-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz micafighter #92977 üzenetére
Nem próbáltam még EC kapcsolót de érdekelne a téma.
Én igen, Domonkos FC660C-je volt itt egy darabig. És hetek óta halogatok egy EC buildet, pedig minden adott hozzá, de a plate-et és nyákot összekötő 43 darab csavar gondolata eddig mindig elriasztott, főleg azért, mert tudom, hogy a területen kezdőként több alkalommal is esélyes, hogy teljesen szét kell szedni a cuccot.Ha a kupakcserénél bonyolultabb műveletet csinálsz EC vonalon, akkor előtte nézd meg Cipulot Vero V2 build streamjét.
legalább egy slider kell majd a spacere
Ha tényleg csak pár darab kellene, akkor szólj, mert akad tartalék.Topre alkatrészeket gondolom külön nem kapni, úgyhogy ha valamit cserélni kéne a használt HHKB-ban, a gyári Topre kapcsoló alkatrészei ha jól értem kompatibilisek a Deskeys KLC alkatrészekkel?
Igen, jól gondolod. A KLC az olcsóbb megoldás, a Deskeys a drágább és jobb megoldás. Én elsőre KLC-t vettem, mert az olcsóbb az relatív fogalom az EC világban[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest