Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pendra37

    tag

    válasz SyMbioTe #118354 üzenetére

    "Azért egy komolyabb gamer pc-t nem szabad ilyen olcsó, lomis házba rakni.
    Ennek azért hűtés is kell, ami ezekben a házakban nem a legkiemelkedőbb, nem a legjobb ha játék alatt megsül a VGA."

    I5-4570S, 960. Egy evig konkretan hazban sem volt, csak az LCD feletti polcon hederelt. 55C-75C max terhelesen.
    A 9800 GTX+ kb 5 evig egy oldalfal mentes hazban lakott. 1-2 evente ujra pasztaztam es fel evente kiporoltam. Max 85 fokig melegedett.
    Nagyon regen volt melegedos Athlonom + 4200 Ti (kesobb 6600). Ott megesett, hogy 35 fokos lakasban csipogni kezdett a homerseklet riaszto a levett falu hazban. Erre fogtam a 3e Ft-os kinai allo ventit, melle tettem es direktbe rakuldtem. Halk volt es remekul lehutotte a hazat is meg engem is :D.

    "Bármilyen gépbe ilyen táp + ház kombót semmiképp nem ajánlunk, főleg nem nbase, hkc és a többi!
    Akár első bekapcsoiláskor tönkrevághatja az egész gépet a táp, aztán amit spórolt 5k-t, most költhet újra 85-öt. Aztán joggal jön reklamálni, hogy miért ilyen rossz minőségű tápot írtunk neki."

    A PC-s korszakom kezdeti 15 eveben csak ilyen haz+tap dolgokat vettem (Vargane es Tarsa, Codegen stb). Azok ma is mukodnek (pl akksi toltnek). A draga Chieftec tapomnak bezzeg sikerult leegetni egy lapomat. Egyebkent kicsit feljebb volt a listaban egy tap is, ugyhogy ez a 400-as gondolom azert volt benne, mert anelkul nem lehet olyan hazat kapni.

    "670-es gép sem eszik annyit, PH-s tesztben 260W-ot evett az egész gép tuningos i7 mellett."

    A 670-es Maximum Graphics Card Power (W): 170W. I7-860 A CPUBoss-on azt irjak, hogy max fogyasztas 180W. Ezt en sokallom, de a TDP is 95W ugyhogy annyit biztos tud fogyasztani. Az 270W + a lap, memoria, hattertar, huto besziv darabonkent 10W-ot igy osszejohet a 350W. A tapnak minimum 20%-al nagyobbnak kell lennie, mint a max fogyasztas szoval 420W de semmi nem tokeletes, plane, ha regi, szoval 450W az abszolut minimum. De nagyon nem egeszseges a hataron tartani a tapot, igy jott ki nekem a 600W-700W.
    Egyebkent ezek a Watt merok is mutatnak ossze-vissza mindent. Probaltam parat de vegul konkretan a villanyorat hasznaltam. Lekapcsoltam hutot, lampat, mindent. Leolvastam az orat, aztan vagy 30 percig porkoltem a gepet majd leolvastam megint.

    [ Szerkesztve ]

    Gondolj egy jeghegyre.

Új hozzászólás Aktív témák