Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz Addel #117445 üzenetére

    Örülök minden véleménynek. Ha olyan "nagyonjó" lenne, nem húzná le egy marék teló tulaj a Google oldalán, vagy mit gondolsz, mindegyik csak kitalálja a problémát?? :DDD :W

    A vélemények azonban azon a tényen semmit nem változtatnak, hogy az androidos Mobilkincstárnál a "Jóváhagyás" -ra nyomva bár immár bekéri az ujjlenyomatot, majd ezt követően van egy kis homokóra, de ezután nem kéri a bankkártya adatokat az app a fizetéshez, hanem ott marad az egész a "Jóváhagyás/Mégsem" opcióknál. (Ahol persze, a Mégsem-el kiléphetek. :K )

    Valami SimplePay bankkártya logót mutogat az app, de nekem nincs semmilyen simple a mobilomon, nem tudom, ez zavarja-e a kis lelkét..

    Még mindig nem tudom, mitől lesz ez jó? :F

    (Hogy ne kelljen visszaolvasni: az eladás rendben van, csak a vétel nem megy a droidos appal a fenti hibával.)

    Tesztelo.hu: ha már eleve több van benne, mint a hitel, és más célod nincs az UL-el, akkor szerintem a racionális döntés az nem a törtesztő növelése, hanem a konstrukció felhasználása. :F
    Valahogy csak azért, mert épp van hozam rajta, én ezt nem látom garanciának a jövőbeni hozamokra nézve, de természetesen a valós szerződés előtted van, gondolom, abban leírták, hogy a hozam "el tud-e fogyni".

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák