Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz membrandj #70962 üzenetére

    Az oké hogy i3-on nagyon bukta lesz, de lehet vele játszani, mert a min. FPS-ektől nem veri szét a user a gépet ;] ez volt anno a dual celeronommal is, elvolt az cry3 mellett a ddr5 hd5670-nel, de cpu igényesebb résznél csúnyán elvérzett. i3-at pont ide tervezték, sztem árazása is jó. Akárhogy nézed az i5 50%-kal vagy többel is drágább. Első szériás i5 azért bőven szokott lenni 30 alatt, sandy már lehet nem. Lényeg a lényeg, i3+GT750 Ti + 8GB rammal azért elvan az emberke. Persze sok játéknak elég 4GB is, de van ahol épp az lenne a szűk keresztmetszet ha csak 4 lenne benne. Magam részéről én nem is vennék újan ramot, notebookba is 2x2-t 5-ért adok, azok nem döglődősek mint pl egy vga vagy alaplap.
    Hosszú távon persze mindenképp jobb egy i5, de mint mondtam akkor egy ördögi kör, mert akkor már hosszabb távon vga csere, 4GB ram tuti kevés lesz, meg hát azért no, lassan már-már alap hogy SSD legyen a gépben és akkor arról még nem is beszéltünk.
    Netezéssel én ügyesen kihasználok 3GB-ot, van mikor 20-30 oldal van nyitva:) + mellette apróbb dolgok. 4GB alatt rendesen rosszul érzem magam ;] és az igp csak egy nagyon kicsít csíp le, 100MB körül.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák