Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Termi16

    őstag

    válasz Ádám16 #106836 üzenetére

    Nagyon nagy a dilemma, mert nem szeretnék évekig egy olyan telefont bámulni 200-ért, ami mégse jön be annyira.

    A Mate 9 tényleg a legjobb választás lenne, ha a kijelző qhd lenne. Az akksi király, a kamera legalább okénak tünik, jó nagy, nekem tetszik külsőre is. Viszont a csak fhd kijelző azért elég nagy negativum, 2-3 éve vannak qhd-s telefonok, ráadásul ha valahol, akkor pont ekkora méretnél lenne értelme.

    Megnéztem a Nexus 6P-t is, erre eddig nem is gondoltam. Tesztek alapján még akár be is vállalnám, de mégiscsak 1 éves már a telefon, előző snapi soc, "csak" 3gb ram, szóval nem tudom. De a fő problémám vele, hogy szemből nagyon nem tetszik, szóval ezt igazából kizártam.

    Az LG V20 mellett szól viszont a qhd kijelző meg a 4 dac. Sokat hallgatok zenét és van hozzá megfelelő anyag és fejhallgató is, szóval ez is egy fontos dolog.

    Most azen gondolkozom, hogy áldozzam be az akksit, és töltögessem nap közben a V20-at, vagy inkább legyen a Mate 9, amivel meg kapok egy 200k-s telót fhd kijelzővel, de minden más szempontnak valszeg megfelel.

    Szerintem az lesz, hogy ha mindkettő kapható már itthon, akkor megnézem őket élőben, és amelyik elsőre jobban megfog, azt veszem.... :B

    Szerk.: Amit nem irtam, az Ui nekem igazából mindegy. Én WP-t vennék legszivesebben, az androidot kb utálom. De mivel az Iphone-t még annál is jobban, ezért az lett a vége, hogy legyen andoriod. De akkor már nem fogok az ui-n problémázni, lesz amilyen lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

Új hozzászólás Aktív témák