- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
POCO X3 Pro, 128GB, 6GB RAM, Dual SIM, Phantom Black
Azt hiszem marad ez. Forintban 69415.51 az ára (szállítás ingyenes), ez jó ár nem?[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
addikt
válasz Csaby25 #164354 üzenetére
Nekem csütörtökön érkezik meg a francia Amazonról. Szállítással együtt, így néz ki a vége:
A KH Banknál vagyok, és erre az összegre151 e Ft-ot vontak le.
Az akció elvileg szeptember 6-ig tartott volna, de rövid úton megszüntették, mert gondolom, hogy seperc alatt lerabolták a készletet.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
nagyúr
Sziasztok!
Feleségemnek néznék valami készüléket a Xiaomi Mi Mix 2-ese utódjának. Ami a lényeg hogy kategóriájában korrekt kamerája legyen és minimum 128 Gb tárhellyel rendelkezzen. Ez a két legfontosabb dolog.- Árkategória. Max 200k
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Független újonnan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra (akár 4-5 év)
- Mire használnád? Családi fotók készítése, telefonálás, alkalmazások futtatása
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android lehetőleg
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy
Ezek alapján miket ajánlanátok?Més que un club!
-
inf3rno
nagyúr
Van olyan okostelefon, aminek kimondottan hosszú az aksi ideje? Van olyan ötletem, hogy esetleg távirányítónak, vagy vezeték nélküli kliens gépnek tudnám használni SIM kártya nélkül csak wififel az itthoni rendszerekhez.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
-
fecaga21
senior tag
Lehet off a téma, de azért megkérdezem. Van egy A51em aminek bekrepált a beszéd hangszórója. Semmit nem hallok róla és engem se hallanak, csak ha kihangosítom, de ébresztő is szól pl. 1 éves már elmúlt l, garancia van mèg rá csak nincs meg a garqncia papírja. Állítólag így is meg kellene javítaniuk garanciàba mivel utána tudnak nézni imei szám alapján. Ez igaz lehet?
-
Csápájev
őstag
Oneplus 8 ki van téve valahol? (Bp)
Kicsit megtapiznám -
fradimil3
tag
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni tőletek, egy 5 éves Xiaomi Redmi Note 3 Pro ("Kate") utódját keresem. Ahogy az előző mondatból is látszik, hosszútávra terveznék megint.
Árkategória: 70.000- 90.000 Ft.
- Használt vagy új? Elsősorban új, de újszerű is szóba jöhet.
- Hol vennéd meg? inkább függetlenül venném meg, garanciát mindenképpen szeretnék rá, de lehet hardveraprós is garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: Hosszútávra
- Mire használnád? normál felhasználás, netezés , fényképezgetés, NFC-s fizetés
- Főbb dolgok, amit szeretnék: 6 GB RAM, NFC, 5GElsősorban a XIAOMI MI 10T LITE 5G-t nézegettem, van esetleg ebben az árkategóriában jobb ennél?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Clark78
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni a megfelelő utód megtalálásához.
Adott egy 3 és fél éves S9-es készülék, amelyet imádok, hibátlan, de sajnos az aksija egyre kevésbé bírja. Az asszonynak van egy még 1 évvel idősebb S6 edge mobilja (még gyengébb aksival). Azt találtuk ki, hogy egy aksicsere után ő megörökölné az enyémet, nekem pedig vennénk egy újat, ami minimum az S9 képességeit hozza.- Árkategória: 200-250 ezer, nem több
- Használt vagy új? új és lehetőleg Samsung (Spica, S2, S4, S7, S9 az elmúlt 10 év termése)
- Hol vennéd meg? Telekom-tól
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszabb távra, 3-4 évre
- Mire használnád? netezés, fényképezés, android auto (waze+ytmusic)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? S9 körüli méret, ne legyen sokkal nagyobb
- Tárhely? főleg csak fotókat tárolok, ami mentődik NAS-ra is, de azért legyen bőven (128 ok, így is duplája lenne a mostaninak és azt sem sikerült sose kikoccolni)
- Aksi? combosabb, mint az S9-ben vanKöszi-üdv, Clark78
-
somoe
lelkes újonc
Samsung A72 megér vadiújként 135 ezret? ( Edigital kedveznénnyel, fekete színben.). Szerintem igen, de az ismerősöm plusz megerősítést vár . Illetve mellette játszana az LG Velvet 4G, 112- ért, 2 év LG garival. ( Fekete az is)
-
Lecs@
addikt
Hali. 100-120 K, hsználtan, újan mindegy. Min 6.5 coll, jó akksi, a lehető legjobb kamera. MIt ajánlanátok ?
512 GB
-
Kawauso
aktív tag
válasz Clark78 #164368 üzenetére
Attól tartok, hogy nincs megfelelő készülék számodra.
Az S20 FE és az A52 5G jöhet szóba, de mindkettő "sokkal" nagyobb szerintem.
[link]
Ráadásul mindkettő műanyag hátlapos üveg helyett.@somoe
Szerintem nem ér meg annyit. Ugyanezt a Snapdragon 720G-t kapom 60-70eFt-tal olcsóbban is. A kamerás képességei jók, de mit ér az egész, ha kispórolták alóla a teljesítmény, és nem zökkenőmentes a rendszer?
LG-t nem vennék a mobilrészleg megszűnése után, de ez egyéni vélemény. A méreteivel sem vagyok kibékülve. -
nexus6
aktív tag
válasz Kawauso #164373 üzenetére
én is egy a72-vel szemezek, ahogy olvasgattam a normál felhasználásra bőven elég lehet a proci nem? én is régen hardcore felhasználó voltam, most a napi kis teendőkre szerintem elég a 720-as proci... a velvetet is néztem de a képei nem annyira bejövősek (és sajnálom hogy kimaradt a régi jó hangtechnika, talán ezért is néztem a v60-at)
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
-
Ruffian
tag
válasz Namelesske #164380 üzenetére
Akkor inkább odaadom neki a kiszuperált Redmi Note 4-emet, de almát biztos nem adok anyám kezébe.
Csak gondoltam inkább újat vennék neki... -
C_hris
tag
Melyik a jobb szerintetek?
ASUS Zenfone 7 Pro 5G 256GB 8GB RAM Dual
Xiaomi Mi 11i 5G 256GB 8GB RAM Dual
vagy esetleg más hasonló ebben a kategóriában?[ Szerkesztve ]
-
insyde5
aktív tag
válasz C_hris #164382 üzenetére
Nemtudom, asust a support miatt nem mertem soha bevállalni. Van asus IT itthon, tabot 1 evig ha szoftverrel ellattak. Azota se . 3 eves routerre is 1x jott valami. A masikat nem ismerem. 200k korul olyat neznek aminek van megbizhato tamogatasa. ( bocs az ekezetek hianya miatt, most gyorsan irtam csak)
-
ChrisGhost
csendes újonc
válasz C_hris #164382 üzenetére
Én 08.18.-án vettem meg az Alzában a fekete színű ASUS Zenfone 7 Pro-t. Teljesen elégedett vagyok vele. Egy 2016-os HTC 10-et váltott le. Nem sokkal szélesebb nála és nagy tenyerem és hosszú ujjaim vannak, így fogásra kb. mintha a HTC 10-et fognám. Minimum 5 évre vásárolva választottam. Már Android 11 van rajta, az 1. nap letöltöttem és telepítettem az összes elérhető frissítést hozzá. Nem szerettem volna Kínai telefont, nem kell meggyőzni, hogy milyen jók, elhiszem, de akkor sem szeretnék. Nekem ez és néhány Motorola volt versenyben.
-
ChrisGhost
csendes újonc
válasz insyde5 #164384 üzenetére
Nem igazán értem, hogy miért kéne örökké szoftvert frissíteni valamin? Nekem a HTC-n is 1 Android főverzió frissült az 1. évében. És? Még 4 évig használtam hatalmas megelégedéssel, és ha nem nyírom ki az akksiját (tényleg az én egyéni saját hibám) még mindig használnám, ha nem kellett volna 1,5 évig routerként használnom, mert korlátlan mobilnetem van és sokkal jobb, mint az itthoni házi, ezért halt meg az akkuja. Amúgy egy hibátlan régen frissített telefon volt, amin lehetett telefonálni, netezni, zenét hallgatni, videókat nézni, navigálni.
-
C_hris
tag
válasz ChrisGhost #164385 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a tesztek alapján, lehet rendelek egyet mielőtt kifut teljesen a készlet.
-
insyde5
aktív tag
válasz ChrisGhost #164386 üzenetére
Értem, biztonsági frissítés nekem létjogosult. Nem tudom most hol tart supp.ban. samsungom van evek óta. Megszoktam. 1 honapja a Zen rajta volt a listamon, végül az alkalmazott rendszer vitt el a döntésem irányába.
-
borges7
aktív tag
Sziasztok, nagyjából egy ilyen telót szeretnék, mit ajánlanátok?
40 ezerig, lehetőleg új(garanciás), legalább 2-3 évre, futár melóhoz, strapabíró(vízálló), android, 5"(esetleg kicsit nagyobb, ami zsebben azért még kényelmesen elfér). Vodafone, vagy független.
Ja és sürgős lenne, ezért heteket nem tudok várni rá, ha külföldről jönne.[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Valamelyik ulefone armor talán van ennyiért, de azt szenvedés lenne 2-3 évig használni. Bár ennyiért kábé mindent az.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok,
plíz segítsetek...
- Árkategória. br. 150.000, nagyon max br 200.000 ha annyival többet lehet érte kapni
- Használt vagy új? leginkább új, de akár egy keveset használt is szóba jöhet
- Hol vennéd meg? függetlenül, vagy aprón használtan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hússzú távra (3év)
- Mire használnád? mindenre, kivéve játék. (fényképezés, levelek, közösségi média, böngészés, gps)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? nem ragaszkodom
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? max 6,5 col, jó lenne kissebb
Jelenleg egy redmi note 5 pro-m van, igencsak az uolsókat rúgja.
ami mindneképpen kellene még:
-snapdragon 800-as széria
-közelség érzékelő legyen benne (nem akarok bohóckodni az optikaival, elég volt, hogy álandóan össze vissza nyomódik a telefon beszélgetés közben)
-normálisan működő újlenyomat (ha kijelzős, akkor ultrahangos legyen)
- minimum 125gb tár, inkább több.eddig ami szóbajött, oneplus 8 és esetleg visítva a 9, bár nem tudom, ezekben van e közelség érzékelő, és milyen az újlenyomat olvasójuk.
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
Bdanyy
addikt
válasz RocknRoller #164396 üzenetére
S20 fe jó lehet, de sok probléma volt az első széria ujjlenyomatolvasójával.
Használtan S21 is belefér (akár majdnem 3 év garival, mert 250 fölött volt újonnan). Igaz ez nem snapdragon, de az sd888-at úgyis érdemes elkerülni. Oneplus is jó, ha tetszenek a vele készült fotók videók.[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
ghiottone
nagyúr
OnePlus 8T, S20FE snapdragon?
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
haypro
senior tag
Szia, a Oneplus 8 gyakorlatilag tökéletes választás a számodra.
Az ujjlenyomat olvasó optikai, de a piac egyik legjobbja: Gyors és megbízható. Bár 6,55 colos, de meglepően jól kezelhető, kompakt érzetet kelt.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
csp01
tag
Realme C21 4/64 40290 ft
Realme 7i 4/64 50590 ft
Realme 8 4/64 69990 ft
Nokia 5.4 4/128 66990 ft
Ár/érték arányt is figyelembe véve, ezek közül melyik volna a legjobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest