Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adam7027

    csendes tag

    válasz SyMbioTe #178799 üzenetére

    Szia!

    Köszi a választ, kíváncsi voltam főleg tápegységügyben, hogy ki mit szeret ajánlani. Találtam közben egy másik oldalt is: https://cultists.network/140/psu-tier-list/
    Ez a CM V550 V2-t sokkal jobbnak minősíti, mint a többi tápegységet (igaz, a lista már egy ideje nem frissül), kár, hogy nemrég a V650 V2-t most már nehezebb és drágább megszerezni, de akkor ezen nem aggódok, jó lesz az 550-es is.

    Az 500DX-ben nem látom az 1db 5.25-ös helyet, amire még most nekem szükségem van. (Másik dolog, amit nem igazán értek | legalábbis nekem újdonság, és nem a szimpatikusabb fajtából | , hogy miért kell a tápegységet egyes házakban egy lemezzel elhatárolni az alaplaptól, nem tűnik jobb megoldásnak valahogy, mert hosszabb kábelekre van így szükség, bár ki tudja...)

    SSD-ket tekintve még az érdekelt volna, hogy a 980 Pro / 990 Pro esetén (akinek van ilyenje) még mindig fennállnak-e a korai meghibásodások / rossz, gyors öregedéssel járó firmware, vagy ha valaki olyan eszközt kap, amin nem a már kijavított firmware van rajta, azt lehet könnyen orvosolni.

Új hozzászólás Aktív témák