Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabsz13

    aktív tag

    sziasztok!

    ha most veszek egy LGA 1150 (8as sorozatú) alaplapot (az MSI gaming lapok tetszettek meg), bele egy jobb középkategóriás intel procit (itt még segítségre lesz szükségem, de úgy látom kb. 60-80e Ft között lesz), akkor lesz lehetőségem kb. 3 év múlva csak egy proci cserével erősebbé tenni a konfigomat? vagy számoljak úgy, hogy a következő fejlesztésnél is úgyis kell új alaplap is a proci alá?

    egyébként játékos kategóriába tervezek, de nem hardcore igényekkel és nagy tuningot sem tervezek (ami szóba jöhet, az a szorzóemelés). azért jó lenne egy olyan gép, ami pl. a GTAV-öt 1920*1080 felbontáson max közeli beállításokkal elviszi.
    most egy GTX560 videokártya van a gépben, de 1 éven belül ezt is jobbra cserélném (legalább 660Ti lesz az utód vagy jobb). szóval inkább úgy írnám le a kérdést, hogy egy később beszerzendő jobb videokártya alá veszem már meg most a lapot és a procit.
    8 GB RAM van, SSD-ről megy a system, de az adatok egy 2 TB-s vincsin vannak. USB3 kellene, de ennél több extra feltétlenül nem szükséges.

    milyen alaplapot vegyek? :)

    AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha

Új hozzászólás Aktív témák