- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strauss
senior tag
Sziasztok ,sajna elszállt az alaplapom ( asrock fm2a55m-dgs ) mivel garis volt , így valszeg csere lesz . Kérdés mit vegyek helyette? ugyanolyat nem akarok. Pár ezret még rá is fizetnék , csak működjön rendesen. főleg játékra + irodai munkára kell. A gép : X4 740X , ATI 6770 , 8 GB RAM.
Köszi!
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
csucsbicep
nagyúr
válasz BomiBoogie #59853 üzenetére
Úgy tudom nem lesz új. Nagyon hiányozna még egy 1150-es chipkészlet, így is van miből válogatni.
bluyoo: A muszáj nagy úr.
[ Szerkesztve ]
-
godan
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért de segítsen valaki.
Az alaplapom egy Asus P8P67-M B3.
Ha lecserélném a videokarit egy gtx 760-ra ez kompatibilis vele ugye? -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Az aláírásomban szereplő gépem van. Úgy néz ki meghalt az alaplapom. Pár napig csinálta, hogy nem ment az óra a BIOS ban illetve a windows alatt sem. Majd kivettem az, hogy had "szedje" össze magát na azóta már el sem indul.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen alaplap alternatívákat ajánlanátok az én lapom helyett(közel azonos tudásban teljesítményben)?Használt is jó lenne.....mert ezt ,akkor garanciába visszaküldeném.
Köszönöm.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
törölt tag
Sziasztok, A10-5800K alá milyen alaplapot ajánlotok, ami garantáltan minőségi? ATX-es, nem lenne hajtva a proci v memória, tehát nem kell vmi nagyon drága tuningos.
Amit néztem azok az asrock alaplapok de azokból is van ezer féle. Esetleg van olyan, amin egy kicsit minőségibb integrált hangkártya található, v az mindenhol ugyan olyan?
maximum 20k szánok rá, de látom, h 15kért is lehet egészen jókat kapni.
Előre is köszi a választ! -
Vekko
aktív tag
Üdv!
Összeállítottam egy mini-ITX gépet, legfőképp játékra használnám és munkára (photoshop és kisebb videóvágás, ami említésre méltó). Ehhez szeretnék alaplapot.
Intel Core i5-4670
MSI R9 270X Gaming 2G 2GB GDDR5 PCIE
Kingstone HyperX 4GB DDR3 1600 Mhz x2
Cooler Master Elite 130
Cooler Master G450M 450W
1 HDD, 1 SSD, 1 ODD1: Jelenleg úgy gondolom, hogy nem fogok tuningolni, ezért az MSI B85I és Asrock B85M-ITX között gondolkodok. MSI felé húz a szívem mert abban Realtek LAN van, Atherosban egy notebookban már csalódtam.. Ti melyiket ajánlanátok?
2: Elég lesz a B85 is? Gondolok itt olyanra, hogy a Z-s alaplapoknál pl. digital PWM van és egyéb extrák amivel elméletileg mennyire stabilak. Vagy ez csak parasztvakítás? Mert egyéb funkciót nem használnám ki (wifi, bt, raid stb..) Ugyanaz a minősége az alaplapoknak?
3: Érdemes-e megvárni a 9-es szériát és a haswell frissítést?
Segítséget előre is köszönöm!
-
bluyoo
nagyúr
válasz anytime #59852 üzenetére
Folyamatosan győzködöm magam hogy nem kell ez nekem.
Érdekes ez a kinézet kérdés. A legtöbben félévente látjuk a lapot tarkításkor, de mégis szempont a kinézet. Kell a sárkányos logó, meg az agresszív színek, szép hűtőbordaforma ....(#59853) BomiBoogie
Szerintem sem jön új chipset. Az majd az LGA 1151-es tokozással a Skylake alá. DDR4, PCI Express 4.0 és Thunderbolt 3.0 támogatással. Legalábbis előreláthatólag.(#59854) csucsbicep
Az a baj hogy nem tudnám megmagyarázni a pénzügyi tanácsadómnak az újabb kiadást.(#59851) Strauss
Hány darab ezret tennél rá? Gondolom ASRock lapot sem szeretnél.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Killerlaca #59857 üzenetére
Hi!
Esetleg a Nem indul és mi a baja a gépemnek topicban tudnak segíteni. Első körben én megnézném jó-e az alaplapi elem és összeraknám az asztalon. Hátha ...
Használtan pl. az Asus P8Z77-V bár ez jóval jobb lap mint a mostani.
Újonnan pl. az ASRock Z77 Extreme3.
Bár mindkét esetben erősen a kerettől és a választott üzlet/hardver apró kínálatától függ ....(#59858) fagyisgonosz
Szia!
Ha nem lesz tuning minek a "K"-s APU?
Mindenesetre az APU-k nem az eget verő (CPU) teljesítményükről híresek szóval esélyes hogy hamarosan mégiscsak tuningolva lesz. Ha meg az iGPU-t fogod használni (ugye ez elég esélyes ha már APU-t vásárolsz) akkor meg a RAM-ot megint csak érdemes húzni hiszen nagyban befolyásolja az iGPU teljesítményét.
Szóval ATX méretben az ASRock FM2A88X Extreme4+, Gigabyte GA-F2A88X-D3H körül nézelődnék. Ha a kereted engedi kicsivel 20K felett az Asus A88X-PLUS.
A jobb audió szolgáltatásért már kicsit jobban zsebbe kellene nyúlnod. Pl. az ASRock Fatal1ty FM2A88X+ Killer az Realtek ALC1150 Audio Codec-el. Bár szerintem egy külön hangkártya még mindig jobb ha extra igényeid vannak.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Z97-es lapok körülbelül mikor fognak megjelenni a webshopokban? Asus két Z97-es lapja már kapható az iponban, de engem pont nem azok érdekelnek .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Ðávid
aktív tag
válasz Killerlaca #59857 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy lemerült az alaplapon levő gombelem. Esetleg kipróbálhatnád egy újjal, hogy azzal elindul-e. Nekem is volt már ilyen. Sosem őrizte meg az időbeállítást a Windows, végül gondoltam veszek bele egy új elemet. Ez megoldotta a problémát.
Esetleg arról lehet tudni valamit, hogy mikor fognak érkezni a 95-ös chipsetű alaplapok? Lesz az Asusnál hasonló alaplap, mint a B85 Vanguard?
[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
Sajnos az már volt régebben, de nem segített.
Nem kapcsol be a monitor felpörög minden venti meg winyó aztán ennyi.Azért kellene alaplap alternatíva, hogy legyen gépem és ezt visszaküldhessem garanciába(azt hiszem még van rá).
Sajna nem vagyok képbe az alaplapokkal. Milyet nézzek a z77 pro3 helyett ami passzol a gép többi részéhez?bluyoo:
közben olvastam a hozzászólásod. Köszönöm.
Olcsóbb variációk nincsenek?
Köszi
[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
bluyoo
nagyúr
válasz Killerlaca #59865 üzenetére
Vannak de még mindig nem írsz összeget .... Vagy jobb hogy találgatunk?
Bazinga!
-
Killerlaca
senior tag
válasz bluyoo #59866 üzenetére
Azért nem írtam mert nem vagy tisztában az árakkal. Mondjuk 15 - 20 000Ft és lehet használt is.
Kivettem megint az elemet lehúztam mindent csak az ssd-t hagytam bent. Ilyenkor meg se nyikkan nem tudom miért várok pár órát, utána el szokott indulni legalább annyira, hogy felpörögnek a ventik...
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
válasz bluyoo #59847 üzenetére
Köszönöm a javaslatokat! Vicces, magamtól az Extreme3-at néztem ki , Extreme4-et csak microATX-es verzióban láttam. Nagyon szimpatikus lap egyébként, de félek, hogy arra már sajnos nem lesz lehetőségem (nem rajtam múlik sajna, az árba még beleférne), pedig sokkal jobb lenne az Extreme3-nál.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok,
Melyiket választanátok, ha 2600k-t akarnátok húzni benne 4,4-4,5-re?
ASUS P8Z77-V LX vagy ASRock Extreme 4?Moretimer
-
bluyoo
nagyúr
válasz Killerlaca #59867 üzenetére
Hát azzal a kerettel csak használt Z77-es lap jön ki, és abból is az alja. Vagy régebbi chipset-el szerelt lapok a 6-os sorozatból. Bár voltak ASRock Z77 Extreme4 -ek de azokat már jegelték.
Újonnan még a mostani Z77 Pro3 -as lapod is drágább mint 20K!"... nem vagy tisztában az árakkal." Miért ne lennék tisztában az árakkal?
(#59868) Strauss
Akkor a három említett lap belefér a keretedbe.(#59869) bteebi
Szívesen!
Az első két üzletben ami eszembe jutott: [link], [link]. De az árú keresőn is van pár üzlet ahol elérhető.
De a régebbi LGA1155-ös foglalattal is kapható még szinte mindenhol. Szóval csak a választott CPU-n múlik ...(#59870) Moretimer
Egyértelmű hogy tuningra nem egy "csupasz" lap az ajánlottabb. De a P8Z77-V LX és az Extreme 4 között majd 10K-van.
Márkán belül a P8Z77-V LX2 vagy a Z77-A ami hasonló árban van mit a sima LX.Bazinga!
-
Killerlaca
senior tag
válasz bluyoo #59871 üzenetére
Jaj bocsánat Én nem vagyok tisztában az árakkal!
Elírtam ne haragudj.
Egyébként most életre kelt és működik rendesen a gép.
Na most ilyenkor mi volt a baja? És ezt csinálja már velem kb 1.5-2éve néha bekattan, akkor nem megy 2 napig majd hirtelen megjavul.Erre ötlete valakinek?
Köszönöm
-
bluyoo
nagyúr
válasz Killerlaca #59872 üzenetére
Semmi gond. Csak nem értettem ....
Esetleg nézd meg hogy a lapon nincs-e látható sérülés a forrasztásoknál. Tisztítsd ki RAM és VGA foglalatokat hátha valamelyik érintkező szennyezett. Ha van otthon cseréld ki a SATA kábeleket hogy azt is kizárd. Az SSD jó kondiban van (SSDlife Pro)?
Ellenőrizd a CPU foglalat lábait nem sérültek-e. Esetleg a rossz minőségű ház miatt befeszült a lap és sérült ...
De ezek csak kósza tippek. A linket "Nem indul és mi a baja a gépemnek topic"-ban is tedd fel a kérdésed hátha valakinek lesz egy használható ötlete.
Visszatérve a lapodhoz láttam egy Asus P8Z68-V-Pro -t még kiskergarival 18K-ért.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Blooddrunk
csendes tag
Asrock FM2A55M-VG3+ alaplap vélemények ár/érték arányban? 10,000Ft
teljes gép amibe menne így nézne ki:
Proci:AMD A8 6600K
Ram: Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G memória
merevlemez:Toshiba 1TB 32MB SATA3 DT01ACA100 merevlemez
Táp: FSP hexa 400w
Komplett gép 75be tudnám összerakni és ez is max keret ráKésöbbiekben bővíteném a gépet még 4Gb rammal és egy HD7770 kártyával.
Megfelelő lenne ez az alaplap?
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz Blooddrunk #59876 üzenetére
A legolcsóbb, és extrán fapados FM2+ -os lap. Egy "K"-s APU alá én nem raknám.
De ugye nem tudsz egy ezressel sem többet a gépre költeni, amit majd évekig használsz így ugye felesleges jobb lapokat ajánlani. 10K alatt meg nincs is FM2+ -os lap.
Ahogy én tudom a Toshiba HDD-k sem a legajánlottabbak. Milyen winchestert vegyek?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
TeeJay
félisten
szeretnék összedobni egy gépet ami procizabáló programot futtat
amit eddig néztem az ez lenne
Intel i5 4670
Asrock H87M
2x4GB Kingston Hyperx 1600 CL9 RAM
1TB Seagate 7200-as vinyóVGA nincs elég ami a prociban lesz
kérdésem lenne hogy az Asrock H87M lap ajánlott, megvehetem bátran?
a H81-ben tényleg nincs videógyorsítás a herélt chipset miatt?
B85-ös lapban már van, esetleg az is bőségesen elég lehet nekem arra amire kell?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Vekko
aktív tag
Üdv!
Az MSI B85I GAMING megéri a plusz pénzt a sima MSI B85I-hez képest?
Sűrűn lenne játékra használva. Egy i5 4670 és MSI R9 270X Gaming mellé.
Ami miatt gondolom megérthetné, hogy gaming MSI MB és gaming MSI VGA lenne, ez esetben van elméletileg VGA boost.
A hangzásnak is örülnék, hogy újabb ALC 1150 van benne, és talán a gaming device portnak is ha már 1000 Hz-es az egerem. Stb..Kérdés, hogy ezt mind csak benyaltam és ez csak hype, vagy valóban van pozitív különbség?
-
bluyoo
nagyúr
válasz TeeJay #59878 üzenetére
Hát két RAM slot-os H87-es lap ... Én inkább választanám a B85-ös cshipset-el szerelt Gigabyte GA-B85M-D3H-t.
Hűtést is kaptak a MOSFET-ek 32Gb-is bővíthető RAM a 16 helyett
Hacsak nem lesz szükséged a RAID támogatásra.
"a H81-ben tényleg nincs videógyorsítás a herélt chipset miatt?" Ilyenről még nem halottam.(#59879) Vekko
Természetesen sokkal jobb lap a B85I GAMING. A hőcsöves VRM/chipset hűtéstől kezdve a jobb audió és LAN-ig. De hogy neked megér vagy nem +kb.10K-t azt csak te tudod.
De ha már minden hardvered "gaming" gondolom aktív játékos vagy, szóval szerintem megéri a pluszköltséget. Már amennyire egy mITX-es lap megéri az árát. Ugye mATX méretben már Z87-es chipset-el szerelt lapot kapsz pl. a Z87M Extreme4, mint ahogy ATX méretben is megkapmád. Plusz jó pár ugyancsak játékosoknak szánt lap pl. az Asus B85-PRO GAMER olcsóbban a MSI H87-G43 Gaming-et ASRock Fatal1ty H87 Performance / Fatal1ty B85 Killer ......Bazinga!
-
afrojack1
senior tag
Üdv!
Az új asus z97 szériából melyik a jobb ''gamingre'' ROG vagy Tuf azon belül miért ? Melyik?
Mert a rogok tetszenek az új megoldásokkal de a tuf közül is sok jó lapocska jött, 5-way optimalizálás stb.. Tudnál picit segiteni? Összezavarodtam!
És olyat ami tud mostani és broadwell procit is vezérelni?! (Ha jól tudom)[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
bluyoo
nagyúr
válasz afrojack1 #59881 üzenetére
Hi!
Olyan hardverekről kérdezel amik még meg sem jelentek!
De attól függ neked mi a fontosabb. A ROG és TUF lapcsalád világosan körülírja melyiket kiknek szánták.
Részemről +1 a TUF lapoknak. Mert (ált.) jó tuningpotenciával rendelkeznek, megbízhatóak és +2év garancia jár rájuk.
És igen előreláthatólag a Z97-es lapok, egy egyszerű UEFI frissítéssel kezelni fogják a Broadwell processzorokat. De előtte ugye még jönnek a Devil's Canyon processzorok ....Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz afrojack1 #59883 üzenetére
Szívesen!
A ROG lapok már szállingóznak, és meglepően szolid az árok (persze a többi ROG laphoz viszonyítva).
Pl. a MAXIMUS VII RANGER már 48k környékén kapható.
Lalaboy szépen összeszedte a várható árakat:ASRock
ASRock Z97X Killer $ 149
ASRock Z97 Extreme4 135 $
ASRock Z97 Extreme6 159 $
ASRock H97 Performance 89 $Asus
Z97-DELUXE (NFC & WLC) $ 399.99
Z97-DELUXE $ 289.99
MAXIMUS VII HERO $ 229.99
MAXIMUS VII GENE $ 219.99
MAXIMUS VII Ranger $ 199.99
SABERTOOTH Z97 MARK1 $ 259.99
Z97-PRO (Wi-Fi AC) $ 219.99
SABERTOOTH Z97 MARK2 $ 179.99
Z97-A $ 149.99
Z97-C $ 139.99
Z97-K/CSM $ 129.99
Z97M-PLUS $ 134.99
Z97I-PLUS $ 159.99
GRYPHON Z97 $ 169.99
H97-PLUS $ 109.99
H97M-PLUS $ 114.99
H97M-E/CSM $ 104.99
H97I-PLUS $ 109.99Gigabyte
Gigabyte Z97X-UD5H-BK 235 $
Gigabyte Z97X-UD3H-BK 159 $
Gigabyte Z97X-SOC 215 $
Gigabyte Z97X-Gaming G1 WiFi 409 $
Gigabyte Z97X-Gaming G1 349 $
Gigabyte Z97X-Gaming GT 299 $
Gigabyte G1.Sniper Z97 169 $
Gigabyte Z97X-Gaming 7 189 $
Gigabyte Z97N-Gaming 5 159 $
Gigabyte Z97X-Gaming 5 159 $
Gigabyte Z97MX-Gaming 5 159 $
Gigabyte Z97X-Gaming 3 149 $
Gigabyte Z97X-UD7 TH 279 $
Gigabyte Z97X-UD5H 199 $
Gigabyte Z97X-UD3H 149 $
Gigabyte Z97N-WiFi 139 $
Gigabyte Z97X-SLI 139 $
Gigabyte Z97X-D3H 129 $
Gigabyte Z97X-HD3 119 $
Gigabyte H97N-WIFI 129 $MSI
MSI XPOWER AC $ 389
MSI MPOWER MAX AC $ 249
MSI MPOWER $ 199
H97-GAMING 3 $ 119
MSI Z97 Gaming 3 $ 139
MSI Z97 Gaming 5 $ 159
MSI Z97 Gaming 7 $ 189
MSI Z97 Gaming 9 AC $289
MSI Z97-I Gaming $189[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
SRII
őstag
-
bluyoo
nagyúr
válasz BomiBoogie #59887 üzenetére
Hát ahogy én tudom a Haswell refresh és a Devil's Canyon egy és ugyanaz. Szóval máris kettőre redukálódott a három. Az meg átlagos az Inteltől (is).
Bár ha a Haswell-t is beleszámoljuk az már három![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
TeeJay
félisten
válasz bluyoo #59880 üzenetére
lehet rossz a wikis írás?
itt láttam hogy a H81-ben nincs Intel Clear Video, az meg úgy tudom pont a videó gyorsítás támogatás vagy mi a fene
[link]nekem a H81 is tökéletesen elég lenne mert csak a combos proci miatt van a gép
semmi egyéb nem lesz benne 2x4GB RAM-on kívül4RAM-slot nem érdekel, tuning sem lesz soha, a lényeg hogy egy i5 4670-et elvigyen szépen
és menjen a videó gyorsításezek szerint a H81 chipset is támogatja csak elírták?
egyelőre 120ezres keretbe pont befér az Asrock H87M lap az nekem tökéletes választásnak tűnikMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bluyoo
nagyúr
válasz TeeJay #59890 üzenetére
Nem hiszem hogy elírás lenne. De szerintem csak képjavító eljárások vannak tiltva mint a Celeron, Pentium CPU-k esetében. Bár ebben nem vagyok biztos nem igazán néztem utána. A H81-es chipset szerintem irodába való pont a Celeron és Pentium alá. A H87-as chipset-hez nem értem miért ragaszkodsz (főleg a chipset-en belül egy "olcsósított" laphoz), amikor az ajánlott B85-ös lap tökéletes lenne. Főleg annak tükrében hogy a H81-es chipset-el ellátott lapot is megfelelőnek találnád. Pont a(z arany) középutat akarod kizárni?
A keretedbe ugyan úgy belefér (hirtelen ahol néztem +200Ft).[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bluyoo #59889 üzenetére
És igen előreláthatólag a Z97-es lapok, egy egyszerű UEFI frissítéssel kezelni fogják a Broadwell processzorokat. De előtte ugye még jönnek a Devil's Canyon processzorok ....
Azt hittem, az nem a Hasi refresh.
Sebaj, akkor majd jövőre megveszem a használt Z97-es lapot SRII kollégától.
-
bluyoo
nagyúr
-
Popes
őstag
válasz bluyoo #59884 üzenetére
Vagy az Asus Rangert adják nagyon jó áron 200$-48k vagy az Asus Z97-A-t árazták túl itthon 150$-44k de jó lenne ha a Ranger Dollár/Forint ár lenne a tendencia a többi lapnál is.
Várom még a többi Asus itthoni árát hogy végre ár/érték alapján tudjak nézelődni hogy melyik lap mellett döntsek.
A Sabertooth MARK2-re is kiváncsi leszek, bár elég sokmindent lespóroltak róla pedig mikor megláttam azt hittem hogy csak simánArmor kit nélkül is meg lehet venni.(jobb áron)
Eddig a Z97-A tünik befutónak nálam, de ahogy tudni lehet majd a hivatalos itthoni árakat a több lapról is (hogy legyen összehasonlítási alap) majd várom a szakértő tanácsokat.
Asuson kivül másik kedvenc Kép 200$-ért
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- GOODRAM DDR4 4GB 2400MHz (GR2400D464L17S/4G)
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest