Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tony_snow

    tag

    Sziasztok.

    Barátnőm kicsit mazohista és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva szeret a wp-vel szenvedni, viszont én meg már unom hallgatni, hogy ez nem jó, az nem jó.
    Úgyhogy váltani fog androidra, ami miatt engem nem fog szeretni egy ideig. De csak addig, amíg rá nem jön, hogy teljesen oktalanul tartott az androidtól (sosem volt neki..)
    Kénytelen vagyok a háta mögött cselekedni, mert megbeszélni nem lehet vele, ugyanis elzárkózik. Viszont tudom, hogy sokkal jobb lesz neki az android.

    Kritériumok:
    - stabil, megbízható működés
    - nem fekete (gondolom akkor fehér)
    - ár szempontjából feleslegesnek tartom a drága telefont, mivel csak alap szokásos női dolgokra használja, továbbá használati tárgyként kezeli es nem igazán hímestojásként, tehát amortizálódni fog
    - talán még ha elfogadható képeket csinál az jó lenne

    Én már 1 éve teljes megelégedéssel használok egy 2/16-os moto G3-at, ezért arra gondoltam, hogy a moto G4 play jó lenne neki. Most 43 a fehér expansys-ról. Végképp nem kerülne sokba, ha beszámítom az árba a mostani telóját.

    Szerintetek 1.5 évig a stock androidos G4 play (2/16, s410) alap dolgokra stabilan fog működni? Ugye első androidos telefon lenne, nem szeretném, hogy megutálja a rendszert.

    Vagy inkább ezt már hagyjam? Tudom vannak jobb kínaiak kicsit drágábban, viszont azt már nehezen tudnám a torkán ledugni, hogy nem csak hogy android a telefon, de ráadásul még olyan is aminek nem tudja kimondani a nevét..

Új hozzászólás Aktív témák