Hirdetés

  • Senua’s Saga: Hellblade II teszt

    gp A szkizofréniától és rabszolga-kereskedőktől egyaránt szenvedő Senua újabb különleges utazásra indul, ezúttal a messzi észak ősi istenekkel és modern kegyetlenséggel teli vidékére.

  • Az IQOO-nak sikerült fokozni a Neo9 Pro-t

    ma Alapból elkeserítő volt, hogy az IQOO szemtelenül jó árú csúcsmodellje nem hajlandó ideutazni, most forgattak még egyet a tőrön.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz soldi3r #57224 üzenetére

    Moto E-vel egy árban van az LG L70. Én inkább arrafelé hajolnék, de tényleg. Kicsit rosszabb a felbontása a kijelzőnek, meg a hátulján van a hangszóró, de cserébe vállalható fotókat lő és van LED-es segédfény is. Meg hát ugye rendesen müködik a magyar szövegkiegészítés ha irogatni kell. Magyar a menüje is. Szerintem érdemes megemlíteni ezeket a párodnak is, és kinézet alapján biztos választ magának valami tutit.

    Én Moto E tulaj vagyok, ami engem zavar az a kamera, hogy nem tudok vele dokumentumokat fényképezni és a magyar automatikus szövegkiegészítés hiánya. De egyébként tetszik a készülék, főleg hogy elöl van a hangszóró. Volt Lumia 520-asom is előtte, annak a kamerája jött be nagyon és a navigáció.

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák