- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz _Snoopy_ #2000 üzenetére
2000!
MLaca tesztjét próbáld ki, van nem telepítős változata, egy USB kulccsal elviheted magaddal és tesztelheted kedvedre a monitort. Bővebben: link
De jó a NOKIA teszt is, keress rá!
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Kedves fiuk!
Nagyon abban az irányban kezdek gondolkodni, hogy még egy kis gyűjtögetés és 1600x1200 monitor legyen a befutó! Valahogy úgy érzem ez kell nekem!
Kérdés, hogy melyik, de ennek eldöntésére még bőven van idő.
20'' vagy 21''
Majd én is bombázom Ikadart kéretlen emiljeimmel.
-
molnarcs
tag
Na akkor egy jó hosszú kérdés.
Rémlik hogy valahol olvastam, hogy az s-IPS panelekhez megadott response time érvényes a teljes színspektrumon... így van ez? Arra gondolok, hogy ha egy MVA-nál 25 van megadva, az nem jelenti azt hogy nincs két olyan szín melyek között az átmenet akár 40ms is lehet. IPS-nél akkor ez másképp van? Ha igen, akkor utánhúzás FPS-ben mennyire gázos s-IPS panelnál? Más: látószög? A lilulásra gonodolok, szóval ugyan s-IPS nagyobb látószög van megadva mint TN-nél, de mennyire valós ez az adat (és csak feketénél látszik?).
Csak azért, mert itt van a remek alkalom hogy lebeszéljetek a vx912-ről (egyébként vx910-re hajtanék ha forgalmaznák az amerikai 16ms verziót, de szerintem mindenütt a 25-ös van). LG1930B jöhet még így szóba. Egyébként én is rettentően sajnálom a HP 19 colosát, remek kis monitor lenne ha nem dobná szét a képet - jó ár (lehet a problémák miatt?) - nagyon jó design (ugye elforgatható), tulajdonságok. -
craic
aktív tag
válasz molnarcs #2005 üzenetére
Igen, jól rémlik. Pl. az x-bites cikkben olvashattad Bővebben: link
Próbáltam FPS-t a 1930B-n, nem mondom, hogy utánhúzásmentes (mert az a 16ms S-IPS) de tényleg minimálisan észrevehető. Az LG-n 100% fényerőnél (az az alapbeállítás) egyáltalán nem látszik a lilulás, ami csak feketénél szokott látszani.Verba volant, scripta manent.
-
Egon
nagyúr
Tehát egy 16 ms-os S-IPS panellel szerelt monitornak még látható utánhúzása van. Nagyon jó, ezt is megtudtam. Felmerül bennem két kérdés:
1. Akkor mondhatjuk azt _objektíven_, hogy min. 12 ms-os response time kell az utánhúzásmentes képhez? Vagy az is kevés?
2. A késleltetési idő és az utánhúzás közötti összefüggés általános, vagy valamilyen szinten panelfüggő? Más szavakkal: egy 16 ms-os S-IPS illetve (mondjuk) egy 16 ms-os TN+Film panel tekintetében a látvány - természetesen szigorúan az utánhúzás tekintetében - ekvivalens?
Egyre kevésbé tudom, hogy mit is vegyek... Illetve dehogyis: mivel 16 ms-nál gyorsabb, nem TN+Film-es panelek igen sokára lesznek szvsz, marad a Benq 8 ms-os csodája..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
molnarcs
tag
hmmm... szóval nézegettem ezeket a 25ms monitorokat. LG1930B és Philips 190B5CG/00. Azon akadt meg a szemem hogy a craic által belinkelt xbit cikk a 190B-t említi mint példát S-IPS monitorra. Úgyhogy megnéztem az oroszoldalt, és úgy tűnik ezekben ugyanaz a panel van. LM190E02 Bővebben: link - mellesleg, nem gyanús a 600:1 megadott kontraszt?
Ha netán úgy döntenék, hogy mégsem viewsonic, akkor melyik? Design szerint jobb a philipsnél, plusz van beépített hanszóró (ami mondjuk nem biztos hogy kell). Plusz a philips-nek van itthon is érvényes zero bright dot garanciája (persze lehet hogy becsapnak, hiszen S-IPS panelnél halott pixel sötét, nem bright ) LG mellett szól talán az ára, bár ez elég változó, jelenleg egy helyen depo szerint 122körül, míg philips 130-160 között mozog. Philips-ről ír valami iF design award 2004-ről is, amit nem tudom mit jelent. És milyen az a LAN alapú monitor kezelés meg távvezérlés? -
molnarcs
tag
Én fordítva értelmeztem - asszem craic azt akarta mondani, hogy a 16ms S-IPS-ben nincs utánhúzás, a 25-ösben (mint az LG1930B) van egy kicsi. Az xbitlabs cikk második oldalán összehasonlítottak egy 16ms tn+film és egy S-IPS moncsit, és nagyjából hasonló a sebességük. Én legalábbis így értelmeztem, kiáltsatok ha tévedek. Bővebben: link
-
Plazer
őstag
@molnarcs:
no végrevolt időm rendesen megnézni a kis táblázatot nagyon király a dolog tetszik ha lesz időm madj rakosgatom be a típusokat mostmár tényleg én isPlazer
-
Plazer
őstag
Pontosan az van amit leírtál de nemkem meg sajna ennyi a keret rá
Másik meg hogy nem értem hogy a prados tesztelőnek hogy nem tűnt az fel amit mi láttunk... nekei tutira nem volt olyan mert azt biztos észrevette volna ezért akarok még egyet mindenképpen megnézni aztán ha az sem jó... akkor nemtudom mi lesz marad 910t, 1930b/p és talán vx912 bár ezt preferálom legkevésbéPlazer
-
B-L-A-C-K
titán
Milyen TFT-t tudtok ajánlani 19-colosban amin normálisan menneka játékok meg ugy kb 120-ból kilyön?
-
craic
aktív tag
válasz molnarcs #2009 üzenetére
Nézegettem én is azt a 190B5CG/00 -t, az orosz oldalon Bővebben: link elég jókat írnak róla (babelfish-sel próbálkoztam), ráadásul VAN sulinetre is (150e br). Viszont a prad-on pl meg sem említik.
Verba volant, scripta manent.
-
Egon
nagyúr
válasz molnarcs #2015 üzenetére
Megnéztem az adatait a depón, és a reakcióm ennyi volt:
Tuti 12 ms-os a rensponse time? A grax-togray vagy az általános? És mellette MVA paneles... Ez nagyon tutinak tűnik... Hol az árulás? Talán az alacsony kontraszt? Kár, hogy nincs Sulinetben...
Linkelnél pár tesztet?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Mondjuk ez alapján Bővebben: link, és főleg ez alapján Bővebben: link - már amennyiben limitált angoltudásommal jól értelmezem - az MVA panellal szerelt monitorok annyira nem tűnnek jó választásnak játékra...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Lg52xMAX
tag
Sziasztok.
Most láttam az Elektroworld honlapján akciósan Fujitsu-Siemens 19'' os TFT monitort (109990Ft és Sulinetre is lehet venni).
Sajnos pontos típust nem írnak. Ha valaki már látta élőben vagy érdeklődött utánna akkor leírhatná a pontos tipusát, és paramétereit. -
beatrixn
csendes tag
Az Eizo 778 lehet már Magyarországon kapni?
-
Puncipocak
tag
Esetleg valami link egy VX912 tesztre akad ?
-
Vudi
csendes tag
válasz Puncipocak #2022 üzenetére
Bővebben: link
amugy nem tn-film panelos a vx912?Hello, Itt lesz a lánybucsu?
-
Dr Doki
csendes tag
Miért akkora baj a tn+film panel? Mi a különbség (bocsi, a lamerségért...)
-
Egon
nagyúr
Érdemes megnézni ezt:
http://www.viewsonic.com.tw/products/productspecs.php?id=202
Nem kell megijedni: a technikai adatok (számok) lentebb azért olvashatók...
170 fokos látószög, mi? LOL. Amúgy érdekes, hogy nem nagyon lehet fellelni a cég honlapján a VX912-t (legalábbis nekem nem sikerült)... Az X-szériában csak a VX910-es van fenn.
Hazudik itt mindenki össze-vissza... Inkább veszek valami használt CRT-t lassan, a gyártók meg bekaphatják..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Racecam
nagyúr
Ja, látom, de az nem lehet igaz. 170/170 még 5:1-es kontraszt aránnyal is sántít, lásd itt: Bővebben: link
Ez mint látod 2004/08 készült.
Európában keresd!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ittenulok egy 193p elutt!!!
HAt szip darab. sasjnso nem egy jatekos gep val alatta, de amit nesztem egyellore sokkal korektebb mint a 1955... /sok idom nem vot, de szinanimaliak meg egebej nem jeletkeztek/, swajnso valszag jatek megnezes nem lesz belole, ha nincs jatek akkor indenkeop egy naygon ajanlott daba!!!:- ))))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
molnarcs
tag
Viewsoniceurope-n fenn vann, szóval ez egy európai piacra szánt darab. Hülye a viewsonic elnevezéspolitikája egyébként (vx910 amerikai - 16ms tn, vx910 europe - 25 ms MVA például).
Szóval TN+Filmes darab. Ediginél meg másoknál azért áll mva, mert a panelgyártó (auo) szereti csereberélni a megadott adatokat, és egy időben mva állt ott ahol most tn van. De egyértelműen tn.
Más: nem olyan gáz a tn. Szvsz valamikor még jelentős különbség volt a különböző technológiák között (színhűség pl.), de ma már azért kezdenek elmosódni a határok. Szintén, van egy olyan közfelfogás (bár ezt senki sem tujda 100%-ra biztosra mondani) hogy a gyors tn az 6 bites, tehát kevesebb színt tud, úgy 2százvalahányezret voltaképp, és trükkel éri el a 16,2 millát, és ez bizony látszik. Hogy mennyire látszik... hát, ha órákon keresztül megy a vita azon, hogy vajon milyen panel van egy adott monitorban (6 vagy 8 bites) akkor gondolhatod mennyire látszódhat .... (láttam ilyet, pont a vx912-es kapcsán a hexusosn, mert a viewsonic egyetlen panelnál sem adja meg pontosan, hogy most milyen). -
Racecam
nagyúr
válasz molnarcs #2035 üzenetére
Nem, és nem.
''Szintén, van egy olyan közfelfogás (bár ezt senki sem tujda 100%-ra biztosra mondani) hogy a gyors tn az 6 bites, tehát kevesebb színt tud, úgy 2százvalahányezret voltaképp, és trükkel éri el a 16,2 millát, és ez bizony látszik.''
Ez nem közfelfogás, ez így van! Nézd meg a panelgyártók oldalait, ott van. Az LG-Philips-nél oda is van írva, hogy 6 bit+FRC!
Csak a Samsung TN+Film paneljeinél van némelyiknél 16.7M szín írva, de erről már volt szó.
A trükk adott, ezt is mindenki tudja itt: dithering vagy FRC!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
molnarcs
tag
válasz Racecam #2036 üzenetére
Igen, csakhogy honnan kezdődik a 6-bites tn+film - ez inkább a kérdéses, ugyanis a 16ms sebességű tn+filmeknél rendszeresen 16,77 milla volt megadva. Tehát ha azt mondanánk hogy minden 16ms alatti tn+film 6 bites, akkor az talán igaz lehetne, csak azért nem merem ezt így kimondani, mert nem tudom hogy ez tényleg minden esetben így van-e. Persze igazad van hogy legtöbbnél amit mostanság látunk tényleg 16.2 van megadva, vagy - mint lg - oda is van írva hogy 6 bit. Viszont: Bővebben: link - ez csak úgy nyelhető le, ha bevesszük hogy tényleg MVA és nem TN - szokott viszont az auo kamázni? Hmmmm... Szóval csak azért írtam hogy közhiedelem, mert még mindig nem láttam megbízható forrásból perdöntő bizonyítokat arra, hogy 12ms vagy alatti tn tuti 6 bit ... amit láttam, az vélemény vagy állítás, amiről eldönthetjük, hogy készpénznek vesszük-e vagy sem (ahogy eldönthetjük azt is, hogy hiszünk-e az auo 8ms MVA paneljének 170 fokos látószöggel).
-
Racecam
nagyúr
válasz molnarcs #2037 üzenetére
Hidd el, hogy a 6 bit a TN+Film-nél tény. Akármilyen ms-os is az a panel.
A 16.7M színt csak a monitorgyártók szoktak írni, valószínűleg marketing szempontból.
Az AUO Premium-MVA panelje, meg MVA ahogy a neve is mutatja és biztos 8 ms-os gray to gray a leggyorsabb reakcióideje, persze ez nem sokat ér, ha az egyébb szín átmeneteknél 20~30ms is lehet.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
molnarcs
tag
válasz Racecam #2038 üzenetére
Hidd el, hogy a 6 bit a TN+Film-nél tény. Akármilyen ms-os is az a panel.
A 16.7M színt csak a monitorgyártók szoktak írni, valószínűleg marketing szempontból.
Na akkor gonoszkodok egy kicsit (bocs)
Miért higgyem el? Tudnál egy meggyőző linkkel szolgálni ahol le van pontosan írva hogy ez miért van így (16ms esetében is)? Olyanra gondolok, ahol nem csak egy állítás szerepel, hanem el is van magyarázva hogyha tn, akkor kizárt hogy 8 bit, az alábbi elvi és technikai akadályok miatt... Csak azért mondom, mert eddig csak olyan érvekkel találkoztam, amelyekben arra kérnek, hogy higgyem el. Mindezt annak ellenére, hogy a tn panelek egy részénél 16,7 van megadva, olyan gyártóknál is, amelyek nem szégyellik kiírni hogy 16,2 vagy 16,7. Íme egy példa is a szamszungtól, hogy ne csak az auo-ra hivatkozzak mindig:
Mint látható, 16.2 van megadva. Itt pedig:
16,7. Ha az egyik marketingfogás, akkor a másiknál miért nem?
Célom csupán az, hogy tisztázzuk a helyzetet: merjük-e TÉNYKÉNT hirdetni azt, hogyha TN akkor 6 bit? És mire hivatkozunk, ha megkérdik miért? Egyelőre én egyvalamire tudok: a közfelfogásra -
Racecam
nagyúr
válasz molnarcs #2039 üzenetére
Igen, de csak a Samsung paneloldalon látsz egyedül ilyet. Nem régóta van ez ott így és én is észrevettem, be is írtam ide.
Közben egy érdekesség a ditherelésről, ha még nem találkoztál vele: Bővebben: linkCom'è diverso il mondo visto da qui
-
Egon
nagyúr
válasz Racecam #2038 üzenetére
Nézd, a lényeg: meg kell nézni élőben, és el kell dönteni, hogy mit vegyen az ember. A számok semmit sem mondanak: egyesek esküsznek, hogy 20-25 ms-os modellnél nem látnak semmiféle utánhúzást, mások szerint még a 16 ms-os panel is kevés játékra. Meglehetősen szubjektív a dolog. Ráadásul a korábban linkelt XBitlabs-os linken van egy-két grafikon, ami alapján átlagban a 20 (vagy 25, nem emlékszem) ms-os S-IPS panelnak van akkora késleltetési ideje, mint a 16 ms-os TN+Film-esnek. Tehát ki kell próbálni, cseszheted az adatokat (ráadásul hazudnak is a gyártók).
Egyik barátom a munkahelyén egy HP L1925-ös TFT előtt ül. Kipróbálta játékokkal, és (noha 20 ms-os P-MVA panel van benne az orosz oldal szerint) tökéletesen meg volt vele elégedve. Monitortesztet ugyan nem futtatott, ''csak'' a mindennapi játékokkal (több fps-sel stb.), illetve egyéb alkalmazásokkal tesztelte. Amit látott, annyira tetszett neki, hogy megvette otthonra a Metróban akciósan a HP 1902-es típust (TN+Film, 16 ms, nincs DVI stb.), és szintén meg van vele elégedve. Két dolgot említett negatívumként: egyrészt a natív felbontásnál kisebb felbontás esetén a képminőség romlását (ami köztudott), illetve a default XP háttér (kék) esetén az egyik sarokban egy zöldes árnyalatú folt van (?!?). Azt mondja, pl. paint-ben hasonló árnyalattal színezett képernyő esetén nem látja (illetve sehol máshol sem jelentkezik).
Ez alapján én el fogok menni a sráchoz, _hosszasan_ tesztelem a monitorát, és le fogom vonni a _személyes, szubjektív_ konzekvenciákat. A gyakorlati tapasztalat alapján fogok dönteni, és nem a már lassacskán fárasztó (bár hasznos) fórumbeli okoskodások alapján (pláne, hogy egyrészt nem tudhatjuk, mi igaz és mi nem a gyártók által megadott adatokból - ritkán jelölik pl. hogy a response time pontosan mely színátmenetekre vonatkozik; előfordult hogy egy adott típusról szóló 2 oldalas pdf egyik oldalán X, a másikon Y kontrasztarány szerepelt stb.), ami alapból persze hasznos (lenne, ha fix adatokból lehetne kiindulni), és nem a netes tesztek alapján (aiből sosem tudhatod, hogy melyik a fizetett hirdetés).
Uff, én beszéltem.
[Szerkesztve]"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Erről a linkről beszéltem:
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-guide_23.html
Lehet hogy limitált angoltudásom miatt mondtam hülyeséget, de itt a két grafikon baromira hasonlít (legalábbis a legmagasabb, azaz legrosszabb érték tekintetében), és egy 16 ms-os TN illetve 25 ms-os S-IPS modell szerepel benne."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
molnarcs
tag
Hát, a több mint egy éves tomshardware cikkre reagálva: pontosan erről beszélek. Mindkét panel S-IPS és kiderül hogy ditheringet használnak. A tesztelők pont abból hogy a kép nem nyugodt következtettek arra, hogy valami nem stimmel azzal a 24 bittel. Bár az egyiknél elvileg 8 bitről tízre javít a dithering. És akkor lássuk a prohardver tesztjét egy 12ms tn monitorról, vg712b: Bővebben: link Azt írják: A zajmérés kellemes eredményt hozott: a Viewsonic képe tökéletesen nyugodt. A 12 ms-os képfrissítésnek köszönhetően szintetikus utánhúzást mérő tesztünkben és a Quake 3 alatt is jelesen vizsgázott a VG712b. Nem beszélve arról, hogy (tomshw) : ''A két új panel renderelési képességei nem túlságosan meggyõzõek a színek terén sem.'' Persze nem tudom hogy a PH elvégezte-e a mérést mozgóképeknél is, mert a thw-n is akkor jelentkezett inkább a vibráció, bár mondjuk ők szabad szemmel is jól látták.
Szóval csak visszajutunk oda ahonnan kiindultam: paneltípus alapján nehéz következtetni arra 100as bizonyossággal, hogy milyen tulajdonságai (hány bites, milyen a színhűség, egyedül a sebesség lehet mérvadó talán, de asszem az angol tomshardware, vagy valamelyik másik nagy site mutatott olyan eredményeket, ahol a 20ms hydis lenyomja a 16os tn+filmet sebességben, nembeszélve az egon által belinkelt xbitlabs cikkről). Ez nem azt jelenti, hogy nem hasznos tudni - különben nem csinálnánk táblázatot. Viszont hasznossága szerintem abban rejlik, hogy pl. azt látjuk hogy két különböző monitorban ugyanaz a panel van, csak mondjuk van köztük egy 50 ezres különbség, akkor gondoljuk át hogy milyen plusz szolgáltatásokat kapunk azért a +50-ért és hogy megéri-e (mert nagyon nem lesz különbség képminőségben). Meg látjuk azt is, hogy azonos panel mellett melyik gyártó próbál nagyobbat lódítani. Ez önmagában nem vezet még objektív igazsághoz, de egy nagyon hasznos dologhoz igen: a gyanúhoz. Ez a gyanú kell szerintem ahhoz, hogy jó döntést hozzon az ember. Táblázat alapján ki lehet zárni néhány típust, le lehet szűkíteni a kört pár darabra, de végsősoron csak alapos kipróbálás után érdemes hazavinni (persze ha másnak is akkora érvágás az a 100+e mint nekem).
Bocsi egyébként a samsungos példáért, nem olvastam el elég figyelmesen az előbbi hozzászólásodat, különben nem hoztam volna föl.
Szerintem nekünk szemantikai problémánk van - mire mondjuk azt hogy tény és mire azt, hogy közhiedelem. Én a közhiedelmet semmiképp sem pejoratíve értem. Egy elég alapos agyalás és vita során eljutottunk egy következtetésig: tn panelek 6 bitesek. De akármilyen okosan érveltünk vagy agyaltunk, ahhoz hogy ezt mint tényt fogadjam el (és nem mint a közhiedelmet, akár az én közhiedelmemet) azért ennél (nekem) egy kicsit több kell, de lehet ezzel csak én vagyok így. És még mindig fontos kérdés az, hogy ez mennyire észrevehető manapság, tehát hogy fontos-e a bitszám, vagy csak riogatjuk az újoncokat azzal, hogy az nem lesz jó mert .. miért is? Egyetlen tesztet sem olvastam ahol pl. a vx912-nél észrevett volna valaki valamit ami kisebb színskálára utal, vagy ilyen szempontból zavaró lett volna. Ketten pedig a három tesztből amit belinkeltem, nem első tft monitorosok. Ez most nem azt jelenti hogy vx912 hűdejó - jó ár/érték aránynak tűnik egyelőre -, hanem csupán azt, hogy hajlamosak vagyunk túlértékelni a biteket. Szerintem. -
molnarcs
tag
Ja, mielőtt még megszólnának:
Uff, beszéltem! -
Vudi
csendes tag
Kőkemény érvelések ezt már szeressük
Amugy én apámnak vettem vx 912-t és cseszettül jó képe van szerintem, nem hiányolok semmilyen színt
Lenne egy kérdésem hozzátok, mégpedig hogy a viewsonic 912s 12 ms Sxga (ez a panel tipusa?) megér-e 160k-t ami 40k-val több ,mint a vx912? Egyik boltban a srác azt mondta jobb is! Szóval ez a panel alkalmas játékra?Hello, Itt lesz a lánybucsu?
-
Plazer
őstag
válasz molnarcs #2044 üzenetére
Hmm csak rövide
Lényeg amiben igazad van hogy kell az a kis táblázat hogy lássuk melyikben van pl.: ugyan az a panel de a végén mindig oda utunk el ahonnan indultunk mindenki nézze meg aza adatokat, próbaáljon picit utánajárni hogy igazak e nagy egy nagy kamu e az egész és ha naggyából reálisnak tűnik a dolog a nekünk meggfelelő áron akkor menjen el az ember a boltba és ott próbálja ki, tesztelje le mindenfélével és ha neki tetszik vegye meg és éljen vele boldoganPlazer
-
Plazer
őstag
Sxga nem a panelt jelenti
Három féle panel van tn+film(mint ebben az estben), mva, és sips erről bővebben itt :
másik meg hogy az általad írt vp912 ugyancsak tn+film paneles mint vx912 és szerintem semmivel sem tud többet mint vx912 szvsz nem éri meg a +40k-t semmiképpPlazer
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest