-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arabus
addikt
válasz sfdrakex #171651 üzenetére
Én mondjuk fél uton vagyok Ausztria nyugati végén.
Éppen én is átugrottam Németországba két Realme 8-ért de jó áron volt megérte a 80km.
Ő meg éppen rendelhetne Spanyol raktárból is de inkább itt az van hogy fizetni nem nagyon akar.
Az ilyen vásárlásokból szokott jó nagy marhaság kisülni.
Majd kiad valamennyi pénzt egy konkrétan nem nagyon használható készülékre.
De legalább olcsó.Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok! Van egy Redmi Note 8 pro amiben kijelzőt kellett cserélni, mert a gyerek összetörte. Sajnos a telefon frissítése után nem hajlandó működni az érintő kijelző, ezért régebbi verziót kellett vissza tennem, és némi keresés után azt találtam hogy a cég így akarja visszaszorítani a külsős gyártókat a piacon. Lehet tudni hogy mennyire lett ez jellemző náluk az újabb szériáknál is? Ha ezt folytatták, akkor azt hiszem el búcsúzik a család a márkától, mert fontos lenne hogy tudjam otthon javítani a telefonokat ha történik velük valami.
Köszi! -
szasanyi
félisten
Itt vagy más topikban van arró infó, hogy megbízható-e ez a webshop tehát érdemes-e vásárolni ott?
-
tonyi
tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok. A mostani P20 Pro is lényegében tökéletes, csak az akkuideje már rövid. Mivel 4 éves a készülék.
P50 Proban vagy Mate 40 Proban gondolkodom. Teszteket, összehasonlításokat végignéztem. Várom a pro és kontra érveket egyik vagy másik mellett. Árban kb. a kettő egyforma lenne nekem.
Köszönöm!"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)
-
MODERÁTOR
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. A telefonbeszélgetés automatikus rögzítését tudja még valami mostanában? Egy Redmi5 öt cserélnék, de fontos lenne ez nekem.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Bruttó 200 alatt keresünk telefont (az ár miatt gondolom Android csak), újonnan, nem szolgáltatótól, 6"-6.5", vezetéknélküli töltés.
Telefon, Messenger, zenehallgatás, fotózás ami kell, az egyetlen erőforrásigényes szoftver a
Pokemon Go. Fontos, hogy a háttérben fusson, ha Messengerre átvált, és közben a BT-n hallgatott zene se szaggasson be. Ehhez gondolom kellene a 8GB RAM...
És ne melegedjen nagyon a készülék a nyári melegben, mert a Xiaomi már pár perc napsütés után forró.
Ha lehet, akkor Samsung A support miatt.[ Szerkesztve ]
-
sisi22
aktív tag
válasz sfdrakex #171618 üzenetére
Hasznalt Realmi 7 (6GB+64GB) kerult most elo, valamivel dragabban adjak, mint Xiaomi Redmi Note 9 (3GB+64GB)-et, vagy a Redmi 9a 32GB Dual SIM-et.
Ezek kozul melyiket javaslod - vagy varjak jobbra?
Realmi 8i-t weben lehet venni, csak felek attol, hogy egy hettel kesobb mit hoz valojaban a posta.
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
arabus
addikt
válasz sisi22 #171662 üzenetére
Realme uk-n 40 fonttal akciós a 8,ingyen viszik [link] vagy ha sokallod a super amoledért akkor c31 129 [link]
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
Szoll92
csendes tag
Sziasztok!
Megbízható telefont keresek, aktívabb napi használatra. Jelenleg egy új iPhone 12 mini-t használok, de nem vált be. Sajnos a használható, kompakt méret nagyon az üzemidő kárára ment… Javaslatok alapján iPhone13 Pro (~420 ezer) tudna rendes üzemidőt, de lehet a konkurencia tud jobbat, olcsóbban…
A legfontosabb a jól optimalizált akksi, megfelelő kapacitással. Egy napot bírjon ki magasabb képernyő használt mellett (Waze, Spotify, egyéb mobilnetet használó szoftverek).
Illetve munka szempontjából fontos még a jó minőségű kamera. Méretben pedig valami kompaktabb, nem tepsi méretűt keresek (tudom, hogy minél nagyobb annál jobb lesz az üzemidő).
Első körben Samsung Galaxy S22-re (~335 ezer) gondoltam. Ezzel a készülékkel van tapasztalat a fentiek tekintetében? Vagy tudtok javasolni mást, ami méretben és egyéb paraméterekben hasonló vagy jobb?
Köszönöm
-
kutga
nagyúr
válasz Kalandor #171664 üzenetére
S21 FE 8/256-os a Samsung webshopból, kuponokkal most 200k körül elhozható.
MOD
orso0355
Nem tudom melyik szolgáltató, de én a Vodánál vagyok, és ha egyösszegben akarok elhozni egy telefont, sok esetben többe kerül mint a független.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
-
ph2012
senior tag
Sziasztok. 50.000 Ft kategóriában milyen elfogadható telefont kapni? Köszi.
-
válasz blueye #171678 üzenetére
-20000 ft kupon érkezett. Erről van szó vagy van nagyobb kedvezmény is? Mert ő 150-et írt.
-
-
ph2012
senior tag
A Samsung 50.000 Ft-os telefonjai mennyire elfogadhatóak? A13, A02s, A03? Ezekről nincs semmi az összefoglalóban. Kamera, szép kijelző, erős aksi terén melyik elfogadható? Köszi.
-
szasanyi
félisten
De az önmagában nem előny! Csak akkor az, ha amellett az egyéb feltételek is kedvezőek (és ált. nem azok, lásd: hűségidő, relatíve magas ár és/vagy havi tarifa, stb.). Nem is értem, hogy sokan miért dőlnek be (ez nem feltétlenül rád értem) és vesznek jelentéktelen kedvezményért telefont kötelezettségvállalással (néha az indokoltnál magasabb tarifát bevállalva, akár 2 évre). Persze az sem sokkal jobb, aki a havi fizetését - akár jelentősen - meghaladó árú telót vásárol hitelre...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szasanyi #171689 üzenetére
Nyilván akkor van értelme előfizetéshez venni készüléket, ha adott csomagra szükséged is van. Akkor pedig miért ne vennél a meglévő csomagodhoz kedvezménnyel készüléket? Nekem pl 90 ezerrel volt olcsóbb a telefonom a csomagomhoz.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
DS39
nagyúr
válasz szasanyi #171689 üzenetére
ezzel egyetértek. azért nem is érdemes hűséget vállalni, hogy részletre vehesd, csak ha az adott szolgáltatásra szükséged is van. (korlátlan beszéd + 5 GB net, stb.)
olyan értelemben előny, hogy aki régi ügyfél a szolgáltatónál és/vagy más szolgáltatása is van tőlük, úgy veheti igénybe, hogy nem kell munkáltatói igazolás, mint mondjuk, ha egy MM vagy hasonló helyen van lehetőség áruhitelre.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ph2012 #171687 üzenetére
Azért nem szerepelnek az összefoglalóban ebben a kategóriában Samsungok, mert ár/érték arányban a kínai márkák megeszik a többieket ebben a szegmensben.
Sokszor jobb (nagyobb) akku van bennük, általában kamerában is jobbak (figyelembe véve a kategóriát, tehát nem csúcsminőségű a kép), gyorsabbak, stb.De nem szólom le az általad említett Samsungokat sem. Többször írtam már, a családban két, ilyen kategóriájú Samsung is van, teljesen elégedettek a használók.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok, sajnos elveszett a barátnőm teflonja. Mi 9 SE.
Kártyát letiltottuk és kiléptünk a google-ből. Telefon kereséssel megtaláltuk a telefont, de reptéren van vagy már csak volt, így lemondtunk róla.
Hasonló készüléket keresek 100 000 FT-ig.Ami lényeg:
- Mi 9 SE-nél lényegesen jobb üzemidő, napi 8 óra motorozásos zenehallgatást éppenhogy kibírta
- BT kapcsolat megbízható legyen és hozzá tartozó zene lejátszás. tehát BT zene lejátszás.
- 6-6.5" kijelző
- Bugmentes, fagyásmentes, gördülékeny kezelés
- Kamera minősége lehet átlagos vagy annál jobb
- Játék nem lesz rajta
- szokásos netes böngészések, Face, Youtube, stb
- USB C gyors töltésNem követem a telefon mizériát. Veszek egy készüléket amíg nincs gond használom. Barátnőmnek egyértelműen az üzemidő volt a MI 9SE leggyengébb pontja.
Szolgáltatótól kaptunk ajánlatot, de nem értek hozzá.
PL:
- Realme C25Y DS - 48K
- Xiaomi Redmi Note 11 DS - 72K
- Poco M4 Pro 5G DS- 91K
- Honor X8 DS - 76K
-Samsung A32 DS - 71KMég sorolhatnám sok készülék van. Nem feltétlen szolgáltatótól akarok vásárolni.
Köszönöm a segítséget.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. 4 éve használok egy Redmi 5-öst, de pár napja kijelzőhibás lett. 25.000ft a javítása, nem vagyok benne biztos, hogy megéri. 3/32 es, úgy érzem, mindkettő kevés számomra egyébként is.
Max 50eft szánnék rá, Használt is lehetne, ha tudnék megbízható helyet.
Hosszú távú használat, multi tasking. 4-5 program is van, amit szeretek a memóriában tartani. A redmi 5 től nem baj, ha nem (sokkal) nagyobb, nem szeretem a péklapátokat.
Viszont ha nem tudok semmit venni, akkor egy Samsung J4+ van itthon tartaléknak, tehát ha ennél jobbat tudtok, az is valami.
Dual sim.
(Ja, ujjlenyomat olvasó hátlap esetleg jó lenne.)
Milyen ötletetek van?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mobil flották
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok