- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
186-ert megéri az s22? Nem akartam ennyit rá szánni de nincs ebben a méretben lófx se :(
-
MODERÁTOR
-
theooracy
aktív tag
válasz kyra_emett #172346 üzenetére
Én úgy néztem, hogy nem engedi a két kedvezményt együtt alkalmazni. Vagy a 10 százalékos, ( SAMSUNGNYAR10) vagy telefon beszámítás. Tehát nem vesztettél semmit. Így jobban jártál a beszámítással.
-
titán
Helló!
Nézegettem samsung oldalán az a52s 5g-t és kuponnal 110 körül lenne a teló.
Olvastam itt a topikban, hogy páran belefutottak felújított telefonba. Ezt el szeretném kerülni. Van erre mód, vagy megnézi az ember mit küldenek és max visszaküldi ha refurbot kap?
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Kérdés low-end mobil telefonokról (50k huf kategória összefoglaló blogban, egy motorola, pár realme, és egy redmi vannak most ott): telefonálás, hangminőség, és karcmentesség.
"Hagyományos" telefonokat használtam mind a mai napig, és néha szólnak új ismerősök, hogy vacak a hangminőségem, visszhangzok, torzulok, ilyesmi. Én egy okos telefontól összesen azt várnám, hogy legalább a hangminősége jó legyen, külön hívószámokhoz külön dallamcsengőt párosíthassak, és tok nélkül se karcosodjon szanaszét pár hónap alatt. A tesztekben mindenütt képeket csinálnak az okos telefonokkal, meg videókat, meg cpu-t tesztelnek, aminek örülök, csak nekem azok nem fontosak. Tok mechanika és mezei telefonálás tekintetében viszont nincsenek információk. Vajon azért nincsenek, mert halottról vagy jót vagy semmit alapon inkább kuss, és okos telefont senki se akarjon telefonálásra használni, vagy azért nincs külön adat, mert a legolcsóbb telefon esetében is azok mind tökéletes minőség?
Még valami, azok az 50k huf-os telefonok jelenleg inkább 60k huf-osak. Low-end kategóriában tényleg nincs más, ami vállalható lenne, és olcsóbb azoknál? Valahol 40k huf környékén pld?
A tippeket / tanácsokat előre is köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
totron
addikt
válasz coco2 #172357 üzenetére
Nagy a szórás hangminőségek terén és teljesen jogos az igényed, én is hiányolom az ezekre való kitérést. A vételkészségekről sem szokott szó esni. Rétegigénnyé lett az audio része a telefonnak, erről is szó van, de legalább ugyanannyira arról is, hogy az átlagfelhasználónak egy Sokol minőség elég, minek firtatni ami afelett van.
-
RedSwallow
tag
Ha a teljesítmény a legfontosabb, 75000-ig Redmi Note 9 Pro-nál van most jobb ajánlat? Csak nagy boltok játszanak mobilcsere program miatt. Snapdragont jobban preferálom.
-
st6969
őstag
válasz coco2 #172363 üzenetére
Előfordul, de nem túl gyakran hallok panaszt a hangminőségre a baráti körben. Azért a Mobilarena tesztekben ez meg szokott lenni említve. Nézz ki egyet az összefoglalóból, olvasd el a tesztjét, ha van topicja, kérdezz rá konkrétan az azt használóktól. Esetleg egyéb hibákra is rákédezhetsz, hogy tudd, mire számíts, és az a hiba lényeges-e neked.
Ha meggyőzött, akkor neten rendeld meg egy megbízható boltból (pl. emag), és próbálgasd. 14 napon belül elállhatsz tőle, ha nem tetszik.
Kb. ez minden, amit megtehetsz az ügy érdekében. -
minilego
senior tag
Elengedtem az iPhone vonalat... S22 ultra lett berendelve, remélem nem csalodok.
-
Chereiose
addikt
Szerintetek Honor 50 lite vagy Galaxy A22 a jobb, esetleg más ilyen árban?
-
classic B
senior tag
válasz coco2 #172357 üzenetére
Csak mert épp ráértem... A tesztekből kiszedtem a beszélgetési minőségre vonatkozó részt.
Motorola Moto E7 Power: "A beszélgetési minőség elfogadható, nem megy a hallhatóság és az érthetőség rovására a közepes hangminőség, zajosabb környezetben sincs konkrét hiba, viszont az érezhető, hogy nem egy csúcskategóriás mobil van a túlvégen."
Realme C21: "A beszélgetési minőséggel alapvetően nincs probléma, stabil volt a vétel a tesztjeink során, a mikrofon és a hangszóró pedig abszolút elfogadható minőségben dolgozik."
Realme C25Y: "A C25Y két nanoSIM-et fogad be minden hazai 4G sáv támogatásával, 5G opció nélkül, korrekt beszélgetési hangminőséggel. Az átlagos hangerő zajos környezetben is helytáll, és nem jelezték a túloldalról, hogy a mikrofonokkal minőségi gond lenne."
[ Szerkesztve ]
-
Niel
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni lassan telefont kéne cserélnem jelenleg iphone 8plus használok az lenne a kérdésem hogy mennyire jók most az androidos telok : samsung fe vagy a52s , nord 2 vagy nord2t hoznák az a fehasználói élményt és biztonságot vagy maradjak az iphonenál abból a 11 néztem ki.fontos a kamera, üzem idő, kb 4 éves használati idő
-
totron
addikt
válasz coco2 #172363 üzenetére
Nem, azért az okostelefonok hangja jobb, de belépő kategóriában, még a középben is érhetnek meglepetések. A mai butatelefonok többségét igen otromba minőségben gyártják sajnos ma, a régi nagy öregek, Nokiák és társaik mai szemmel szerény hangminősége alatt*, akár jóval. Meg ott van az is, hogy kicserélődtek a technológiák, egy más korban élünk, HD hangokra van lehetőség, emelkedett a sztenderd, persze még így is töredék felhasználónak lesz igénye egy mindenkori átlagnál jobbra vagy másra. A tesztekből idézett mondatok iránymutatónak elegek, de neked kell hallani a tónust, a tisztaságot/kásásságot, a megkeltett hang karakterisztikáját és úgy egészében a hang összképét (jó kis képzavar). Előfordulhat, hogy az egyik telefon hangja számodra éles, kellemetlen, mondjuk egy kizárólag középtartományban ordibáló, míg a másik nem érti mit is problémázol ezen voltaképpen, hiszen neki megfelel. Eltérőek a filozófiák, a minőségek, kivitelezések. Nézz (hallgass) körbe, ismerősi körben, akikkel kontaktálsz, kommunikálsz egyébként is, bonyolíts néhány hívást az ő telefonjukkal. Beszédhangszórót, kihangosított állapotot is fülelj. Általánosan elmondható utóbbiról, hogy szerencsésebb, ha nem a hátlapon kapott helyet. Kiugró gyermekbetegségekből talán kevesebb van az okosok közt, de egyáltalán nem árt gondosan eljárni a kiválasztáskor, van miből szemezgetni, s ne utólag csapj a homlokodra, hogy nagyságrendekkel kellemesebb lett volna mindenki hangja éveken át - mert hogy tud különbség lenni - inkább most vess össze ilyen irányú képességeket.
*volt-van, hogy a 2G hálózat a szűk keresztmetszet vagy egy klasszikus Voda minőség, nem mindig a készülék
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Testvéremnek kellene egy új telefon, fő prioritás amit kiemelt az a jó kamera. Sláger ajánlat (ajánlott) úgy láttam a Samsung A52s, így ezt néztük ki, tetszik is neki. Kérdés van-e jobb választás azonos árban, vagy nyugodtan vehetjük ezt?
Nincs nagy elvárás teljesítményben, tényleg a kamera és a nagyobb tárhely (64GB már kevés) az igazán fontos, ami miatt váltani akar.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
- Árkategória
Best-buy 150 környéke, nagyon max 200
- Használt vagy új? Hol vennéd meg?
új, gyári garis bolt, telekom, esetleg talán külföldi is játszhat ha megbízható (amazon pl.)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel
best-buy ~2 évre
- Mire használnád?
fotózás, képregény olvasás (jó kijelző fontos, minőségérzet)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android, és ne MIUI. Nagyon rossz tapasztalatom van vele az utóbbi időben
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Kisebb kezelhetőbbet szeretnék. 6.5 alatt mondjuk, de ha nagyon bestbuy valami akkor lehet nagyobb is. Most 6.8-ast használok
Szeretném, ha vízálló lenne legalább valamennyire, és pozitív lenne ha vezetéknélküli töltés menne. -
Sordoran
addikt
válasz sfdrakex #172375 üzenetére
Pont azokban a percekben vettem meg mikor írhattad időbélyegző alapján. De megnyugodtam, köszi.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Hrabovszki
csendes tag
sziasztok, ezen boltok közül hol érdemes vásárolni, ahol biztosan nem lesz probléma (verziók, piszokságok, jó kommunikáció stb.). köszönettel a segítségért..: Nextelshop, Cool Mobil, Ishop, Telomania.
-
MODERÁTOR
válasz Hrabovszki #172377 üzenetére
Hát...
Egyik sem ad gyári garit, így kb. mindegy.
A vélemények (Árukereső, Google, stb.) alapján dönthetsz esetleg.Xiaomi 13T
-
Hrabovszki
csendes tag
válasz Viktor0610 #172378 üzenetére
Redmi Note 10s-t szeretnék venni, ezek voltak a legjobb árak.
-
MODERÁTOR
válasz Hrabovszki #172379 üzenetére
Az i-Shopon kívül mind jó értékélésű, de ugye, a Turbado is az volt, aztán mégis beadták a kulcsot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
classic B
senior tag
Ezen boltok esetében nincs olyan, hogy "biztosan nem lesz probléma".
-
kutga
nagyúr
-
xhege
veterán
Ezek közül én már többször vásároltam a Nextelshop-nál. Gyorsak, pontosak voltak. A 14 napos elállást is korrekten kezelték. Szóval az én tapasztalatom jó velük, de nyilván a Turbado is jó volt, amíg jó volt.
-
Mcleod
tag
Sziasztok!
Szerintetek ha egy telefonban eltűnik egy beállítás (Xiaomi Mi 11 Lite 5g 6/128), akkor arra érvényes a gyári garancia? Először csak nehezen működött az ujjlenyomat-olvasó, aztán újra fel akartam venni az ujjlenyomatot amit nem engedett, majd utána már el is tűnt a biztonsági beállításokból.
A készüléket tavaly májusban vettem a Hancosy Digital-tól, ha jól tudom gyári garanciát adtak hozzá. Mivel 100 000-nél több volt, ezért 2 évnek kellene lennie a jótállásnak. Ez akkor is igaz, ha cégként vásároltam, ugye? Ha jól látom a cég kb. megszűnhetett, mert a honlapnak annyi. Hol lehet leadni a gyári garanciával rendelkező xiaomi telefonokat javításra?
Köszönöm a segítségeteket!Csak egy maradhat!!
-
MODERÁTOR
-
Mcleod
tag
válasz Viktor0610 #172385 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Ez mit jelent, cserélnek alkatrészt? Hová vihetem szerinted?[ Szerkesztve ]
Csak egy maradhat!!
-
misu
senior tag
Hy!
Légy szíves segítsetek!
Cubot kingkong 2-höz hasonló kisméretű por és ütésálló telót keresek, nem REZSI áron .
Ha valakinek lenne ilyesmihez 5lete, jöhet priviben is.
Köszönöm előre is!
Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.
-
Hrabovszki
csendes tag
egy másik kérdés, a Note 10S-ből van 6/128 ill. 8/128 is, köztük a különbség valóban csak a memória? Ajánlott mindkettő?
-
sir0cco
tag
Sziasztok.
Egy kedves ismerősöm telefont venne kb. 200e a keret.
A fő szempont a kamera és a tárhely. Üzletből újonnan.
Köszönöm az ajánlásokat.[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Helló! Feleségem S20 telóján betört a kijelző (cseréltetni nem nagyon érdemes gondolom). Szolgáltatónál tudunk aláírni új hűséget (Szlovákia). Ahhoz kapnánk, egy A53 1euro és 24x9 euroért. Jó választás lehet? Sajnos a S modelleknek nagyon elszált már az áruk annyit nem vagyok hajlandó adni egy S21 vagy S22 amennyibe kerül.
Asszony igazából telefonálásra, facebookra, messengerre és netezésre használja a telót, jah meg a családi pillanatok megörökítésére.Vagy inkáb vegyünk egy S20 -at használtan? Van nálunk egy mobile online webshop ahol 1 év garral b kategóriást kapni 270 euroért.
[ Szerkesztve ]
-
DNorbert1
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy telefon választás előtt állok az árban és teljesítményben megfelelő Samsung A52s nem elérhető a szolgáltatónál így másikat kellene választani. A szolgáltatónál való beszerzés nem kerülhető el mert céges és némi keret jár a vásárláshoz (60k). Amiket néztem az-az idei modell A53 de sajnos teljesítményben és felszereltségében is elmarad az 52s-től A53 jelenleg 109k nettó de közben képbe került nálam a Xiaomi 11t, ami ugyan drágább de még az a kategória, amit ha megéri beruházok rá (143k). Sok Xiaomi eszközöm van pl. robot porszívó és meg vagyok velük elégedve de telefonban nem tudom mennyire lehet előnyös megoldás a Samsunggal szemben. Ezek felett lenne S21 FE de ez már 173k ameddig nem szívesen nyújtóznék. Tehát a fő kérdésem az lenne, hogy A53 vagy Xiaomi 11t? Kb. 3 évig kellene ezzel élnem és érdekelne melyik tud időtállóbb lenni a kettő közül. Fényképezés nem döntő, inkább a sebesség (nem játékok miatt hanem hogy a következő android se szaggasson rajta már a menüben) vételi minőség, kijelző minősége.
Szép litánia lett belőle... köszönöm ha valaki hajlandó végig olvasni és örök hálám ha építő jellegű hozzászólásban segít a döntésben. -
DNorbert1
csendes tag
válasz Sgr_A #172396 üzenetére
Hát igen, én is a proci miatt fázom kicsit a Samsungtól de a wifi 6 nem vág földhöz. Egyébként nagyjából egy árszinten van ezekkel még az Oppo Reno 7 lite ami az olvasottak szerint túlárazott cucc már porosnak nevezhető hardverrel és a Honor 50 amiről igazából sokat nem tudok bár ismerős nagyon szerette az övét anno. Sajnos nagyon karcsú a lista így hatalmas mozgásterem nincsen. Mondjuk biztos hatalmas ugrás lenne mindegyik a jelenlegi céges telefonomhoz képest ami egy Samsung A7(2018). De kíváncsi vagyok mi a vélemény a két új szóba jövő telefonról.
-
DNorbert1
csendes tag
-
Garsza
veterán
Kérhetek véleményt hogy mért, hogy az exynos lapka olyan gyenge az A53 -ban hogy általános felhasználásra is gyenge esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest