Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz inzsellér #87211 üzenetére

    Lehet, tény, hogy nem optimális ez a rendszer erre, de még azzal a rossz a g70-el is lehet értékelhetőt lőni, mert amit belinkeltem, az már elég jó.

    Egy újabb Olympussal és ahogy elnézem ezt a Lawoa 7.5-est, még jobban lehetne ezt űzni az mft-vel, látószöged, fényerőd is meg lenne egy jó Tejúthoz, az Olympusok szenzora pedig jobban szereti a hosszú záridőt, de akkor is kelleni fog a jó technika hozzá. Viszont ez még árban is ott van, mint az APS-C -re a Samyang 10 f/2.8. (nem f/2.0, hanem f/2.8) Ha ezt a szettet ki tudod maxolni és még az is kevés, akkor bizony menni kell, nincs mese.

    Nekem mondjuk nem fontos ez a téma és a tájképekhez venném/veszem meg azt a Laowa-t és valószínűleg 100 tájképre fog majd jutni 1 Tejút, így nyugodt vagyok, mert tudom, hogy alkalmas a rendszerem erre is, viszont ha többet szeretnék Tejútazni ugyanannyi idő alatt, akkor elgondolkodnék, hogy még sem feltétlen a hordozhatóság a fontosabb nekem, mert egyre többet lenne a Tejút miatt állványon a gépem és máris szóba jöhetnének a nagyobb, akár FF tükrös rendszerek is. Kinek mi. De ne jelentsük ki, hogy márpedig itt nem lehet ezt meg azt, meg ott nem lehet ezt meg azt, mert azért nagyjából mindenhol lehet mindent csinálni, csak másképp, más minőségben, más méretben, más árban.

Új hozzászólás Aktív témák