Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz csucsbicep #60396 üzenetére

    Tápellátás ugyanaz Mark1 és Mark2-n, képeket elnézve és valószínű egy az egyben Ranger tápellátása is ez, ami nem biztos, hogy negatívum, de szerintem nem Hasival fog kiderülni, hanem Broadwellel, de ne legyen igazam.
    Ami az Asus Z97-A alaplapot illeti az M.2 csati a sata csatira van rádrótozva és nem PCI-E szálat használ, így lehet kompatibilis viszont lassab lehet... spec oldalán írják (a Z97-pro pl: PCI-E/sata)
    Eddig nálam ha a tuning és az M.2. a fontos akkor Ranger/Pro/Hero illetve mATX-nél Gene a befutó.
    Azt sajnálom, hogy a Maximus lapoknál lehagyták a Sata Express csatit, viszont elvileg az M.2. gyorsabb lehet, de legalább több PCI-E line van bedrótozva.

    Topik ON:
    Egy gépet raknék össze ismerősnek, viszont dilemmában vagyok, mivel relatív olcsón is meg kellene úszni.
    LGA1150-es deszka HDMI-vel G-s Pentiummal lenne összerakva és 8Gb ram (későbbi esetleges kisebb játékok miatt a gyerkőc ragaszkodott hozzá), ahogy a HDMI csatihoz és az 5.1-es hang kivezetéshez.
    Elvileg egy B75M-Pro4 is szóba jöhet, de eljátszottam a gondolattal, hogy ha javarészt office, net és néha lenne játékra használva, akkor mi lenne, ha valami olcsóbb deszkát választanék 2 DIMM-el, és 1db 8Gb-os modult tennék bele...? Előfordult már, hogy 2 DIMM foglalatos deszkába 2 ramos kitet rendeltem és a proci IMC-je KO volt, így csak egy modult tudtam benne hajtani, viszont egy modulnál nincs gáz ezzel és olcsóbb is mint ha kit-ben venném...
    Véleményetek, javaslatotok? .... vagy maradjak az eredeti tervnél?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák