Aktív témák
-
molnarcs
tag
válasz neduddki #1900 üzenetére
Ehhez mit szólsz? Bővebben: link
Igazából többször is le kell (és fogjuk) írni, hogy az adatok csak irányadóak, pontosságuk a gyártók/forgalmazók sunyisága miatt nem megbízható. Aztán majd a hasunkra ütünk vagy megvitatjuk it a ph-n egy direkt ilyen vitákra szentelt topikban mondjuk. Ha pedig nem tudunk dűlőre jutni, felrakunk egy Poll-t : tessék megszavazni hogy milyen panel van benne vagy mekkora a látószöge Ha maximalisták akarunk lenni, az oldal soha nem lesz kész -
neduddki
nagyúr
válasz molnarcs #1901 üzenetére
HI!
Nem ken Nked mar hazamenni nemn az egetemen ulni!!!:- )))) /ma csak aze mert en is itt ulok meg aboentuvajuk mellet:- )))/
NEM, szavazast nem, vagy elobb irjon vizsgat a szavazni akaro:- ))) oswszegyun egy ket barom es leshessuk hogy miket szavaz ossze vissza. Vgay netan megszavaztassuk hogy vajjon akko rebben meg ebben mijjen panel van es nyilvanossagrahozzauk a nep akaratat????:- ))))
udv
neduddki
mod: ja egyrejbban teccik!!! csak igy tovabbbb,
tudom ehog yen vagyok a hujje, de a beirogats mikortol el??? vagh csak elhujjutem annyira hog ymar eszt se tanalom???:- (((
most gyun eszembe hogy kene egy rovat hogy ki irta be, vagy az egyebbe aki akarja beteszi????
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
molnarcs
tag
válasz neduddki #1902 üzenetére
Beírogatni hozzászólásként már most is lehet a kettővel fentebbi témában, belépés nélkül is.
Beírogatni a táblázatba pedig ... mondjuk 10 perc múlva (a jelszóval amit küldtem...) következőképp:
1) belépsz
2) klikk a Contribute linkre fent.
3) klikk a Teszt-re a Rovatokban baloldalt.
4) klikk A Szerkesztés-re a táblázat alatt
Úgy kell ahogy leírtam az emailben - ez lesz a help alapja egyébként. -
siriq
őstag
hello
Gyors kerdes benq FP937S+ filmezesre jo mert jo nehanya a sajat forumaban megemlitik ugye franko game ilyesmi de filmezeshez talan nem eppen a legjobb.
Szoval akkor most jo filmezesre vagy sem(tapasztalati eredmenyt kernek igazabol de ha valaki csak szimplan tudja az is jo)?Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Perzsa
tag
Bocs, de nem fogom végig olvasni az elöző 1904hozzászolást.
Milyen 19''ost tft tudtok ajánlani:
-bruttó 150eFt-ig
-DVI
-filmnézésre jó legyen+kevés játék
-16ms vagy kevesebb
-legyen designos
pl. a miklandtól árlistájárol vagy vmi új olcsó hely
Eddig egy Hitatchi CMLX174-em volt. Azzal is megvoltam elégedve, csak a szinei nem voltak mindig szépek!
neduddki vmi ötlet?
kösziIt isn't expression
-
molnarcs
tag
néz be a benq topikba - az most 150 körül van. Filmézést nem tudom ezt többen is kérdezték. Én a viewsonic vx912-re hajtok, ami most 120 körül van, más fórumokon jókat olvastam róla (játék, film, van dvi, és dizájnos), keress vx912-re a fórumtémában linkekért képekhez. Van még egy csomó gondolom, én ezekben gondolkodtam, nem feltétlenül ezek a legjobbak.
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Szia Perzsa, reg lattalakl, megint szep uj fejed van:- )))
Tovabbra is maracc akkor tn fonton az igenyeidbol ug tunik
HAt Akkor a szentharomsagot tudom ajanlani /ami lassan negy -5 :- )))/ arakrol majd kesobb sony94b /95b meg szeritnem nincs itthon/ benq977/+/ VS VX912 samsung915 /ithon????/ es szderitenm olvasd el a szemejjes totyikjaikat is lehet beloluktanulni es okosodni
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Racecam mi van Veled, reg koboroltal erre csak nicns vmi baj????
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
molnarcs
tag
Próbáltátok felhívni az invitelt hogy mi van?
Most úgy tűnik hogy itt működik minden - a legutóbbi malőr óta nem volt probléma ezen az oldalon, legalábbis asszem. Lehet írok majd egy scripted ami kiküld egy pinget percenként, és ha nem jön válasz látni fogom hogy nincs-e ezen az oldalon probléma. -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat remelem nemhuzodik otvabb atool az 1/ne agy eg 2/ honaptol...
De akar az is lehet hogy hetfon aszongyak hogy hozassam, de a valoszinubb sajnos az elso variacio:- ((((
udv
-
neduddki
nagyúr
válasz molnarcs #1917 üzenetére
HI!
Aszem az invitel ugyfelszolgalat a leheto legkocsogebb leginkopetensebb banda aki csak letezik:- (((( /eddigi tapasztalatok/
en pl [pingelni sem tudlak, a dns legalabb elarulja, de utanna...
mintha az egesz unidebes tartomany tiltva volna:- ((((
udv
-
molnarcs
tag
válasz neduddki #1919 üzenetére
Hát ez elég gáz. A www.unideb.hu sem jön be? Azért az elég ciki lenne a részükről - zaklatni kéne őket mindenkinek.
Egyébklént fut a kis script, félpercenként nézi a következő 12 órán át hogy van-e kapcsolat - mert néha itt is szarakodik a net mint múltkor (néha = hetente azért előfordul, de csak néhány órára).
Sat Feb 26 15:02:29 CET 2005
PING hatvani.unideb.hu (193.6.139.70): 56 data bytes
64 bytes from 193.6.139.70: icmp_seq=0 ttl=62 time=0.662 ms
64 bytes from 193.6.139.70: icmp_seq=1 ttl=62 time=0.554 ms
--- hatvani.unideb.hu ping statistics ---
2 packets transmitted, 2 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 0.554/0.608/0.662/0.054 ms
-------------------------------------------------------------
Sat Feb 26 15:03:00 CET 2005
PING hatvani.unideb.hu (193.6.139.70): 56 data bytes
64 bytes from 193.6.139.70: icmp_seq=0 ttl=62 time=0.548 ms
64 bytes from 193.6.139.70: icmp_seq=1 ttl=62 time=0.563 ms
--- hatvani.unideb.hu ping statistics ---
2 packets transmitted, 2 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 0.548/0.556/0.563/0.007 ms
------------------------------------------------------------- -
Plazer
őstag
válasz neduddki #1919 üzenetére
Várj erre van egy jó történetem az első modem amit adtak nekem az elromlot felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy bejelentsem hogy sz@r és hogy kérek másikat erre elkezddi mondani hogy melnnyi idős a windowsom ?? mondom kb. 2 éves akkor az lesz a hiba mert a régi windows nem produkál adatforgalmat... akkor mondtam hogy köszönöm visszhall...
mod: ami lemaradt mégegyszer felhívtam mással beszéltem és másnap megtörtént a omdemcsere
[Szerkesztve]Plazer
-
molnarcs
tag
próbáljátok meg hogy ezek mennek-e lécci: (plazer & neduddki)
hatvani.unideb.hu (tfpanels nélkül) Bővebben: link
diszk.unideb.hu Bővebben: link
www.unideb.hu Bővebben: link
vegul paneles: Bővebben: link
Aztán csak annyi, hogy írjátok le mikor próbáltátok. Emailben is lehet (tényleg, plazer megkaptad?) -
molnarcs
tag
válasz neduddki #1923 üzenetére
fenébe, csak a mi oldalunk nem megy? És így: Bővebben: link? aztán kéne még valaki visszajelezzen hogy nem inviteles szolgáltatón át mennek-e ezek a linkek...
szerk: és egyébként böngésző mit ír ki? csak vár vár és nem történik semmi? nem talál ilyen oldalt?
[Szerkesztve] -
molnarcs
tag
köszi a visszajelzéseket. most még annyit kéne, hogy kipróbálni mégegyszer a linkeket (főleg a 1 és 4-et). Változtattam a tűzfal szabályokon (bár nemtom hogy az eddigiek hogy befolyásolhatták a kapcsolatot). Azt is kérném, hogy milyen böngészővel próbáltatok csatlakozni (ha sikerült ha nem). Aztán ha nem megy még mindig, ideje egy új topikot nyitnom az OS/alkalmazások fórumban Csak azt nem értem, miért működik egyeseknek, és másoknak miért nem.
-
molnarcs
tag
válasz Dada(SzB) #1931 üzenetére
köszi mindenkinek. Azért nyitok egy topicot neki a az OS/alkamazásokban is - mert kíváncsi vagyok rá hogy miért nem ment - vagyhát mik azok a beállítások amik miatt nem ment.
Nagyon hálás lennék ha azok akiknek nem jött be segítenének tövább szűkíteni a lehetőséget. A beállítások nagy része biztonsági volt ugyanis, és nem mondom hogy most nem az a szerver, csakhát paranoid vagyok, mondjuk azért mert átlag 10 percenként próbálja valaki feltörni. Ez csak az ssh log (portscannelési kísérleteket, tűzfal logokat meg sem merem nézni ) :
Feb 20 23:16:40 hatvani sshd[18128]: User root not allowed because not listed in AllowUsers
Feb 20 23:16:46 hatvani sshd[18130]: User root not allowed because not listed in AllowUsers
Feb 20 23:16:52 hatvani sshd[18132]: User root not allowed because not listed in AllowUsers
Feb 20 23:16:58 hatvani sshd[18134]: User root not allowed because not listed in AllowUsers
Feb 21 02:02:51 hatvani sshd[18485]: reverse mapping checking getaddrinfo for h130-203-70-211.artintaiwan.com.
tw failed - POSSIBLE BREAKIN ATTEMPT!
Feb 21 02:02:51 hatvani sshd[18485]: User nobody not allowed because not listed in AllowUsers
Feb 21 02:02:55 hatvani sshd[18487]: Illegal user patrick from 203.70.211.130
Feb 21 02:02:55 hatvani sshd[18487]: reverse mapping checking getaddrinfo for h130-203-70-211.artintaiwan.com.
Feb 21 02:02:59 hatvani sshd[18489]: Illegal user patrick from 203.70.211.130
Feb 21 02:02:59 hatvani sshd[18489]: reverse mapping checking getaddrinfo for h130-203-70-211.artintaiwan.com.
Link az új topikhoz: Bővebben: link -
neduddki
nagyúr
válasz molnarcs #1927 üzenetére
HI!
Szoval az a franya szuzfal!!!:- )))
MOndom en hogy az uldozesi manis rendszergazdakat ejjuk!!!:- ))) /en is lennei az:- )))/
opera 7.54 wxpsp2
udv
-
molnarcs
tag
válasz neduddki #1933 üzenetére
most akkor megy operán? választ ide lécci, mert megölnek minket hogy szétoffoljuk a topikot Bővebben: link
-
molnarcs
tag
válasz neduddki #1933 üzenetére
MOndom en hogy az uldozesi manis rendszergazdakat ejjuk!!!:- ))) /en is lennei az:- )))/
Egyébként az előző beállítások (amikkel nem ment) azok a ''no para'' vagy ''lehet próbálkozni'' beállítások voltak - ezért amennyit lehet szeretnék visszaállítani belőlük, úgy, hogy az oldal azért mindenki számára elérhető legyen -
neduddki
nagyúr
válasz molnarcs #1934 üzenetére
HI!
MAr jartam is benn, aszittem lattad a log-ban, azert en is irtam ide, ha leszidom akkor jon a nec-em:- ))) remelm senki nem eloz meg addig:- )))
udv
-
molnarcs
tag
válasz neduddki #1936 üzenetére
Hát nem hiszem hogy megelőznének
Közben megnézem majd, hogy nem lehet-e simán wördben bepötyögni html táblázatba az adatokat, majd bemásolni a táblázat kódját a cikkbe. Csak előbb megyek halat sütni (jammi, finom lesz, hekk filé jó fűszeresen). Írtam html helpet egyébként, tessék megnézni a Segítség rovatban
Észrevetted hogy lehet képet feltölteni a user accountodhoz? Nézd meg az enyémet (ismeri valaki a happytreefriends-et?) -
molnarcs
tag
ja, logfilok, nem szoktam nézegetni most megnéztem, és csak az illegális dolgokat írja ki (bár biztos lehet ezen állítani), pl:
Thu Feb 24 21:52:43 2005 (3@193.6.138.75) - User Moderator tried to illegally edit story 20050224214603140.
Fri Feb 25 01:17:55 2005 (2@172.17.141.160) - User Admin tried to illegally access the story administration screen.
Fri Feb 25 20:53:34 2005 (3@193.6.138.75) - User Moderator tried to illegally access story 20050225204604134.
Fri Feb 25 23:56:39 2005 (anon@193.6.138.75) - Rossz jelszó a következõ felhasználónak admin
Fri Feb 25 23:56:58 2005 (anon@193.6.138.75) - Rossz jelszó a következõ felhasználónak admin -
neduddki
nagyúr
válasz molnarcs #1938 üzenetére
HI!
JO hejjr eirogatok vagy tejjesen felreertettem????
nezz mar ra... koszi
udv
neduddki
mod: van egy erzesem hogy nem jo hejjre, de a kod leglabb mashova is hasznalhato:- )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
molnarcs
tag
válasz neduddki #1939 üzenetére
Teljesen jó ) Bárki írogathat véleményt hozzászólásként akármelyik publikus rovathoz - ahova te írtál azt csak bejelentkezve lehet látni, de mint mondtam, jó, már feleltem is rá. Annyi, hogy most egyel lejebb csúszott a táblázat, mert leteszteltem, hogy ha fogom, és bemásolom a táblázat kódját egy fájlba, majd megnyitom worddel. Hát az lett amire számítottam: a nyomorult telis-tele barmolta mindenféle felesleg hülyeséggel (mennyire tipikus Microsoft) olyannyira, hogy szinte szerkeszthetetlen manuálisan.
Kérdés: van OpenOffice-od? Van kedved feltenni? Abban könnyebb lesz adatokat vinni a táblázatba, és nem barmolja össze a html kódot. -
molnarcs
tag
Egyébként publikussá tettem a Segítség rovatot, úgyhogy mások is láthatják
megj. - a többi rovat csak azért nem publikus, mert félkész cuccok, tesztverziók, szerkesztéssel kapcsolatos infók vannak fenn. -
neduddki
nagyúr
válasz molnarcs #1940 üzenetére
HI!
Kezzel szoktam szerkeszteni a html-t!!
Amugy toltogtetem a tablazatot, de meg csak previewba mingyaelkudom!!!:- )))
udv
neduddki
mod: elkudve, csak az a baj hogy a teszttablazatot totottem ki:- (((( hehe, ez is cska en lehetek, de nezz bele legyszi hogy teccik... mingya atirom a masikba...
mod2: van arra hejjed ,hogy a veres veritekkel /:- )))/ osszegyujtott pdf-eket nalad taroljuk??? es akkor ne kell idegen hejjrol toltogetni, linkelni??? mit szolsz a hejejsirasomhoz???? es az ekezetekhez????:- )))
-
molnarcs
tag
válasz neduddki #1942 üzenetére
Remek!!!
szerk:
egyébként jó móka mert ugye látni ki van online és jó mulatság hogy mindketten épp dolgozunk az oldal valamelyik részén. Én éppen egy új rovatot hozok létre, ami a moderálásban, szerkesztésben segít majd azoknak, akik később csatlakoznak. Erről szól a kooperáció
[Szerkesztve] -
Dada(SzB)
tag
Ja egyébként szeretném megjegyezni, hogy a HVG ben található internetes melléklet hátulján teljes oldalas l1980u hirdetés van....
haladunk, haladunk.... -
Dada(SzB)
tag
És ezt láttátok már?
Bővebben: link -
neduddki
nagyúr
válasz Dada(SzB) #1948 üzenetére
HI!
Hat meg sosem. vajn mi lehet ez????:- ))))
Esetleg a kisse viszanezela linkek teren oleg sok hivatkozast tabasz inen is es mashonna is.
De mindenkepp dicseretre melto hogy mafadtol megtanatad, ez szep fejlodes!!!:- )))
udv
neduddki
p.s amugy 11 ota egyaltalan nem megy benn voltam toltogettem es egyszere mijor vegre kesz lettem a 193p-vel akkora megszunt mindne eletjel: - ((((https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #1949 üzenetére
HI!
Ez erdeeks....
Tessek mondani elosszor miert a samsung panleoldala jott be???
Egy oldal volt nyitva operaban, e smelletette a samsung panel oldalt, majd kerestem vmit rakattiottam a linkre es dobbenetemre a overclokers gyutt be????
Dada(Sz) elnezest, Kituno talalta!!! koszonnyuk!!!
udv
neduddki
p.s. de akkor sem ertem....: -(((( kismanok....https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest