- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Játékra azért nem annyira jó az az akku [link]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Bdanyy
addikt
válasz kutga #160254 üzenetére
A standy idejük az nagyon durva. A fél éve belakott s7 edge wifin sim nélkül képes 10 óra alatt standby lemerülni, akkor is ha előtte restartoltam. Persze ebben már vagy 2 éves az akku, meg egy rakás IM, email jön folyamatosan rá.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
110-be tudok vásárolni lg velvet vagy mi note 10 lite telefont...
Melyiket választanátok és miért?#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
Dewo
aktív tag
Van egy Iphone 7-em és szeretnék mellé venni még egy telefont.Nem szeretnék sokat költeni rá és most keresgéltem a neten.
Xiaomi Redmi 9 64GB 4GB RAM Dual Mobiltelefon erről valaki tudna véleményt mondani hogy ennyi pénzért meg-e éri. [link]A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Bdanyy #160226 üzenetére
Köszi! Németben lakom. Néztem az S20FE-t, de csak az Exynos az olcsó(bb). A Snapdragon az 80€-val több sajnos. Nincs tapasztalatom Exynos-szal, de mindig csak azt olvasni, hogy teljesítményben és üzemidőben rosszabb. Egyébként hardverileg egész jó az FE. Látom van OIS, SD kártya. Exynos csak 4G az igaz.
Viszont a Samsungot ismerem. S4 meg S7E miatt. Asszonynak is Samu van.Viszont most nyitott vagyok ha van hasonló hardverrel olcsóbb márka.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Pali23
csendes tag
Szép estét. 87 eFt-ért Mi 10T lite 5g 6/128 vagy 84 eFt-ért redmi note 9 pro 6/128 vegyem? Huawei mate 10 liteot fog váltani, van jelentős különbség az 5gn kívül? Akár minőség vagy akku időben? Előre is köszönöm a segítséget.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Bdanyy #160224 üzenetére
Régen gondolkodom leváltani középkategóriára, mert egyáltalán nem használom ki a nyers erőt. Valamint nagyot szaladtak az árak. Nekem már nem ér annyit, hogy picivel jobb a kijelző meg szebb képeket lő, cserébe 200-300€-val több. Ha megnézem mivel több egy csúcs mobil nem ér annyit. Xiaomi 10T Pro felé húzok kicsit, mert van nálam egy kölcsön MI 9 és az is gyors. Árban jobb, mint az FE, viszont nyilván az S20FE tudásilag több. Viszont a 4G Exynos verzió nem tudom mennyire kompromisszumos.
Nem egyszerű manapság dönteni."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
110-be tudok vásárolni lg velvet vagy mi note 10 lite telefont...
Melyiket választanátok és miért?#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
őstag
válasz vicces #160281 üzenetére
A sima 4A topikját követem, ott elég szép SOT időket szoktam látni, mennyire rossz a helyzet?
Szerk:
Gyorsan átfutottam 5 tesztet, melyből 2 hosszútávú használat után íródott, mindenhol pozitívan kiemelik az üzemidőt. Itt valami nem kerek, megkeresem az itteni topikját is.[ Szerkesztve ]
-
vicces
addikt
válasz yuing #160282 üzenetére
én az 5g-t nézegettem. 3800-as akksi és 5-6 óra képernyőidőt irogatnak be rá. illetve hozzájön még ehhez a statisztikához a meredeken lefelé ívelő akkuhasználati grafikonok.. mikor asszonnyak mutattam lekonyult a szája. a 400 euroért is sok szerintem hátmég az eredeti 500ért. akkor rádobnék még egy picit és valami jobb samsungot vennék. 2 év alatt úgyis felpúpozzuk mindnek az akksiját, de egy nagyobb akksi akkor is tovább fogja bírni.
[ Szerkesztve ]
:)
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz yuing #160280 üzenetére
Kicsi a telefon. Direkt nem akarok olyan kicsit, mint az S7Edge. Igaz szépen kézre áll, de tetszik ez a 6,5" még ha 2 kezes is.
Asszonynak gondoltam az 4A-t viszont neki meg drága bár a méret jó lenne.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Pali23
csendes tag
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz yuing #160286 üzenetére
Majd ha kinyit valami bolt megnézem ezeket. Nem sürget az idő. Elég ha idén veszek valamit.
Részemről én jobban szeretem látni a dolgokat. Nem vagyok nagyon idős és látni is látok, de nem baj ha egy videó nézhetőbb és a szöveg olvashatóbb. Ha lenne olcsóbb Galaxy Fold én már régen azt vettem volna. Nem véletlen van 31,5" monitor PC-hez otthon és a 40-es is elfért volna."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Jelenleg egy Honor 9 telefont használok, ezt szeretném lecserélni egy modernebb telefonra, ami több évig kiszolgál.
- Árkategória. 150.000 - 200.000
- Használt vagy új? Új telefon.
- Hol vennéd meg? Függetlenül, gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszútávra terveznék (legalább 3 évre).
- Mire használnád? Normál és multimédiás felhasználás.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindkettő jó lehet.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A mostani Honor 9-em mérete lenne az ideális (150x70 mm körülbelül)Elég sok telefont nézegettem már, vannak amik nagyon tetszettek (például Samsung S10e, S20 FE, Pixel 4a, iPhone SE 2020), de kicsit tanácstalan vagyok. Szerintetek hosszútávra melyik telefont lenne érdemes vennem, ami szerintetek megfelelő lenne?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
zolszi
tag
Sziasztok
Telekomnál függetlenek a dual sim telefonok (Samsung)?
Vodás simmel lenne használva.
Egyébként Samusung A51 és Huawei Nova 5T közül melyiket választanátok?
Közel azonos árban vannak.
Fontos az aksi kapacitás és a viszonylag jó fotós képesség.Xiaomi MI A1, Lenovo T400
-
Dottorei
tag
válasz PrometheusX #160289 üzenetére
megvárnám: [link]
-
MODERÁTOR
-
Dottorei
tag
válasz Viktor0610 #160294 üzenetére
ja mondjuk 300k a hivatalos magyar indításnak
-
PrometheusX
aktív tag
válasz Dottorei #160295 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat.
Samsungokkal kapcsolatban: a Samsuns S20-at megéri megvenni ha 200.000 forintért elérhető lesz? Vagy jobb választás lenne az S20 FE nála? Méretben és specifikációban hasonlóak, igaz, az S20 kicsit kisebb. Viszont az FE az kicsivel frissebb, így hosszabb ideig kaphatna támogatást.
Ismét köszönöm a segítséget, sokat segítetek vele.
-
pandur99
aktív tag
Sziasztok!
Lassan 3 éves lesz a Meizu M6 Note telefonom. Most akciósan kapni Redmi Note 9-et picivel 50.000 alatt. Szerintetek van-e szignifikáns különbség a Redmi javára? Érdemes-e lecserélni? Mert kis különbség nem különbség.Ne vegyél kutyát! Fogadj örökbe!
-
BestofJAVA
tag
Milyen telefont vegyek újonnan, függetlenül?
- dual SIM+ harmadik dedikált kártyahely memóriakártyának
- OLED, legalább fhd felbontásban
- van 3,5" Jack headset ajzata
- erős akku, jelen esetben 5000mAh, mely gyorstöltés funkcióval rendelkezik
- fejlett kamera
Max 80e.
Irodai és multimédia felhasználásra, plusz összetett outdoor navigáció. -
Tin
veterán
válasz BestofJAVA #160299 üzenetére
Te találtál ilyet? A Poco X3 áll talán a legközelebb ehhez, de nincs harmadik SD slot, és csak IPS.
Nagyon alullőtted az árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs