Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz Tannhauser #1398 üzenetére
Tn+Film Bővebben: link
Inkább játékra.
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
craic
aktív tag
A médiamárktos eladók sok mindent mondanak Bővebben: link
Jaj, nem vettem észre, hogy már válaszoltatok, mert lap alján volt, bocs
[Szerkesztve]Verba volant, scripta manent.
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz molnarcs #1406 üzenetére
Ez jó hír, viszont akkor is zokonvenném, ha ott vigyorogna a képembe mondjuk 5 subpixelhiba a közel 200K-s monitoromon. És mivel ez már 20 colos, a natívja 1600x1200, így szinte 100 %, hogy lesz is.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Dada(SzB)
tag
Bővebben: link
jönnek az lg k
1980 rulez -
fLeSs
nagyúr
Amúgy nagyon leült a topik.
neduddki milyen TFT-találkára gondoltál?"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
neduddki
nagyúr
-
-
molnarcs
tag
Na, ha bejönne a viewsoniceurope...(elég gyakori a downtime náluk - mondjuk nagyon nem csodálkozom Bővebben: link)
Mindegy, majd ha bejön egszer, bármelyik lcd monitornál közvetlenül ott van egy link a warranty-hoz (viewsonic.com-on nincs, de bizti ott is meg lehet valahogy találni).
Kíváncsi vagyok hogy vajon a zero bright dot a philipsnél nem ezt a teljes pixelt takarja csak-e (na ezt jól megkérdeztem).
mod: bocs, ikadarnak akartam válaszolni
ez nem az én napom
[Szerkesztve] -
molnarcs
tag
Na megjött a viewsoniceurope. Idézem:
Note on Pixel Defect Policy:
For any sub pixel defect (red or green or blue) ViewSonic LCD display products are warranted in accordance with the ISO standard 13406-2 class II. On pixels ViewSonic exceeds ISO 13406-2 class II requirements not allowing for any defective (permanently dark or bright) complete pixel consisting of red, green, and blue sub pixels (“Zero Pixel Defect Policy”).
Bővebben: link -
fLeSs
nagyúr
válasz molnarcs #1423 üzenetére
Ezt kifelejtetted:
ViewSonic® Limited Warranty
for European Union (France, Belgium, Netherlands, Luxembourg, United Kingdom, Ireland, Sweden, Denmark, Finland, Germany, Austria, Greece, Italy, Spain, Portugal) and EFTA (Switzerland, Liechtenstein, Norway, Iceland) only.
Ergo ha bemegyek ezzel az RRC-be, akkor Lküldenek a picsbe."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
molnarcs
tag
Hát nemtom, egyetlen egy új EU tag sincs a zárójelben, de szerintem ez ránk is ugyanúgy vonatkozik.
-
craic
aktív tag
Na megérkezett a HP1955-öm a Rufuszba. De ott is maradt
A ''hányás-effekt'' annyira nem jött ki explicit módon mint a Q3-ban (UT2004-ben teszteltem, azért ott is látszott, hogy valami nincs rendben.) Viszont DVD-kben tényleg elsz@ródtak a színek, szóval tényleg ilyen volt:Bővebben: link (CRT-n is néztük és ott jó volt) Erősítsetek meg, hogy ez nem normális! Az eladók is eléggé meglepődtek, azt mondták ki kéne azért próbálni DVI-n is, és akkor döntsek. Szerintetek van értelme?Verba volant, scripta manent.
-
fLeSs
nagyúr
Szvsz nincs különbség ilyen dolgokban az analóg és a digitális kimenet képe között, ehhez semmi köze.
Amúgy UT2004-ben a zöld pöttyök helyett mit lehetett látni?"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Racecam
nagyúr
Persze, de tudod, hogy gondoltam! Mivel craicnek szemmel láthatóan nagyon tetszik ez a monitor, ha nem próbálja ki és nem veszi meg, utána azon fog agyalni, hogy lehet DVI-vel jó lett volna. (Nem biztos, hogy így van magamból indultam ki!)
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
molnarcs
tag
Amit én ki tudtam bogozni, az az hogy mind a subpixel hiba gari (ami még mindig tíz sajnos az ISO - blahblah-nak megfelelően), mind a teljes pixel gari 3 év. Kétféle gari van ugyanakkor: dead on arrival service, ami hiba esetén azonnali (azaz 48órán belüli) csere vadiújra, de csak kézhezvételtől számított 15 napon belül érvényes. A másik az a On-Site-Customer-Exchange Service: ami ugyanazt takarja, csakhogy brand new unit helyet az áll hogy replacement unit (annyira rafináltan tudják elrejteni a kis különbségeket - minden cég, lassan ügyvéd kell hogy kibogozza mi mit jelent). Ugyanakkor mintha nem a maximum van megadva, vagy csak én olvasom félre a 48 órát:
On-Site-Customer-Exchange Service:
Dispatch of a replacement unit best case within forty eight (48) hrs (weekend or bank holiday excluded) after initial call at the call desk/service centre. Dispatch of the replacement unit and collection of the defective unit will be free of charge.
Best case tudtommal = legjobb esetben -
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
Amúgy szerintetek melyik Mo.-on kapható 19-es monitorokról lenne érdemes bemutatót írni?
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Racecam
nagyúr
De komolyra fordítva, azt gondolom, hogy egy TN+Film-es összehasonlító teszt (amiben Te nagy vagy ) jó lenne. A könnyen, viszonylag olcsón elérhető, népszerű típusok szerepelnének benne pl.: Sony HS94P, Benq, Acer, LG, stb.
Úgyis a TFT vásárlók közül 10-ből 9 azt kérdezi elsőre: hány ms-os ez a monitor?
Hiába ezek ma legnépszerűbbek.
Szerintem ennek lenne visszhangja!
-
molnarcs
tag
Na, szerintem már ismered a véleményem Kíváncsi lennék hogy mit mondanál egy vx912-esről - nagyon felé húz a szívem ha 19-est veszek. Ráadásul ez nincs midnen tecsó vagy mm-ben, úgyhogy gondolom sokan örülnének.
Egyébként az is jó lenne ha árkategória szerint csinálnál valami tesztet : monjuk 19-esek max 134e - ért (hehe). -
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
Ehhez még annyit, hogy eddig még egy TFT-bemutatót sem írtam, szal az is kétséges, hogy lesz több (egy biztos lesz, a 193P-ről ), mert ki tudja, hogy az emberek hogyan fogadják majd...
-
Racecam
nagyúr
Nem akarok Neki programot csinálni, de szerintem ezt nagyon sok, főleg fiatal, játékos felhasználó, vagy leendő felhasználó nagyon értékelné! Biztos vagyok benne, hogy nagy lenne az olvasottsága.
u.i.: Csak meg kell nézni a fórumokat és az ott feltett kérdéseket.
Aktív témák
Hirdetés
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest