- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
válasz monti0222w #137253 üzenetére
Nem szóltam le, csak azt írtam nem olyan jó. Teszt alapján írtam.
Tesztben pedig így kezdik:
" X8 a felső-középkategóriában viszont még éppen helytáll"
Ez számomra nem jelent dicséretet.
16 más kategória és saját kategóriájában kevésbé állja meg a helyét, mint az X8, de az utóbbit se dicsérik.
Hogy kinek mi tetszik és mennyire jön be az megint más kérdés.
Valószínűleg kisebb elvárásokat támasztanak a használók az X8-al szemben mint a 16-al, szóval ezért elégedettebbek, de attól még nem jobb nála -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Jelenleg egy Xiaomi mi 8 készülékem van, de mellette lenne egy p20 pro is. Melyiket érdemesebb megtartani?
-
thomasa
senior tag
Az átlag, amikor vesznek kb. 10 db azonos kategóriájú készüléket, és az 5. a listában. Teljesen mindegy milyen 10 készülék, a P1-nél átlagon felüli a mért adat. Csak azért érdekel, hogy tudjam, hogy a rák 10 vagy 20 év múlva végez velem, vagy a környezetemben lévőkkel semmi más. A Wifi/antenna/mikró/elektromos légvezeték/villamos most itt nem érdekel, azt majd abban a fórumban kérdezem meg, a lényeg, hogy feleslegesen ne szaporítsam a magasan sugárzó behatásokat.
-
juuzer
addikt
válasz FrankMonzano #137256 üzenetére
Szia!
Ha a kamera a fontosabb, akkor P20 Pro, ha meg a picivel erősebb hardver, akkor pedig a Mi 8
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
KToM73
csendes tag
Xiaomi/Redmi NFC képességgel, nagy akksival mit ajánlotok? Azt jól gondolom a Redmi sorozatba nem fér be az NFC?
Köszönettel -
MODERÁTOR
-
bvvitya
aktív tag
Sziasztok!
Megtudná nekem mondani valaki hogy a UPC -nál vásárolt Samsung S9+ telefon független-e?*** Redőny motorok listaártól ólcsóbban! ***
-
MODERÁTOR
-
Finnugor
tag
Sziasztok!
4 év után lecserélném a jól kiszolgált p8 liteomat. 80-90k körül nézelődöm, a kamera hatalmas prioritás. Néztem a Nokia 7 plus, ebben a stock android tetszik, a honor 10-et, ami lenne a szolgáltatónál is, illetve már ebben a kategóriában elérhető a mi mix 2 is, amit régóta csodálok, de talán kamerában rosszabbul teljesít, mint a másik kettő. Ez utóbbit jól gondolom? Ti melyiket választanátok?
Dani -
lalyoska
tag
Sziasztok!!
Webshopban 69.990 helyett 39.990 ért rendeltem meg az uccsó darab Nokia 6-ot Végre a kezemben tarthataom. Gyönyörű!! Szerintetek ennyiért jó vétel volt?
-
otamas
csendes tag
Sziasztok,
A munkahelyi iPhone 6S-emet a jövő héten vissza kell adnom és szeretném pótolni a készüléket:
- Árkategória.
100 eFt alatt.- Használt vagy új?
Új.- Hol vennéd meg?
Leginkább függetlenül újonnan, gyártói garanciával.- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra.- Mire használnád?
A legfontosabb a kamera fotó minősége. Az 6S számomra a benchmark, annál csak jobb képességű telefon jöhet szóba ebből a szempontból.- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Mindegy.- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Nem tudok egy konkrét számot mondani erre. Az eddigi legnagyobb készülékem 5" volt, ehhez vagyok szokva. Ha a szóba kerülő telefonok közül a nagyobbak egyértelműen jobbak, ám legyen.Ahogyan látom, leginkább a Poco F1-et javasolják az árkategóriában, de nem tudom, hogy a iPhone 6S-hez képest milyen a képminősége. Vagy 100k alatt nincsen jobb kamerás készülék és vegyek egy új 6S-t?
Előre is köszönöm!
-
KToM73
csendes tag
válasz Viktor0610 #137261 üzenetére
Akkor én is jól tudtam. A mi mix 2-vel szemezek. 83,100 Ft Turbado.hu ajánlott ez a bolt?
-
MODERÁTOR
-
starius
tag
Sziasztok! Mi 8 mennyi jó vétel 110k körül, ha lassan itt a MI9? Ahogy látom , az itteni ára olyan 180 körül lesz, megéri szerintetek azt a felárat, vagy teljesen felesleges?
-
windlord
őstag
60k magassagan mi mostansag az ajanlott vetel?
Ujkent erdekelne.Fenykepezni tudjon, nincs kulonosebb elvaras.
Olvasni lehessen rajta, 6" kornyeki kijelzo jo lenne.[ Szerkesztve ]
-
windlord
őstag
válasz Gerr'y #137275 üzenetére
Aposomnak lesz, aki 73 eves.
Tok jol elszoszol a technikaval. Sokat olvas tabletrol, kellene neki egy okostelefonon.
Nagy elvarasok nincsenek. Neha par fenykep, ebook reader, netezni lehessen (ezert a kb. 6"), birja azert az akksija es megse legyen valami gagyi cucc.
Ezert gondoltam erre a 60-70k kornyekere.[ Szerkesztve ]
-
KToM73
csendes tag
válasz Viktor0610 #137271 üzenetére
Köszönöm
-
Compika
aktív tag
Sziasztok!
40-ért milyen ajánlott készülékek vannak én ezt nézegetem Redmi 6.
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
s4tch
veterán
Redmi 3 Pro utódnak mit vennétek? Árban maradjon hasonló kategória (max. 60k), legyen B20, dual sim, ne legyen rosszabb a kamera, és legyen hasonlóan kompakt a ház. (Van 2 tippem, kíváncsi vagyok, más is gondol-e rájuk.)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
janakbacsi
őstag
áremelés várható xiaomiéknál
[link][ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
nyisziati
veterán
válasz janakbacsi #137289 üzenetére
Nem is baj. Csak akkor csökkentsék az egy évben megjelenő készülékek számát és a minőségre meg kicsiszoltságra helyezzenek nagyobb hangsúlyt. Főleg szoftveresen.
-
-=RelakS=-
veterán
Anyámnak szeretnék valami okostelefont.
Én Samsungot, almát nem szeretnék, ő drágát nem szeretne.
Jó, ha Dual SIM-es. Még jobb, ha emellett fogadhat memória kártyát, bár lehet, hogy 32GB körül nem szempont.
Ha a régi kompaktokhoz hasonló méretű lenne, az nem lenne rossz, bár úgy nézem, hogy kb az Xperia Z3 méretében vannak értelmes készülékek (ez van itthon összehasonlításnak, és ilyesmiket olvastam itt korábban)Tudtok ajánlani valamit, ami pár évig valószínűleg ki is húzza nála? Bár figyelembe véve, hogy a Nokiáját is sikerült eltörnie, pedig az még gombos telefon...
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Ájvé
veterán
válasz -=RelakS=- #137291 üzenetére
Mi A2 Lite dual SIM+sd tálcás, stock droid mondjuk de ha úgy is első készülék lesz nem hiszem hogy furcsa lesz.
4/64-est ajánlanám, de van 3/32-es is. 6000 Ft a különbség annyit megér a dupla tárhely és +1 GB RAM.[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
A 64GB már csak azért is szimpatikus, mert sem a Sony X XZ2-ben, sem a Huawei Mediapad M5-ben lévő 64GB-al nem tudom, hogy mit kezdjek Persze, a Z3 16 gigája szűk volt.
Stock Droid lehet, nem hátrány, sem a Sony, sem a Samsung hozzáadott szolgáltatásait nem szoktam használni.Két kérdés:
Eu Stock garanciája hogy működik? Bár ahogy nézem, mire leírtam, meglettSzóval ez meg wtf?
Mi A2 Lite arany 80ezer
Mi A2 Lite fekete 85ezerLehet, hogy vak vagyok, de a színen kívül más különbséget nem látok
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Chemistry
csendes tag
Sziasztok!
Telefont vennék 110e Ft-ig új vagy használt, de garanciális is szóba jöhet.
Közösségi média (instagram-oldal) fenntartásához használnám (fotók, videók), így fontos a jó elő-és hátlapi kamera. Ha nem is akarok 110e Ft-ért Iphone Xs minőségű felvételeket, de azért örülnék, ha megközelítené
Emellett érdekelne ugyanebben az árkategóriában a legjobb ár/érték arányú készülék, bár gondolom ez a Poco F1 lenne sokatok szerint. Ez kamerában Gcammel mennyire lenyűgöző? Vagy esetleg érdemes várnom mostanában megjelenő, kamera terén hatalmas újításokat nyújtó/vagy ennyiért a legjobb minőséget szolgáló telefonra?!
Köszi,
Chem -
Ájvé
veterán
válasz -=RelakS=- #137293 üzenetére
Garanciát itthon a Wayteqnél lehet érvényesíteni, viszont ha el szeretnél állni a vásárlástól akkor Szlovákiába kell visszaküldeni a telefont, szóval ez esetben költségesebb lesz mint egy hazai webshop esetén.
Hazai hivatalos árak jóval magasabbak, ilyen MM vagy Edigital amúgy is drága. Ha itthonról szeretnéd megrendelni akkor a hivatalos oldalt ajánlanám. 55-ért van 4/64-es arany színben még.(#137294) Chemistry:
Elég jó a kamerája, nézz utána a topikjában esetleg.[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
33-34k-ért van valami ami vehető?
Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs