Aktív témák
-
Plazer
őstag
ha nem néznétek a 17''-es topikot akkor ezt olvassátok:
Bővebben: linkPlazer
-
Egon
nagyúr
válasz Lacix29 #2844 üzenetére
Most akkor ezt értsük úgy, hogy mégsenem nyerő ez az új PVA technológia?!?
Nekem legalábbis ez jön le az értékekből: hiába a helyenként igen impresszív számok, ha más árnyalatoknál 60-80 ms-os válaszidők vannak, az csúnya utánhúzást jelenthet, nemde?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Lacix29
őstag
Persze vannak más közérzet javító megoldások is.
Pl:
Bővebben: link
Ha valaki nem tudna németül, akkor elárulom hogy ez egy monitor kiegészítő, ami valójában egy fekete színű habszivacs, amit a monitor kerete köré kell rögzíteni.
Ez jól kizárja a zavaró fényeket, és dizájnos is. -
Lacix29
őstag
Nem tudom melyik új technológiára gondolsz, ez pl nem a legújabb overdrive-os technológiát mérte. (a 193P nem az, ''csak'' gyors S-PVA (ami nagyobb betekintési szöget jelent tudtommal))
a 60-80ms-ot se úgy kell értelmezni, hiszen az 2x2 szín közötti váltást jelent.
Szóval max 30-40ms a váltás ideje. (Már ha hinni lehet az oldal mérési pontosságában)
Ebben tesztben szerintem itt jobb az S-IPS hiszen mivel nincsenek nagy különbségek a váltási időkben, ezért nem csíkosan húz után, hanem ''csak'' elmosódik a kép. (bár a 193P-nél nem tudom ez mennyire megfigyelhető, lehet hogy semennyire se, ezt a tulajdonosok tudnák megmondani)
Kiváncsi leszek mit mérnek majd az overdrive-os monitoroknál. (EIZO L778, FSC P19-2, Viewsonic vp191b-2?, Benq FP91E? ) -
loszerafin
senior tag
Üdv
Programozásra kellene egy 19 colos monitor. A 193P jó lenne, de egy kérdésem van:
Linux-szal használnám, azon gondolom nem fut a beállító programja.
Viszont gombok nincsenek a monitoron.
Tudja vki, Linux-os gépen hogy lehet állítani a monitor fényességet például?
Vagy nem is kell állítgatni?
(A saját monitoromon 0-ra kellett állítanom a fényességet)
Előre is köszönöm
KL
(Csak Samsung jöhetett szóba, mert félek a pixelhibától, DVI kötelező, utánhúzás nem érdekel) -
Racecam
nagyúr
válasz loszerafin #2860 üzenetére
Linux alatt, egyelőre felejtsd el. (Igazán kiadhatná a Samsung a MagicTune linuxos verzióját!)
Vagy 910T, vagy 194T, de az utóbbit még nem biztos, hogy lehet kapni, legalább is a magyar honlapon nincsen rajta.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Plazer
őstag
jaja ismételni tudom csak az előttem szólót 910t mindenképp
Plazer
-
craic
aktív tag
Azért nem teljesen esélytelen a dolog, vannak gyenge próbálkozások, de nem hiszem, hogy én egy ilyen árú monitorral próbálnám ki. Bővebben: link
Ja én egyébként pont emiatt döntöttem a Dell 1905FP mellett (eddig), mert abban ugyanaz a panel van, és gombok is vannak rajta
[Szerkesztve]Verba volant, scripta manent.
-
craic
aktív tag
És ha a fujira 3-4 hetet kell várni? Amúgy én nagyon bízom a P19-2-ben.
Más:Bővebben: link (bocsi)Verba volant, scripta manent.
-
Racecam
nagyúr
Most látom, van az E-Connect-ben is FS P19-2 és ott még olcsóbb: 131k, 136k bruttó. Az van odaírva, hogy szállítás 1 nap.
Nem ismeri valaki, ott ki lehet próbálni a monitorokat?Com'è diverso il mondo visto da qui
-
roxan
senior tag
Az E-connect megrendelésre hoz cuccokat, raktárkészlete, ha jól tudom nincs. Én régebben nagyon sok cuccot vettem ott (akkor még a régi helyen voltak). A 22''-es Iiyamám is onnan van. Azt viszont nem tudom, hogy ki lehet-e próbálni. Remélem igen.
Üdv, Roxan -
Racecam
nagyúr
E-Connect nem nyert! Nem lehet tesztelni, csak kipróbálni, pixel hiba esetén sem cserélnek és ha megrendelted akkor vásárlási kötelezettséged van!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Plazer
őstag
válasz Racecam #2880 üzenetére
No... nincs most egyik beszállítónál sem úgyhogy 3-4 hét amíg kaphatnánk egyet.. átvétel előtt ki lehet próbálni viszont azt mondta hogy ha pixelhibás nem adnak másikak DE nem kell átvenni.. és tutira e-connectben sem kell átvenni amíg nem fizettél csak megrendelted nem kötelezhetnek arra hogy átvedd... hiába mondja ezt az eladó...
és e-connect mennyi idő múlva tudja hozni??Plazer
-
Racecam
nagyúr
fLeSs, ha jól látom a HRP és a CHS a Fujitsu-Siemens disztribútora. Nem tudnád megérdeklődni, hogy van-e nekik ilyen monitoruk?
Plazer még megvárom mit válaszol fLeSs, de ha nincs még magyarországon, akkor mi a faxnak rakják be az árlistába! Azt nem kérdeztem, mikorra tud hozni, mert azok után, már nem érdekelt a dolog.
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
loszerafin
senior tag
Köszönöm mindenkinek a Linux kontra Samsung 193P válaszokat.
Így hát 193P kiesett.
A pixelgarancia miatt gondoltam a Samsungra.
Mást csak akkor merek venni, ha ki lehet próbálni (és pont azt, amit meg akarok venni), úgyhogy
megnézem, mit lehet kapni a Corában. (ott ugyanis 8 napon belül magyarázat nélkül visszaveszik) -
neduddki
nagyúr
HI!
Eszt hun tanatad???
udv
neduddki
mod: meg a vegen kenytelen leszek otthnar ais netet kotni mert kimaradok minden jobol:- ))) habar akor lennek csak nagy balhek otthon igy is tul sokat uloka gep elott egyesek ve;lemenye szeritn:- )))
a fujinak meg mingyart utannakerdezek ha felebred az embor: - )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Plazer
őstag
válasz loszerafin #2886 üzenetére
De 910t miért nem jó?
Edigitalban akár egy subpixelhibára is cserélik 3 napon belül és most 126k szóval még olcsóbb is mint 193pPlazer
-
neduddki
nagyúr
HI!
Kivancsi vagyok van-e vmijjen kezzelfoghato ertelme a s-pva-nak vmi valos mertheto megadhato tartalom, vagy egyszeruen csak kiakarnak torni marketing teren???:- (((
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az s-mva az a hp1955-re vot tan elosszor megadva.
Az s-pva pedig elgelosszor a 20-as wide-os samsung joszagnal votl felfedezheto tavajj nov-decben...
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Lacix29 #2894 üzenetére
HI!
Most a cmo fele s-mva-ra gondolsz ugye ami meg 2001-boldatalodik???
De uyge most meg az altald elosszor behozott hp1955-os s-mva-ra gondolubnk itt leginkabb.
udv
neduddki
p.s. mar csak meg kene tanani hogy hol a francba emlegettem elosszor aszt a 20 colost, pedig szeritnem itt a 19-es tottyikban volt...
mod: na ott a #248-ban, de szeritnem mar hamarab b is vot de akkor az mashol... de lehet hogy acska hujje vagyok:- )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest