (valszeg több milliós) kamerák.
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
a1200
aktív tag
Messze vagyok Szfvártól. Honnan gondolod, hogy ott van ilyesmi? Kérek linket, infót.
Nincs senkim, akitől bármit is kölcsönkérhetnék. Ha lenne valakim, nem írnék itt.
Egyedül kell megoldanom pl. a ti segítségetekkel.Az 50 FPS nem jó, mert CRT TV-t akarok videózni, ami 50 Hz-es képfrissítésű, így nagyon villogna a kép.
És nem, nem tudok LCD, plazma, stb. TV-t használni a CRT helyett.
Milyen FPS a legjobb 50 Hz-es CRT TV videózásához? Minél messzebb kéne lenni az 50 FPS-től.
Ha nincs 60-100 FPS-es értelmes áron, akkor 20-40 kéne, de ez meg túl kevés lesz.
Csináltam videót a régi fgépemmel 30 FPS és 360×240 felbontásban, de trágya minőségű lett.Hogyan, milyen FPS-sel készülnek a youtube 720P, és nagyobb felbontású videók?
Kizárt hogy mindegyik több 100e Ft-os kamerával készült volna.[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
-
a1200
aktív tag
válasz Chrystall #9971 üzenetére
Kérek valami linket erről a mikor villog dologról.
Akkor térjünk vissza a lényegre.
Mi a legjobb ár/érték arányú videokamera a 3 normálisabb márkában nem 1920×1080, hanem kisebb, kb. 1024-1280-as felbontásra? 10-es (csúcsszuper, az 1-es a hulladék) skálán 7-es minőséget, megbízhatóságot, stb. kérek. Márkákat, típusokat, árakat, boltokat, teszteket, stb. kérek.
A kézremegés, kameraelmozdulás csillapítása is fontos, hogy ne legyen elmosódott a videó, se a fotó.
Az automatikus fókuszállítás is fontos, hogy mindig éles legyen a videó, mert hol tárgyakat, hol képernyőt fogok videózni.
Persze min. 2560-as fényképet is lehessen vele készíteni, mert a mostani fgépem már 6 éves, bármikor tönkremehet.[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
Hali!!
40K környékén kapsz Canon sx220HS fényképezőgépet, jó optikai stabival,1920*1080-as videófelbontással, kissebb képméretnél 120-240fps videó is van, és kategóriájában nagyon szép képeket készít.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
a1200
aktív tag
válasz Nagya21 #9973 üzenetére
Köszi, 1 adatnak jó lesz. Ezt a típust már 2011. júl-ban tesztelték, azaz elavult típus. [link]
Valami idei verzió érdekel, a Canon márka jó lesz. Lehetőleg SD-t, vagy microSD-t használjon.Hol vannak a többiek? Direkt vasárnap írtam ide, hogy sokan válaszoljanak.
Úgy látszik megint 1 hétig kell a netet túrnom, hogy minden infót megszerezzek, hogy meglegyen a rálátásom a dolgokra, és a végén tudjak dönteni. Pont ezt nem akartam.
Csak tudnám hogy akkor miért vannak ezek a topikok, a fórumok, ha semmilyen értelmes segítséget nem kapok.[ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
válasz Nagya21 #9973 üzenetére
Jó lenne az árban 30e alatt maradni. Nem kell nekem 1920×1080-as videó, meg 4000×3000-es fotófelbontás, ez túl sok.
Az előző linkemen ezt írja: - max. videókép másodpercenként: 24 kép/mp
Hol van itt 120-240 kép/s?
Durva lenne, ha 40-50e-es gépnél lehetetlen lenne az 50 FPS.[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
Hát pedig jobb lesz ha megbarátkozol a gondolattal, hogy 40-ért nem kapsz 50p-t. Panasonic V500-ban már van annyi, azt nézd meg, hogy most mennyit kóstál. Kb. amúgy 40-nek a dupláját.
Egyébként, 40 körül:
- éles kép kilőve
- 50p is, 120 meg aztán pláne
- érték arány is pláne
- fotó meg még úgyAmilyen gép neked kell, azért nem ide kell jönnöd, hanem a templomba menni és kérni a jóistent, hogy teremtsen olyat.
De viccet fléretéve, neked elég egy Pal szabványú, 25p/50i-s kamera, hogy ne vibráljon a felvett TV képe. Valamint, ha van a kamerán manuális fókusz, akkor azt beállítod, és végig éles lesz a kép. Ha éles autófókusz kell, akkor a JVC abban elég jó. Nekem volt eddig JVC GZ-HM200-300-550, mindben gyors és éles volt az autófókusz. Ha fotóból is jó kell, az csavar a dolgon, mert 100E alatt kicsi a kamerákban a szenzor. Nagyszenzoros kamera tud jó fotót készíteni. Olcsóbb Samsungokban viszonylag nagy a szenzor, de azokban meg nem jó a képélesség, így akkor meg a videó rovására megy a jó fotó. Samsung H200-at kapni olcsón, annak kb. 3 megapixeles szanzora van, és aránylag a képe is éles, az talán egy jó kompromisszumos megoldás lehet alapárban.
Egyébként itt hétvégén a legkisebb a forgalom, azért nem írt vissza senki.
-
Watt25
veterán
Én más szemszögből közelíteném meg a problémád megoldását.
Én úgy látom, hogy az alapproblémád az, hogy nem értesz a kamerákhoz, videófelvételhez, ezért olyan dolgokat kérsz, amire nincs is szükséged. (És az elvárt áron nem is tudod elérni.)
Ahogy említettük, a CRT tévé képe nem attól fog nem villogni, hogy hűdesok fps-sel rögzítesz. (Éppen ellenkezőleg.)
A kép nem (csak) attól lesz éles, hogy jó az autófokusz (hanem például azért, mert manuális fókuszt használsz.)
Az árakkal pedig elég irreálisak az elvárásaid...
CRT tévé képét rögzíteni szép minőségben szerintem nem egyszerű, kell hozzá tapasztalat, amely hiányát egy csúcszuper kamera esetleg pótolhatja, de az más árkategória.[ Szerkesztve ]
-
malako
csendes tag
Sziasztok, szeretném kérdezni hogy a Sony HDR-CX 250-es kamerának mennyit bír az aksija, és hogy egy 4GB-os sd kártyára kb mennyi anyag fér full hd 50p-ben. És még valamit. Videó közben lehet fényképet készíteni? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
Akkor mekkora FPS kell nekem, hogy a sima 50 Hz-es CRT TV képe ne villogjon videózás közben?
Ha ez megvan, már szét tudok nézni a kínálatokban 3-4 márkánál, hogy melyik mit tud.Kizárt hogy 100e-et költsek erre, 50e fölé nem mennék.
Van régi fényképezőgépem, ez tud 2XXX-es fotófelbontást is, csak videokamera kéne, de mindegyik tud fotót csinálni.
Miért nincs olyan videokamera, ami csak videót tud készíteni, fotót nem?
Olcsóbb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Valaki már írta, hogy simán 50 fps-sel kell készíteni a videót. Odafigyelve, hogy 1/50 legyen az expozíciós idő (Shutter speed) is, tehát automata módot ki kell kapcsolni. (Vagy ha túl gyorsan kialszik az adott tévén a foszfor, akkor meg kell próbálni feláldozni a sebességet az 1/25-ös expozíciós idő beállításával. Talán még attól nem mosódik el annyira a kép.)
Egyébként meg nem hiszem, hogy sokat lehetne spórolni a fényképezés funkció hiányán, bár én is feleslegesnek tartom.[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
Ha tud a kamera videózni, képet is tud csinálni, és fordítva. Rossz a kérdésfeltevés, mert megszoktad régen, hogy analóg gép csak filmre fotózott, és mást nem tudott. De az egy más szerkezet. Ha kezdettől fogva digitális technika van, nem is lett volna külön kamera meg fényképező megjelölés talán, hanem csak egy gép, ami felvesz videót is meg képet is.
Neked olyan kamera kell egyszerűen szólva, amit a boltban kapni. Ennyi. A többi nem lényeg. Minden Európában értékesített kamera 25/50 fps rendszerű néhány elhanyagolható kivétellel, így egyszerűen csak bemész a boltba, és veszel egyet, és felveszed a TV-t. Viszont zárbeállítás kell hogy legyen rajta. Az olcsó cuccokban nem nagyon szokott lenni, így lehet, hogy használtan kell majd venned.
-
a1200
aktív tag
válasz Chrystall #9983 üzenetére
Most is van digitális fgépem jó márkájú (Canon), tudom hogyan kell használni, de ezzel csak kb. 360×240-es videót lehet csinálni 30 FPS-sel, vagy 640×480-ban 10-15 FPS-sel, ami fos.
Semmivel sem vagyok előrébb, hiába írtam be ide.
Akkor megint az van, hogy 20-30 bolt kínálatát át kell néznem, összehasonlítani hogy mit tudnak.
Ha valamilyen funkció nem világos, akkor egyenként rákeresni, stb.
A végén talán 1-2 hét múlva eldöntöm, hogy mi lesz, vagy megszívom vásárlás után, vagy nem, vagy tudok jó videót csinálni, vagy nem.
Pont azért jöttem ide, hogy segítsetek elkerülni a szívásokat, hogy ne vegyek olyan típusokat, amik nem elég jók, vagy túl gagyik, vagy túl jók nekem, stb..[ Szerkesztve ]
-
Ottó58
senior tag
Nekem 8GB-os a legkisebb kártyám (TDK class4) 50p-s felvételre 36 percet ír.
Az akkuidő 9 hónapos akkuval 2ó44perc.
Mostanában vásároltam NP FV 70-es (1600mAh) akkut (postával 7200Ft.) 4és fél órát bír.
Arcfelismerő funkció is van benne, - mosolyexponálás-mosolyérzékelés mértéke, - ha ezt engedélyezed automatikusan készít képet.
Videó közben FH (jó minőség) ez az utolsó beállítás, amikor fényképet lehet készíteni. FX-legjobb minőségre és 50p-re állítva már nem lehetséges.[ Szerkesztve ]
» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
Chrystall
senior tag
Mondom: Samsung H200
Canon HF R27 is jó, abban is van záridőállítás, de biztonságképp nézd meg a kézikönyvében online
ez mindkettő neked jó lenne, használtan 40 alatt vannak, és jó kamerák, aránylag jó képet is tudnak készíteni
a fényképezőgépeddel meg azért nem boldogulsz a tv-nél, mert NTSC szabvány a videója, és emiatt vibrál a kép, nem osztható az 50 60-nal meg 30-cal egész hányadossal
-
malako
csendes tag
Na látod Watt25 vannak még rendes emberek is itt fórumon, akik még az oly „felesleges” kérdésekre is megpróbálnak választ adni, mint amilyen az enyém volt. Akik nem az észt akarják itt osztani, a fórumon, hanem segíteni, ha kell. Mint Ottó58, akinek köszönet is érte. De te nem ebbe az embercsoportba tartozol.
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Bocs, hogy belevauzok, de én is mielőtt hülye kérdéseket teszek fel , előtte körülnézek a használati utasításban(google a LEGJOBB) barátod, és ha nem lelek választ akkor jön a hüle kérdés.
Mivel most vettem kamerát, ezért előtte a számítógépemen 5-6 kamera használati utasítása vendégeskedett, mire meglett a végleges(SONY HDR-CX250).
Üdv Nagya
UI: ne cibádd az alvó oroszlán bajszát.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Az a baj, hogy összetéveszted a fórumot a tudakozóval. Kérlek vedd észre a különbséget aközött a kérdés között, hogy "Mennyi fér a 4GB-os kártyára?" és aközött, hogy "Milyen kamerával lehet jó minőségben CRT tévé képét rögzíteni?" (Segítek. Az előbbire 15 másodperces google keresés a válasz (amit bárki meg tudna tenni, aki képes beregisztrálni egy fórumra), a másodikhoz tapasztalat, tudás kell, aminek beszerzésére megfelelő dolog egy fórum.)
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
Ez a topik így nem sokat ér. Ezzel a segítséggel nem megyek semmire.
-
Chrystall
senior tag
Mégis mire vársz? Menjünk el hozzád, és járjunk boltról boltra veled? Leírtuk mi számít: 25/50p vagy 50i kell a kamerába, állítható záridővel. Ennek tudatában nézzél szét, amit kinézel nézd meg a használati utasítását, hogy van e a kamerában állítható zár. Mi ugyan ezt tennénk, nyilván nem fogok most minden kézikönyvet a kedvedért átbújni. Amúgy fentebb írtam konkrét típust, nem tudom mi bajod.
-
pyxystyx
tag
Sziasztok!
Kérnék egy gyors javaslatot, lehetőleg rövid indoklással, hogy a kettő közül melyiket érdemesebb választani?- Sony HDR-CX 250 EW (85000 Ft)
- Panasonic HC-V500EP-K (75000 Ft)Vagy ha 100000 Ft.- ig valami jobb alternatíva van, az is jöhet.
-
Nagya21
addikt
válasz pyxystyx #9995 üzenetére
HAli!!
Sony: Nagyobb hátsómegvilágításos cmos szenzor 5.4Mpx(vagy valahol ekörűl)
Full HD valós 50P felvételi mód(a szenzorméretből kifolyólag nemcsak ráhazudják, hanem tudja is)
Nagyobb látószög (f29.8-894)
Meg asszem fényerősebb optika(F1.8-3.4)
Min megvilágítás 3Lux
optikai zoom 30*
A felvételi idő gyári akkuval asszem kb egyforma
Panascodik:1.5Mpx(ebböl hogy hozza ki az 50P azt nemtom)
F1.8-4.2
f32.4-1345
4Lux
38*
Asszem ennyi, talán a különböző ficsőrökben a pana erősebb.
Üdv Nagya
A szfvári auchanban van még(ha a kollega el nem hozta az uccsót)110K Panascodik V-700-as, na az a tuti.[ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
válasz Chrystall #9994 üzenetére
Rengeteg egyéb paraméter is van, amit figyelembe kell venni:
Kép és videófelbontás, videó FPS, akku teljesítmény, mennyi videózási időt bír 1 töltéssel, 1 videófelvétel max. hossza, akku élettartam, minőség, milyen gyors SD kártya kell hozzá, mekkora, ennek az ára (csak újat veszek), kijelző típusa, felbontása, mérete, kép és videóformátumok, képérzékelő minősége, tudása, fényérzékenység?
Van-e automatikus fókuszállítás, mert a tárgyak videózása után át kell hogy tudjon állni a képernyő síkjára, nem lehet homályos, rossz fókusz képernyőre váltáskor, majd vissza kell tudnia fókuszálni a tárgyakra, és így tovább.A mostani régi fgépemnél csak fix fókusz van, csak úgy lehet videózni, ha a fókuszt nem kell változtatni.
Ha tudna nagyobb felbontást és FPS-t, ezzel akkor sem tudnám megcsinálni a videót.
Aztán hazudik-e a gyártó a gép bármely tulajdonságát illetően, hogy jobbnak állítsa be a termékét, mint amilyen? Pl. a képérzékelő szenzorról, ami a lelke a gépnek.
Ez ma már általános gyakorlat minden terméknél (pl. autók gyári benzinfogyasztás adatai, a valós 1,5-szer annyi).
Nincs minden fgépről, vkameráról netes teszt. Mi van, ha olyat nézek ki, amiről nincs teszt?
Kizárt hogy zsákbamacskát vegyek.
Milyen régi a típus, mikor jött ki? Nem akarok 2-3 éves típust venni, ha van jobb, alig drágábban.
A felsorolt, és a még kimaradt paramétereknek utánajárni, hogy melyik a régebbi, melyik az újabb (képérzékelő típusok, technológiai fejlődés lépcsők), mint a PC monitoroknál a régi TN, az új az IPS, stb.
És akkor még csak az újakat néztük.Ha használt kell, akkor jön a többi szívási lehetőség, mikori típus, hogyan akar átverni engem az eladó, miket hallgat el, milyen rejtett, vagy nehezen észlelhető hibái vannak (haldokló akku, 10 perces videót sem bír ki, ez is sokba kerül, ha újat kell venni), stb.
40e-ért nem használtat akartam venni, túl nagy a kockázat, túl sokféleképpen szívhatom meg a dolgot.
Ha már kifizettem, és postán megkaptam, hogyan reklamálok, hogyan kapom vissza a pénzemet? Sehogy.Vaterán van 37e-ért SX220 HS, na és? Olyan a leírása, mint 1 reklámszöveg canon_powershot_sx220_hs_fenykepezogep.
Plusz újan 65e-ért kapni canon_powershot_sx220_hs_fenykepezogep, akkor nehogymár 37e-et fizessek egy 2-3 éves használtért. Az új ár harmadánál többért semmi sem érdekel. Itt volt 28e-ért is canon_powershot_sx220_hs.
Ez is canon_powershot_pro1_aron_alul, plusz hibás, milyen baja lehet még?[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Még mindig én sem értem, hogy mit vársz még el. Elég sok tulajdonságot felsoroltál, tehát mégis tudod, hogy mit kell nézni. A felbontásban trükköznek a gyártók, de a szenzormérettel és annak felbontásával kevésbé, amelyből meg lehet állapítani, hogy kb. mekkora lehet a valós optikai felbontás. A CRT tévékre általában nehezen fókuszálnak rá a kamerák, nem hiszem, hogy 50eFT-ért olyan kamerát kapsz, ami minden esetben 100% biztonsággal azonnal jó fókuszba áll és mindig ott is marad. (Tehát jobb, ha kézzel csinálod.) FPS-ről mér írtunk, hogy gyakorlatilag mi jöhet szóba, ezek konkrétan le szoktak lenni írva a kamerák doksijába.
Kaptál konkrét tippeket. Nézd meg azokat. Ha nem tetszik, keress más hasonlót az adott paraméterek mentén. De hidd le, a lényeg, hogy nem kapsz 50eFt-ért tökéletes kamerát. (Mert te kb. azt keresed.)
Vaterán pedig nem az eladó szövegét kell olvasni, hanem rákeresni a kamera leírására és azt elolvasni. (Ez mondjuk igazából mindig igaz, nem csak aukciós oldalakra.) Én amikor kamerákat nézegettem, szépen csináltam egy könyvtárat a gépemen és PDF hegyeket töltöttem le oda a leírásokról.[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
Hát, én azt mondom, hogy kicsitn túldimenzionálod ezt a dolgot.
1. Autófókusz ma már minden kézikamerában van, és kompakt fényképezőgépben is, tehát ez a probléma kilőve.
2. Ha TV-t veszel fel, annak olyan fényes a képe, hogy az autófókusz minig rajta lesz élesen, mert sötétben is a fényes tárgyakra megy rá automatikusan.
3. Szenzor, képélesség, színek: ez mind árfüggő. A te általad remélt áron újonnan ha veszel, nem olyan lesz a minőség, mint te szeretnéd. Tehát ha jó minőséget akarsz, több pénz kell bele. Boltban 30 körül játékot kapni, ami arra jó, hogy megveszed, és a polcon porosodik. Ezért írtam használtat.
4. Olyan kamera kell, amiben van állítható zár. Használtan, 40-50 körül kapni Samsung H200-at, Canon HF R 2-es szériát, pl. R26, R206, stb. Ezek ebben az árban elég jó minőséget nyújtanak, és állítható bennük a záridő. A Canon HF R-ben nem 100% ezért mondtam, keress rá a kézikönyvében, de én úgy emlékszem igen.
Ennyit tudok segíteni, ha ennél több kel, utalsz nekem 10000 forintot, akkor bármi egyéb kérdésben segítek még kamerákkal kapcsolatban, de azt azért ne várd el, hogy az áltatad felsorakoztatott nyolcvanezer szempontot mind figyelembe véve fogunk neked előbábnyászni a netről egy ajánlatot, ami amúgy úgyse lesz, mert ha olyan kamerát akarsz, ami mindabban jó, amit említettél, akkor 200E forint felett kell kutakodnod. Ha tetszik, ha nem...
Egyébként szerintem az nálad a legfőbb gond, hogy te azt hittet, mikor ebbe belevágtál, hogy 50 ezer alatt valamire való kamerát kapni. Sajnos ez nem így van, ebben az iparágban drága pénzért mérnek minden kis dolgot. Olyan kamera, amire azt mondod, hogy normális, az min. 100E forint fölött kezdődik boltban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Star Citizen
- Dell notebook topic
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPad topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest