Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    válasz 80hun #69632 üzenetére

    Igen lattam a privat ajanlatat, koszi:) Sajna tomegkozlekedek igy annyira nem flexibilis az odajutas, de majd megragom a kiprobalas lehetoseget.

    A kerdesedre a valasz, nem, egyatalan nem sportfotozok es ez sem SOS, csak mar 1 eve lassan szemezek vele. A 12-40 F2.8 Pro-t megvettem mert ott szerettem volna egy fenyeros obit, es lecsereltem a kit 12-50-t plusz nyilvan a marketing is megtette a hatasat, es iszonyu mennyisegu tesztet, meg blogot atolvasva meggyozott a minosege, anyaga, kialakitasa, tudasa, es ami oriasi plusz az OMD vazakkal egyutt az idojaras allossaga. (amire sokszor az ember nem is gondolna milyen jo)

    Abszolut lelkes amatorkent leginkabb tajkepeket es varosi kepeket szeretek fotozni, sokszor utazasok alkalmaval. Nagyon szeretem a hosszu expos ND szuros kepeket.
    A tajkepeknel nyilvan nem kell a tele, arra tokeletes a 12-40, viszont varosi, utcai kepeknel tobbszor ereztem mar a hianyat hogy nem eleg hosszu.

    Valoban sokat ragom magam (hisz a mai napig nem dontottem lathatod) hogy nem lenne e eleg egy "sima" 40-150, nem a pro verzio. Nem tudom.
    Illetve meg 1 szempont, a 12-40 Pro meretu ND es polar szuroket (B+W) vettem, nem sporoltam veluk, nem olcso darabok, igy ha most veszek ezutan egy sima 40-150-et vehetek uj szurokat is...

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák