- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Hali,
i5 3470 alá a minimum ajánlott lap ára jelenleg 17k. i5 4570 alá mit tudnátok mondani ilyen árban? Sajnos többet nem tudok rászánni.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz MiklosSaS #51551 üzenetére
Gondoltam én vagyok csak ennyire szerencsétlen,ezért megpróbáltam,ahol mindig vásárolok (Aqua) ott már ismernek mint a rosz pénzt,szóval a három munkanap tesztelés mindig rendelkezésemre áll,és ha vlmi nem tetszik,szó nélkül cserélnek nekem.
Ellentétben az Asus videokártyákról,amikből már nagyon sok volt a kezeim alatt,és soha nem volt semmi bajuk,hibátlanok és minőségiek voltak,az egyik legjobb kártyák közé sorolom mai napig. Kivétel a mostani AMD Asus kártyákat,fórumot olvasgatva tapasztalatok alapján (HD7770,HD7790) elég sok problémás darabjuk is van.
Igazság szerint valahol már semmi sem a régi,ha belegondolok,hogy a padlás tetején még van egy P3-as gépem agyon hajtva,lassan 20 éves,és hibtlanúl üzemel még mindig,mostani alkatrészek nem hiszem,hogy 20 évig bírni fogják,már az 5 év is necces sztem. -
Coccolino_O
őstag
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Coccolino_O #51554 üzenetére
A ramok egy tuning lappal tudnak menni OC-ben kisebb prociknál 1600-al,alapból minimum egy i5 3470 kell ahhoz,hogy normálisan minden beállítás nélkül menjenek a ramok 1600MHz-n.
-
bandi0000
nagyúr
-
humax
senior tag
itt tartok ,kiss csere
koszonom mindenkit.
de meg ne az igazai)
Jatekra ritka, inkab full hd adasokat nezem éloben
kessob ha jatsazni akarok bele rakom egy jo vegat.LAP : Gigabyte B85M-D3H VAGY Asus B85M-G
CPU : INTEL Core i5-4570CPU hűtő : - NEM TUDUM Artic Freezer Xtreme Rev2 processzor ???
ODD : SAMSUNG SH-224BB/BEBE
HDD : Toshiba 1TB 32MB SATA3 DT01ACA100 merevlemez 24 hó gar.
RAM : CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 KIT CMY8GX3M2A1600C9B
TÁP : FSP Raider 550 VAGY Corsair 550W VS550 CP-9020050 VAGYChieftec CTG-500-80P dobozos
HÁZ : M-Tech FM12A-BK BLUE VAGY Sharkoon Vaya 4044951011728 fekete
[ Szerkesztve ]
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
-
TaylorXIII
őstag
Tápnál Raider 550 vagy CTG 500 80P. Háznál inkább a Vaya bár a jó videokártya nem tudom miben merül ki nálad Csúcs kártyák a gyártó(max 27cm hosszú fér bele) szerint nem férnek el benne. Bitfenix Merc Alpha vagy Cooler Master K 350 jobb lenne szerintem. Gyári hűtő szerintem is elég.
-
jim bcs
nagyúr
válasz TaylorXIII #51562 üzenetére
ha matx lesz a lap akkor Cooler Master N200
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Zedz
addikt
Véleményetek szerint ez elég egy i5 4570 alá?
-
csoki98
tag
Sziasztok!
FX-6100-as és egy Nvidia 8600gt alá melyik a legjobb alaplap 14ezer alatt? (vidikari cserélve lesz majd)"Gondoltál már arra, hogy az univerzum, amiben élünk, talán egy agysejtje egy ismeretlen lénynek?" Poco F3
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz rene85 #51550 üzenetére
Most nézem hogy nem is a neked írt válaszra reagáltál .... de a lényeg ugyan az amit neked írtam.
Hozzáteszem az a két lap lett ajánlva neki is (csak talán a CPU-s topic-ban kezdtük a mi éri meg és miért(?) eszmecserét)... ő a Gigabyte GA-970A-D3 -at nézte ki magának elsőnek.
Viszont megkötött üzletből és ha jól emlékszem ott az EVO elég drága volt .... erre reagálva lett ajánlva a M5A97 R2.0.
Átrághatjuk oda vissza de a lényeg még mindig a keret ... ha spórolni szeretnél a M5A97 R2.0-t 20K körül megkapod és a tuning is menni fog. Ha nem az EVO R2.0 egyértelműen jobb választás ..... Pontos GHz-eket én nem tudok garantálni egyik esetben sem.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
djxp01
senior tag
válasz kristof123 #51491 üzenetére
Na, most terveztem volna a megrendelést, erre meg levitték a gariját 5 évről 3 évre ...... [link]
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2005-07-05
-
kristof123
őstag
válasz djxp01 #51579 üzenetére
Kérdezz rá email-ben, mert arra a lapra 5 év jár!
Alul "5 Years Warranty".[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz Tomko78 #51582 üzenetére
Igen itt Magyarországon rájöttek a boltok! Bezzeg külföldön a hü..e boltok 5évvel ...
"mert tudják amd 5 év alatt se lesz semmi de zintelnél már 3 év is necces ? " Csak szólok hogy főleg az AMD lapoknál van 2év garanciával lap ... Intel oldalon még az ASRock is 3évvel szállítja a lapjait (bár a boltok itt is szoktak sumákolni).
Bár a TUF szériás lapokra még az AMD oldalon is vállalják az 5évet SABERTOOTH 990FX R2.0 .Bazinga!
-
-
rene85
aktív tag
-
bluyoo
nagyúr
válasz rene85 #51587 üzenetére
Szívesen!
Az az eszmecsere kalap12-vel folyt és az a mondatrész is neki szólt. Azért is kicsit félreérthető neked.
Mivel az eszmecsere közben már a tuningot is kizárta .... Bár szerintem egy 6300-ast azért nem árt húzni ha már adott a lehetőség.
Azt a pár forintot szerintem megéri , főleg hogy később akár combosabb FX is nyugodtan ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
válasz csoki98 #51566 üzenetére
Hello!
A megadott keretből megvehető alaplapok egyike sem ajánlott FX-CPU-khoz, ezen alaplapok lapkakészlete általában csak BIOS-"újraírással" "vált alkalmassá" FX-CPU-k fogadására.
9xx-es lapkakészlettel szerelt alaplapok ajánlottak az FX-CPU-k "alá" (Téma összefoglaló), de azok közül sem mind, az esetleges elégtelen tápellátás, illetve a FET-eken lévő hűtőborda hiánya miatt. Ha lehetséges,az FX-topicban olvasd vissza a tulajdonosok tapasztalatait, többen is alaplapot kényszerültek cserélni, mivel az alacsonyabb árú alaplapok - finoman szólva - nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket..."Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
bluyoo
nagyúr
válasz djxp01 #51593 üzenetére
Még nem volt dolgom hasonló esettel ... de a Magyarországi Asus képviselettel kellene felvenni a kapcsolatot +36-1-505-4561 ...
Gondolom alap hogy profil készítesz magadnak és regisztrálod a terméket [link].(#51592) Tomko78
Tudom tudom gyenge AMD CPU nincs csak Intelre írt programok! Viccet félretéve annyira biztos nem "gyenge" ....Bazinga!
-
erik22
tag
Hellosztok kérdésem lenne milyen AMD alaplapot és procit vegyek ehhez a meglévő cuccaimhoz?videokártya hd 7870 2gc oc, ram : corsair vengeance 8gb 1866mhz táp:thermaltake berlin 630 watt !55-60 eft költség van rá!Kimondottan játékra kell!
Mindenhol jó,de legjobb a hardveraprón!
-
Oligovit
csendes tag
Tiszteletem!
Gépvásárlás előtt állok, de nem tudom eldönteni melyik lap lenne a jobb számomra:
970 Asus M5A97 EVO R2.0
vagy
Gigabyte GA-970A-UD3 (Rev. 1.2 elérhető számomra csak)FX-6300 és 7770 Sapphire GHZ Edition alá menne Chieftec CTG-500-80P táppal alsó tápos házba.
Tuningolni nem hiszem, hogy fogok..Ami nagyon fontos nekem, hogy hűvös legyen a lap és tartós. A Gigáról sok helyen olvastam, hogy hajlamos melegedni és, hogy a bordákat újra kell/ajánlott pasztázni.
Viszont a Giga mellett szól, hogy picivel olcsóbb és 8+2-es tápellátása van.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz syler123 #51595 üzenetére
Linkeltem ...... [link]
Elsőnek te magad regisztrálj "REGISZTRÁCIÓ" majd a profilodban a "Termékregisztráció" menüpont ...
Hát ne haragudj de 2évvel megvenni azt a lapot .... nem volt éppen jó döntés.(#51596) erik22
Hi!
AMD FX-8320 + ASUS M5A97 EVO R2.0 ~60K ha drágállod ~10K-val olcsóbban AMD FX-6300.Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.