Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz CharlieFirpo #97259 üzenetére

    Az a kérdés még, hogy hányan maradtunk. Amikor az MFT nagyon pörgött, úgy 2012 környéke (E-M5 és az új fényerős kicsi fixek) nem igen volt más tükörnélküli rendszer jó objektív parkkal. Most kicsit más a helyzet és ilyen árakon az új belépők már a Fuji X és esetleg a FF rendszereket is nézik.

    Szóval ha nehezebb új vevőt találni, az a kérdés, mennyi régi maradt és azok ellátása megtérül-e valaha.

    Nem vagyok piackutató, de talán az eredeti útra is vissza lehetne találni és kiadni egy abszolút csúcs kategóriát (mondjuk E-M3) E-M5 III méretben, E-M5 II építési minőséggel, teljesen új szenzorral, mellé a meglévő fixeket időjárásállóvá tenni és tolni ezerrel a marketinget, hogy ezzel a szettel mehetsz szépen utazni, utcára stb. Nem rossz, hogy aki 1-1 tartományban szeretne rendszeren belül előrelépni, az meg tudja ezt tenni 1-1 PRO objektív vásárlásával, de leginkább az f/1.4-1.8 körüli kisebb de attól még jó képminőségű fixeket erőltetném, hisz a mérettel lehetne versenyezni továbbra is.

    A madarászás is lehet jó irány, ha már van 150-400, de az E-M1XII tudását (ha lesz olyan) hamar elérhetővé tenném E-M5 méretben is, mert nem gondolnám, hogy veszélyeztetik egymás piacát.

Új hozzászólás Aktív témák