Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz kali #63624 üzenetére

    Konkrétan árgépen néztem az árakat az igaz, mondjuk kijön a 30k ez igaz. Igen elírtam tényleg 5-ös harverét kapta, de viszont említett felhasználásra bőven elég 4 is és fele annyiba kerül, ezt akartam kiemelni.
    Ár/értékbe szerintem jobb a Nexus 5 mint G2 és SGS4, hardveresen sokkal jobb, akku idő meg szoftveres hiba talán és Android L-el amit elsők közt fog megkapni sokat fog javulni ez is (még Samsung és LG támogatása szoftveresen közel sem ilyen jó, hagy ne soroljak példákat, bár javultak némileg ezen a téren, de ki tudja). Arról nem is beszélve, hogy Nexus alap droidja az egyik legjobb, mivel nincs telerakva gyártói programokkal, ha stabilitás a fontos neki (nekem úgy tűnt) akkor jobb választás újra csak.
    Még mindig ami a lényeg az említett felhasználásra az összes itt említett telefon bőven sok és felesleges. Lényegében elég lenne már egy 30k-s telefon is, persze ha adunk a minőségre ami itt elvárás akkor kicsit több 50-60k max. Talán WP lenne a legjobb választás, arra van Here még olcsóbb modelleken is, a többit meg bármelyik alap okostelefon tudja szinte.
    iPhonnal kapcsolatban tévedtem, sok mindenben, egyben viszont nem, erre neki gyakorlatilag felesleges vennie ilyen telefont (persze kinek mi a jó és mennyit ér).

    scream08:
    Most is jó az S4 mini. LG G2 mini van hasonló áron erősebb hardverrel. Galaxy S3 Neo se lehet rossz, bár csak technikai leírása alapján mondom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák