Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz micafighter #83144 üzenetére

    Szilikon
    Ez jól hangzik. Kíváncsi vagyok, hogy hosszútávon a mozgás nem kezdi-e elhúzni a drótról.

    Drót alatti szivacs
    Bizony. :K
    A harmadik videóhoz hasonlóval is próbálkoztam. A teljes drót alatti csíkhoz képest, ennél nehezebb jól eltalálni a magasságot és a mélységet is, hogy mennyire érjen túl a dróton. A szivacs hajlamos kifordulni a mozgástól és onnantól gyakorlatilag semmi haszna nem lesz. A csík nálam jobban bevált, mint ezek a szivacs "bakok".

    +Holee videók
    Pedig sokféleképpen lehet elrontani azt is, csak kevesen foglalkoznak vele a videókban. Pl. ha picit is túlér a ragacs a hátsó oldalán a stemnek és az közel kerül a házhoz, akkor leütésenként kétszer beleakadhat...mondjuk ezt gyorsan észreveszi az ember a hangja miatt. A másik, hogyha kenőanyag jut a ragasztócsíkra - ami hát nem lehetetlen -, akkor hosszabb távon hajlamos leoldani a ragacsot a felületről.

    Mica, félre ne érts, csak ha már szóba kerültek, gondolom megemlítem... :D
    Nekem furcsa, hogy mennyien esküsznek a Cherry MX-eken belül a Black-re. Ha szóba kerülnek, masszívan felül van reprezentálva. Tudom, hogy ennek volt eredetileg oka, de azt érzem, hogy itt is inkább hatnak már a véleményformálók.
    Nem csak arról van szó, hogy személy szerint a könnyű rugókat kedvelem*, csak nehezen hiszem, hogy tényleg mindenkinek az a rugóerő az ideális. Azt gondolnám, hogy ennél egyenletesebb kellene, hogy legyen az eloszlás.

    *: az Oil Kingekről pár hét használat után kiderült, hogy fárasztanak. Az 55g a Yellow-khoz képest elvileg nem sokkal több, de a hosszú rugók megindításával kombinálva már túl sok nekem. Szóval a "trendekkel" ellentétben hagyományos 15mm-es TX-re tervezem cserélni.
    Csak jó lenne tudni, hogy a gyári lube hogyan viszonyul a 105-höz.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák