- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
válasz Viktor0610 #137150 üzenetére
Dettó. Öreg Dell-em most van tuning műhelyben. De hogy márciusban ajánljak telefont őszre?! Az kicsit nevetséges lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz Viktor0610 #137150 üzenetére
Ezt én is eljátszottam, de a vga miatt végül mégis lapos csere lett. Pedig pakoltam bele usb3-at, ac wifit, SSD-t, 4GB ram, a legnagyobb c2d proci. Ezek többe kerültek mint amennyiért el tudnám adni - pedig semmi baja nincs... - DELL inspirion
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
juuzer
addikt
Szia!
Én a Xiaomi Redmi Note 6 Prot ajánlanám. Igaz 6"-es, de a 18:9-es képarány miatt szerintem annyira nem vészesen durva a mérete. Persze ez szubjektív. Viszont hardverileg jó kis telefon annyiért, amennyiért árulják, jobbat nem nagyon kapsz tőle.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
MODERÁTOR
-
juuzer
addikt
válasz bazsimano #137155 üzenetére
Ennyiért jó a fényképezője. Ha nagyon jó kamera kell, akkor Honor 8 de az már jó 3 éves telefon lesz, ha jól számolom. És nem tudom, hogy lehet e még kapni.
Jó fényviszonyok között jó képeket készít
MMA87 Ezek hardveresen elmaradnak a Redmi Note 6 Protól. Viszont ha kell az Amoled, akkor J6+ vagy A6+. Bár kamerában egyik se nagy eresztés sztem. Ahogy a Redmi 6 sem.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
_NCT
őstag
válasz juuzer #137159 üzenetére
Köszi!
Sima mezei user-ről van szó, internetezésre szerintem azok a hardverek is bőven elegek lehetnek.
Ismert bug vagy bármi ami miatt mondjuk a Samu vagy Xiaomi nem ajánlott ? Azt tudom hogy rengeteg bloatware települ általában ezekkel, 2 hete édesanyámnak vettünk J6+-t, és ott már a nagyját tiltani sem tudtam.... Persze van az a ROM, de nem akarom bántani a garanciát.
-
bazsimano
őstag
válasz Sgr_A #137156 üzenetére
ne ertsel felre. mert ha elolvasod en is hasonlot keresek mint a kollega!
csak arra iranyult a kerdesem, hogy 60ert vagy egy picit tobbert van.-e valami egyeb best buy kameraba...
ennyi...persze mondom, megertem, hogy ennyiert nem kapsz nagyon jo kameras gepet...
nalam redmi note 4 van..haaat nem az igazi -
ZCoyote
őstag
Telefon választásban kellene egy kis segítség
- Árkategória. ~90k
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszabb távra: 2-3 év.
- Mire használnád? Youtube, mailezés, családi fényképezés.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Androidos kellene.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6" vagy az alatt.Köszi!
Romani ite domum.
-
addikt
válasz bazsimano #137162 üzenetére
Note 5-öt használtam 3 hónapig a nappali képek rendben vannak a deltéri meg az esti már nem a legjobb
Honor 8x már este is és beltérben is elfogadható képeket csinál 80-85 körül már kapható
Esetleg mi 8 lite, vagy pocophone f1iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
joefasalasso
aktív tag
Jó reggelt. Melyik Huawei telefon tudja a nagylátószögű fotózást hardveresen? Köszi
-
törölt tag
válasz joefasalasso #137168 üzenetére
Mate 20, Mate 20 Pro
-
juuzer
addikt
válasz TeeJay #137161 üzenetére
Lehet. De ha sürgős akkor a Note 6 Pro is jó választás. Plusz tippre gyengebb is az anyagminősége.
MMA87: nincs mit! Hát én jelenleg egyet se tudok mondani sajnos, egyik telefont se használtam. A telefonok topicjaiban érdemes ilyenkor keresned/kérdezned.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
herrkoser
tag
Sziasztok,
Max. 100-120ezer Ft összeghatárig mi most az ajánlott bolti új telefon kamera/fényképező minőség tekintetében? Méret teljesen mind1, telefonálni tudjon az asszony, meg a 1.5 éves izgága gyerekről jó képeket készíteni
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Bigmasterl
tag
ÜDv !
Redmi 6 és Huawei Y7 Prime közül melyiket ajánlanátok? Általános felhasználás, játékra nem használnám, a kamera és az üzemidő szempont. Előre is köszi -
sequator
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nehéz eset leszek , de talán tudtok segíteni.
- Árkategória. max 50-60ezer, de jó lenne minél kevesebből megúszni
- Használt vagy új? csak új
- Hol vennéd meg? Függetlenül, újonnan, gyártói garanciával. (dualSIM miatt)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? jó lenne hosszútávra. A mostani telefonom 6-7 éves, 4-5 évet jó lenne, ha az új is kihúzna.
- Mire használnád? telefonálás+sms, mp3, navigáció
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? lehetőleg minél kisebbTelefont eddig csak telefonálás+smsre használtam (egy 6-7 éves Nokia X1-01 van most), meg néha zenét hallgatni. Nem mondom, hogy nem hiányzott néha-néha a fényképezőgép, vagy a térkép, de eddig megvoltam nélküle. Ami most új igényként jelent meg az életemben, az a navigáció. Emiatt gondolkodtam el, hogy cserélni kellene a régi telefont egy okostelefonra.
Az okostelefonokkal 3 nagy problémám van: az elégtelen üzemidő, a nagy méretű képernyők, sérülékenység. Tudom, hogy mindegyikre léteznek ilyen-olyan megoldások, de mindegyikkel nehezebbé válik az eddigi telefonhasználatom.
Szóval olyan telefon kellene:
1., ami kibír legalább 2-3 napot töltés nélkül, többnyire készenlétben, keveset beszélgetve
2., kényelmesen elfér a kezembe telefonáláskor (5-5,5")
3., nem törik rommá, ha néha-néha elejtem tok nélkülLétezik egyáltalán ilyen, vagy inkább vegyek a BT képes butatelefont meg egy androidos navit?
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását.
sautia
sequator
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Családtagom részére szeretnék venni egy új mobilt 50 ezer ft alatt a leharcolt Xiaomi Redmi Note 3 helyére.
Tudtok valamit ajánlani ebben az árkategóriában?Van már ennyiért legalább 3 gigás, full hd, 5,5-ös telefon?
Köszönöm!
---
-
eddie17
addikt
Sziasztok,
Szolgáltatótól venném, 2 db versenyző, a kiszemelt előfizetéssel egyforma áron:
Huawei Mate 20 Pro vagy Samsung Galaxy S10?
Nincs márka preferenciám, mindkettő OLED, mindkettő kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasóval rendelkezik, mindkettőnek jó kamerája van, mindkettő veszett gyors. Több nekem nem is kell egyiktől sem. Méret is igazából "mindegy". Csak az egyik még friss és ropogós a másik pedig már azért hónapok óta piacon van.
Esetleg létezik aki már mindkettőt nyomkodta?[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz juuzer #137179 üzenetére
oké csak az új ha gyorsabb és alacsonyabb csíkszélességen gyártották meg kevesebbet fogyaszt
akkor megéri kivárni
biztos jó a 636 is de már nem mai cucc és a 675 meg hozza egy 821-835 teljesítményét csak GPU-ban gyengébb de az Adreno 612 is mindenre elég kell legyenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Aranygyerek #137187 üzenetére
divat fikázni a kínai telókat, mintha az ájfón nem ott készülne ugyanazon az áron csak a Xiaomi minimális árréssel adja az eppöl meg 10x áron mert hát az ájfón hívők bármennyit képesek kifizetni
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
FR33
aktív tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni, mostanában nem követtem a best buy telcsiket.
4 telefon játszik, csak eustock.Xiaomi Redmi Note 5 3/32 ~ 40.000
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64 ~50.000
Xiaomi Mi A2 4/64 okostelefon ~ 50.000
Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 ~ 52.000Köszönöm előre is.
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
4GB RAM elég még manapság ugye?
semmi pro játék csak facebook,messenger,viber,chrome,aimp,index,vlc,mixcloud shazam ilyenek
LG G4-em 3/32-es de nem tudom hogy kell-e 6GB RAM
4GB csak elég még egy ideigMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
mmmilan
csendes tag
Sziasztok!
Milyen telefont vegyek 50-60e-es kategóriában, ha fókuszban az ad-hoc családi fotók készítése áll, előlapi és hátlapi kamerával egyaránt? Mindenképp Android legyen, lehet használt is, de legalább 8.0-s Androiddal. Kicsit másképp uez a kérdés: van-e jobb választás a Motorola G5S Plus-nál (újonnan 55e 2 év garival)?
Előre is köszönök minden reakciót!
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép jó reggelt mindenkinek. redmi note 7 mikortól kapható hazánkban? Milyen verziókban lesz elérhető? Tudnátok erről valami infót adni? Köszönöm előre is.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
NoOne1976
őstag
Honor 8 vs Honor 10 vs Xiaomi MI8 hogy viszonyulnak egymáshoz kamera tekintetében? Esetleg a MI8 lite? (Igazából a mai telefonok bőven kiszolgálják az én elvárásaimat a pár aljalmazás tekintetében, amit használok, egyedül a fényképezés az, ami meghatározó szempont.)
-
csaba1203
addikt
válasz Aranygyerek #137187 üzenetére
Nem azt írtam,hogy kerülendő hanem azt,hogy én nem vennék ha fizetnének se és azért írtam,mert volt ilyen típusú telefonom.
De mindenkinek szíve joga dönteni mit vásárol.
Ha neked Mi8 kell vedd azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest