- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
910t a 193p-hez képest:
500 000-rel kevesebb szín
5ms-mal nagyobb válaszidő
csúnyább
+pénz nem annyira számít, a munkahely veszi
1 subpixelhiba-csere: Nem csak az Edigitalnál cserélnek így, hanem minden üzletben,mivel ez a Samsung garancia.
De valószínűleg a 910t lesz, csak olyan jókat olvastam a 193p-ről.
Egyébként scrollozáskor kissé zavar TFT-k képe, ez lehet a 25 ms miatt. -
craic
aktív tag
válasz Racecam #2880 üzenetére
Na én is felhívtam a centert, meg az econnectet is.
center nekem is azt mondta, hogy 3-4 hét, kérdeztem ki lehet-e próbálni, igen, de pixelhibással nem tudnak mit csináni.
econect sajnos nincs az importőrnél, úgyhogy nem 1 nap, hanem hetek( közelebbrőlmeg nem határozott számú). Nekem azt mondta, ha viszek laptopot, kipróbálhatom. Nem mondta, hogy köteles vagyok átvenni, csak sugallta, úgyhogy ezt nem kell komolyan vanniVerba volant, scripta manent.
-
lkadar
tag
válasz loszerafin #2903 üzenetére
Hali!
Nem helyes, amit leirtal, mert mindkettoben ugyanaz a panel van. Mindketto PVA paneles, 16.8 millio szinnel es 25ms-es valaszidovel. Programozasra nem is lehet jobbat elkepzelni sem...
Udv.: lkadar. -
neduddki
nagyúr
HI!
hmmmmmmmmm, heeeeeeeeeeee tessssseeeeeeeeeek mondani????
legyszi tanumanyozd egy kicsit a tft tablazatunkat es fogalmazd ujra:- )))
udv
neduddki
mod: lkadart: megsemedigital ott ugy tunik csak akotrasztot b. el:- ))))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Racecam
nagyúr
Scrollozás közben, ne olvasgass!
Különben pedig: nem ajánlottam volna olyat, ami lényegesen különbözik álmaid 193P-jétől! Vagy ha igen, azt jeleztem volna!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mingyart bukta lesz fel ev vegen a tftpanels targybol, nemkozismereti nem felveheto, es nem kotelezo, irguny burguny, Te se jartal mostanabn tablazat kzoleeben:- ))))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mejjik evesztettem a fonalat:- )))) bocsanat....
udv
neduddki
p.s. egy pillantast minden meger, max elhannya magat az embor attol az egytol is:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
craic
aktív tag
válasz neduddki #2912 üzenetére
Na miért?? A 193P-ben ez van: LTM190E4-L02 ((a 20milis)Bővebben: link
, mármint a rev1-ben. A 910T-ben meg valami <25-ös.
[Szerkesztve]Verba volant, scripta manent.
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
hi!
Erdems, me ne volna erdems, aszrta majd mesejje, csak most jobbannezd meg elsore mit ahp:- )))
udv
neduddki
p.s. a s-pva kivetelevel egy e4-es tulhajtott pva-nak tunik, esetleg tok velltelnul nem hasonlit az eizora:- ))) /ojjan gonosz vagyojk!!!! / termeszetesen nem....https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
craic
aktív tag
válasz neduddki #2919 üzenetére
Mindenhol?? Bővebben: link Én itt mást látok: 20ms, 1000:1(és 4:3 képarány )
A dell 1905FP-ben úgyis az LTM190E4-L02 van, az anandtech-nél szét is szedték a srácok.Verba volant, scripta manent.
-
craic
aktív tag
válasz neduddki #2921 üzenetére
Ne bántsál, elsőre kiszúrtam, hogy szétesik a kép a gyors mozgásoknál (legalábbis, hogy vmi nem kerek), a pixelhibákat meg nem kerestem. És, hogy mennyire nem ''nyugodt'' amúgy a képe az meg Plazernak és fLeSsnek sem tűnt fel
Szerinted átverés ez a P19-2?Verba volant, scripta manent.
-
kfarkas
csendes tag
válasz loszerafin #2860 üzenetére
Vegyél Dell 1905P-t. Abban ugyanaz a panel van és olcsóbb is (valamivel).
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nem hiszem hanem aszem hamar felkaptak a fejuket ok is erre az becsulgetesre, de mint amrt a hir utan feltettem kivancsi vagyok ki gyartja nekik
Bővebben: link
udv
neduddki
p.s. basszus igazatok van a tft pamel;sunon kivul sehol nincs a 1000-hez odairva a 25ms henma mindenhol a 20ms, legalbbis mertekadobbnak feltuno hejjeken!!!:- ))) de en akkor is ragaszkodom hozza!!!:- )))
mod: csak 2*-ra!!! elsore nem vot se Nalad se nalunk semmi:- ))) a fene ott eszi meg:- ((((
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Plazer
őstag
hát igen designben 193p jobb ... ez van
viszont hogy kevesebb színt tud az nemtudom honnan vetted véletlenül 910t helyett nem a 910n-t nézted ?Plazer
-
craic
aktív tag
válasz neduddki #2927 üzenetére
Ha ez a csak 2*-ra nekem szólt akkor: elsőre Bővebben: link , furcsa volt valami, de azt hittem, hogy talán a videó hibája.
Verba volant, scripta manent.
-
Plazer
őstag
Na most akkor mi van a FuSi P19-2-vel?
összegezve:
mindenhol csak 3-4 hét múlva lehetne szerezni?
nem akarnak pixelhibánál cserélni... de emellett lehet hogy egy jó monitor
kérdés: érdemes e várnom vagy legyen 910t?Plazer
-
Plazer
őstag
Én nemtalálok most hirtelen olyan linket amin 25ms lenne de tuti hogy amikor be lett harangozva és be lett mutatva a 193p rev.2 akkor mindenhol a hivatalos oldalon is tisztán emléxem hogy 1000:1 és 25ms szerepelt....ez tuti... aztán azóta ki tudja mit nem szégyelltek átírni
Plazer
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nekme ez a p19-2 mehanikaja neaygon emlekesztet vmire??? Titeket nem???:- )))
es lehet hogy mar valsz is van reja hogy ki harcsa a joszagot??? /valaszthattok mekkovvezes vagy viragcsokor???:- )))/
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
craic
aktív tag
econnect, center: 3-4 hét. Sőt az econnect az mondta nem tudja, hetek. Máshol meg nincs, illetve lehet, hogy van csak a kereső nem találja meg, mert biztos másnak is van ilyen ragyogó csak ie-ből működő rendelő-rendszere.
Érdemes-e várni? Én is most azon gondolkodom nagy erőkkel, hogy megrendeljem-e (még a dell 1905 mellé ), és ha igen, melyiknél.Verba volant, scripta manent.
-
Plazer
őstag
válasz kfarkas #2925 üzenetére
öö szóval overdrive *va paneles tft-nél egy új eljárás naggyából annyit tesz hogy amikor gyorsabb mozgásra van szükség akkor nagyobb áramot kap a panel
hirtelen más cikket nem találtam hozzáPlazer
-
neduddki
nagyúr
HI!
MA elnezest de nekem erre: Bővebben: link Bővebben: link asztan lehet hujjezni!!!:- )))
udv
neduddki
mod: amugy jo mert a feliratok szeritn 193p a tft hatujjara meg 17'' dual hinge van irva:- )))
-
Plazer
őstag
-
Plazer
őstag
amúgy csak hogy egyszer szúrhassak végre be képet ne modjátok hogy ez csúnya:
mod: uuupsz túl nagy nem férki
előbb utóbb csak találok egy olyat ami kifér
[Szerkesztve]Plazer
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat ja a p19-2-t ma rojjan regn lattam hogy el si feljtettem!!!:- )))
Amugy a 193 bezzeg annal jobabban ittenlennia szememben:- ))) /oleg sokt utme mostanban elotte:- (((( a fene aszt a vinydozt:- ((((/ amijjen keson vot hozza szrencsem mostanaban bezzeg:- )))
udv
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG UHD 4K Gamer Monitor Új 6Hó jótállás+Áfás számlával!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- Samsung 27col ívelt monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest