Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsmarossy

    csendes tag

    Sziasztok, segítséget szeretnék kérni gépválasztásban, sajna nem vagyok már képben a friss hardverekről így 29 évesen :)

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Játékra és photoshopra. Játékban multiplayer is. Szeretem a magas beállításokat és a low FPS-t nem. Néha zenehallgatásra, és nem örülnék, ha rosszul szólna, nem tudom, alaplapi hangkártyákban van-e különbség de ha igen akkor ez fontos, hogy jó legyen az audio is. Bluetooth nem tudom tud-e jönni a zene, ha igen, az jó lenne, ha vezeték nélküli lenne.

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Monitorral rendelkezem (Asus PG278Q) illetve van némi maradék DDR memóriám, nem tudom,az felhasználható-e az új géphez: 8GB kit G.Skill Trident z ddr4 illetve hangfal, billentyű, egér van.

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Mindenre, beleértve a házat is.

    4. Mennyi a kereted rá?
    Kb 500.000 +- 10% szánok rá

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    "WQHD (2560 x 1440), 1 ms, akár 144 Hz-re túlhúzható, G-SYNC™"

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Nincs kifejezett preferencia, de az intel szimpatikusabb. A ház ne világítson ha lehet, és letisztult legyen, fekete, illetve hangszigetelt. Minél kevesebb karbantartást igényeljen (porszűrő). Designban illeszkedjen a monitorhoz, illetve az asztalon még van mellette fekete színű yamaha hangszórópár. (musiccastos)

    Köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák