- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
2017-ben vásároltam egy Huawei p10-et 2019-ben betört a kijelzője,2020 elején megcsináltattam, 2020 ősz-tél környékén megadta magát az új kijelző, az aksi és a GPS, és a rezgőmotor. Vettem egy Galaxy S7-et, azóta is megvagyok elégedve, de már az aksija nagyon a végét járja és félek hogy hasonlóan járnék mint a p10-el, hogy megcsináltatom és rövid időn belül előjön egy csomó más probléma.
Melyik árfekvést érdemes nézegetnem: a kép/videó amit csinál ne legyen rosszabb mint a fent két modellé, és legyen benne elég erő hogy pár év múlva se fogjon ki rajta ha váltogatok az appok között(s7-re még mindig nem mondanám hogy "delassu") játszani nem játszok. GPS, social media, kommunikáció, fotók készítési, esetleg videó, A Telekom hálózatát használom, nem biztos hogy készüléket onnan is vásárolok, mivel hosszútávra veszem szeretnék új készüléket. Annyit szeretnék rá költeni amennyi szükséges. Az egyetlen dolog amitől elzárkózom az az Apple(de minden lehetőségre nyitott vagyok)
Köszönöm előre is a segítséget. -
-
Mustármag
őstag
-150-160E
-Csak új
-Még nem döntöttem el, vagy kisker vagy szolgáltató
-Hosszútáv, ha nem adja meg magát a p10 még mindig azt nyúznám.
-navigáció, social media, böngészés, kommunikáció, fotók készítési, esetleg videó (ne legyen visszalepes a kamera tekintetében)
-Android alapú (de nem zárkózom el semmitől, volt már Microsoft-os telefonon is)- 5-6 col körüli kijelző méret, 6,5 nél nem nagyobb ha lehet. (5,1-es p10 tökéletes volt)
-
st6969
őstag
Nekem Xiaomi Mi8-asom van (ami nem lesz lecserélve, amíg használhatatlan nem lesz, most már látom...irreálisan magas árat kellene fizetnem olyan telefonért, ami lényeges előrelépés lenne).
A rezgőmotorja viszont félelmetesen gyenge. Tulajdonképpen csak akkor érzem, ha fogom a kezemben, zsebben egyáltalán nem. Viszont nemrég olvastam, hogy a rezgőmotorból is létezik valami újabb fejlesztés. Nem tudjátok véletlenül mi ennek a neve és hogy milyen készülékekben van ilyen?
Köszi. -
st6969
őstag
Bár van tervben okosóra (nem karkötő lesz), de nem lesz rajtam folyamatosan, hosszabb távon nem tudom elviselni.
Sehogy nem találom a cikket, amit ezzel kapcsolatban olvastam...talán lineáris rezgőmotor, vagy valami ilyesmi. Na mindegy, elengedem, nem a legfontosabb szempont, de azért jó lenne egy normális rezgőmotor. -
sanctus93
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy minőségi, tartós telefont. Lehet irreális elvárásaim vannak, de jó lenne ha legalább 5 évre le lenne a gond róla. Fontos lenne, hogy mindenféle bug nélkül stabilan fusson. Nincsenek nagy igényeim. Jelenleg egy 4 éves Honor 10-em van és csak azért cserélem le, mert napokban ripityára törtem.Teljesen hétköznapi felhasználásra kéne. Ami fontos, hogy legalább 128gb tárhely legyen és egy napot simán kibírjon az aksi aktív használat mellet. Jack kimenet + infra nagyon jó lenne még, de ezeket tudom nélkülözni. Szempont még, hogy ne legyen túl nagy. Többi paraméter igazából nem nagyon érdekel, átlagot tudja. Eddig csak androidos telefonjaim voltak, de most elgondolkoztam iPhoneon is.
Ti mit ajánlanátok?
Előre is köszi a válaszokat.Árkategória
~350000 Ft max, de nem ez a fő szempont.
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg?
Telekom, vagy kártyafüggetlen.(ahogy olcsóbb)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,
Hosszú távra
- Mire használnád?
Spotify, Messenger valamint sokszor menne róla gps
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Nem szempont
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
6 hüvelyk körüli képátlóval -
zagloba
aktív tag
válasz Szotyi222 #173767 üzenetére
Én is ez a kettő telefon között vacillálok. Csak úgy olvastam ,h a 888-as proci eléggé melegszik és fogyaszt is. Igaz én nem játszom a telefonon így lehet engem nem érintene. Poco f4 vs. Realme GT2 Árban is közel vannak egymáshoz
Én Xiaomi telefont használok most is probléma nélkül 9s. Realmim viszont még nem volt. -
cibus
aktív tag
Hátha valakinek tetszik ez az új app ;)
https://napidroid.hu/megcsinaltak-androidra-dinamikus-sziget-szinte-barmilyen-mobillal-mukodik/
-
industry
csendes tag
OFF topic: Elkezdődött. S22. Milyen Qr kódot akar tőlem ez a hulladék Samsung hogy egy fényképet lemásoljak? Honort rádugtam a Pc-re, USB csatlakozás és működött. Ezek azok a dolgok ami miatt minél jobban próbálja kitolni az ember a használati időt. Ha valaki a 10-es évei végén jár biztosan örömet okoz neki a szarakodás vele, de nekem nem. Kinek kell ez pár évente egy másik cég agymenését megtanulni. A gombok is pont fordítva vannak persze, nehogy véletlenül is jó legyen. Azért próbálja az ember minél olcsóbban megvenni, mert ha már előre tudja is hogy kikészíti majd legalább az nyugtatja ha olcsó(bb) volt.
Persze átköltözni sem tud Honorból, miért is tudna. Maga a telefon jó, akku kb azt tudja mint a 4 Éves Honoré. nem is vártam többet. Ennyit megért, köszönöm annak aki segített. De teliért a halálos ellenségemnek se. És nem a processzor akku miatt. Csak szoftver és az idegesítő dolgok.
Egy átkozott usb csatlakozást akarok, nem holdraszállást.
Úgy próbálják védeni mindentől, de inkább lopják el de nem kell bele ez a sok felesleges idegesítő védelem!!!!
[ Szerkesztve ]
-
industry
csendes tag
OFF Topic: A kábel a baja. Rendes méretű usb kábellel nem működik amivel asztali pc-re tudnám dugni, csak tölti. Notira a kicsivel megy.
Mi a megoldás ? Hogy kössem az asztali gépre? köszi segítséget.
(ez megint az üzleti érdek miatt nem működik és nem azért mert nem tudna!) -
Viperator
őstag
-
industry
csendes tag
válasz Viperator #173775 üzenetére
A kábel a baja. Másik csoportban írták hogy a Huawei kábellel csak tölt. Én azt hittem ez csak egy szabványos kábel. A telefonhoz kapottal ha a ThinkPad-ra dugom typeC-n egyből működik tökéletesen.
Kell vennem előlapi üvegfóliát
kamera fóliát
tokot
typec-to jack-et
typec-to-normal usb-t.Remélem nem hegytam ki semmit
Gyárt töltőt már megvettem 6500-ért.Hát igen, ez a környezetvédelem (tudom nem kezdünk háttal mondatot, de itt megkívánja xd)
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz industry #173776 üzenetére
Csak úgy megsúgom, hogy nekem az A52S 5G simán tölt úgy is gyors töltéssel hogy a töltőfej és a gyári kábel közé be van iktatva egy 1 méteres 2.0-ás USB toldó. Az oka a toldásnak nálam hogy nem ér fel az asztalig a gyári kábellel. Az már más kérdés hogy a szupergyors töltést is átvinné-e vagy sem így toldva a 25W-os adapterrel, de a 15-össel a gyors töltés gond nélkül megy, és ha összekötöm PC-vel a fájl átvitel is megy gond nélkül, persze amint bedugom ki kell választani a telefonon, hogy fájlt is átvigye, mert nekem is van hogy csak töltésre áll be magától.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
minilego
senior tag
Huawei P20 Pro gyari kabelje nekem is tolti az S22 Ultrat, adatatvitelre viszont mar nem kepes.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Szülőknek szeretnék mobiltelefont ajánlani, mert a jelenlegiek már nagyon megérettek a cserére, rettentően belassultak. (Redmi 4X) Jelenleg egyforma telefonjuk van, a továbbiakban is így szeretnék, tehát a kiszemelt telefonból kettőt fognak vásárolni. (lehetőleg még az ünnepi felárazás előtt)
- Árkategória
Amennyiért érdemes, ha legalább 3-4 évig használni szeretnék. Ebben viszont nincs tapasztalatom, mert én már régóta céges telefont használok, 10+ éve vettem az utolsó saját készüléket. Kérdeztem, hogy a 100k körüli ár mennyire riasztja el őket, meglepődtek, de ha nem érdemes alá menni, akkor kifizetik, hallgatnak rám.
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg?
Telekom, vagy kártyafüggetlen.(ahogy olcsóbb)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,
Hosszú távra, min 3-4 év
- Mire használnád?
Általános mindennapi dolgok, telefonálás mellett e-mail, böngészés, chat, videóhívás, fotók és videók készítése (ez fontos, értelmes kamera kell) esetleg néha navigáció autóba (Waze) és túrázás
Játék, filmnézés, stb. egyáltalán nem lesz
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Első körben Android-ra gondoltam, azt már úgy ahogy ismerik. De ha jobban járnak egy Apple készülékkel, akkor megfontolandó. (abban nehezebben tudok távsegíteni nekik, mert én is kevésbé ismerem)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
A mostaninál (5 hüvelyk) mindenképpen nagyobbat szeretnének, de nem túl nagyot. Talán kb 6-6,5 hüvelyk körüli képátlóval lenne ideális.Én a Samsung telefonok felé hajlok, de valószínűleg elfogult vagyok, mert már a sokadik készüléket használom tőlük.
Kérlek javasoljatok, hogy én is javasolni tudjak nekik.
Esetleg ha valamit mindenképpen el kell dönteni hozzá, akkor tudnom kell, hogy mit, és azt eldöntöm velük közösen.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Kezdek tanácstalan lenni.
Nem szívesen váltok, mert szeretem de lassan a töltés megadja magát a 2017-es HTC U11-emen. Mai napig minden működik rajta amúgy, annak ellenére hogy a sarkaiban már esik le az üveglap mert annyit ejtettem le.. valami hasonlóan megbízhatót keresnék és nagyjából az alábbiakra szűkült a lista, garival használtan:Galaxy S22 (205-220e körül)
Galaxy S21 ultra (250e körül)
Szifon 12 pro (250e körül vannak)Esetleg sima iPhone 12?
Esetleg S21FE ?Almám még nem volt, de árban közel van a másik kettőhöz így elgondolkodtam rajta. Fotós vagyok, leszek, fontos a kamera, a megbízhatóság és az, hogy ugyanolyan lagg/bug és döccenőmentes legyen mint az 5 éves HTC. Persze mivel ilyen összegről van szó és 2022 van ezért örülnék olyan extráknak a jó kamera mellett mint pl. vezeték nélküli töltés, 120 hz-es kijelző.
Ki mit mond? =)
[ Szerkesztve ]
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
-
Vikooo
addikt
Sziasztok!
Mennyire ajánlott a Pixel 6?
Vanilla Android, hosszú support + Pixel exclusive features, tartós HW és fényképező minősége ami miatt venném.
Milyen kompromisszumot kell kössek amiért Mo -on hivatalosan nincs forgalmazva?
Ha nem Pixel akkor melyik áll a legközelebb hozzá?
Köszi
-
ghiottone
nagyúr
válasz Vikooo #173790 üzenetére
Motorola kezd felzárkózni az új modellekkel. Korábban a szoftveres támogatás kevés volt. Most a flagship telefonjuk a 30 Ultra már 3 főverziót és 4 év biztonsági frissítést kap a többi 30 pedig 1-1-el kevesebbet. Kamera szoftverjük szokott gyengus lenni.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Vikooo #173792 üzenetére
Nem rossz telefon, de én nem kedvelem a MIUI rendszert.
- OP9 Pro-t látom most a saját oldalukon 650 euróért, de lehet appban még van rá valami kedvezmény, amit nem találok. Nem stock és a 13-as rendszerrel már teljesen Oppo Color OS lett az Oxygen OS, de eléggé stabil. Nálam például a Pixel 6-ost az OP 9 váltotta pont azért, mert minden normálisan működött rajta a Pixel-el szemben.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Vikooo #173794 üzenetére
Még a 14-est megkapja és 2 év biztonsági van hátra az ígért 3főverzió/4 év biztonsági frissítésből.. A 13-asból a héten jött az open beta, így az is kint lesz stabil vonalon pár hét múlva.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz kutga #173799 üzenetére
A notebookchecken néztem és nem annyira kiugróak a görbék, de nem merném megkockáztatni. Anno nem bírtam az S20FE-t, S21FE-t és az S22+-t sem pedig azok 230hz-250hz körül voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest