Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz Bucsek #39933 üzenetére

    "Gondolom ezzel az integrált cpuval nemigazán kell foglalkoznom" Ha az ajánlott lap mellett döntesz jár hozzá a Virtu MVP program amivel a dedikált VGA mellett hasznát tudod venni az IGPU-nak is.
    "Tehát LGA1155ös lapkakészletű procit kell néznem ugye?" Igen LGA 1155-ös foglalatút ha megteheted Ivy-t vásárolj pl. az általad kinézett I5 3550 (már 1600mhz-es memóriavezérlőt kapott , nagyobb teljesítmény kisebb fogyasztás ...)
    " fél kilóvatt csak elég" Nem arra értettem hogy a teljesítménye lesz kevés az még sok is , hanem a táp védelmeinek megléte , megbízhatósága ........
    "sata 3 és sata 2 közöttt mi a különbség? mert a vinyóm szerintem sima satás, vagy sata 2 vagy lövésem nincs... :D szóval oda vissza kompatible? csak sebességben különböző?" Kompatibilisek ..... azzal nem lesz gondod bár a SATA3-at az SSD használná ki.Ha beújítasz egyet megtudod miről beszéltem. :DDD
    "Házam valószinüleg jó lesz, a kábelrendezést mindig megoldom kötegelőkkel :D venti hely van, procinak kivezetés stb. max ha szar, akkor pár ezerért veszek valami occót" Csak megemlítettem. :)
    Meglett a hiányzó 1Gb RAM? :)
    (#39934) Bucsek
    1600Mhz-es kit bőven elég inkább a feszültségére figyelj (1,5V) A Milyen RAM-ot vegyek? topic-ban segítenek melyik márkát érdemes ... én jelenleg Kingston-t használok.
    (#39935) KaiotEch
    Hajrá! :C Várjuk a későbbi kritikát. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák