- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
_zsani_
csendes tag
Hát ár alapján 70-90körül ha kijönne az még beleférne-egészen tegnapeste 11ig ugy volt hogy ma egy u900as gazdája leszek-
Igazából a nokiákkal valahogy nem szimpatizálok....valahogy úgy vagyok velük mint sok autós a skodákkal.....szép szép de csak nokia. -és ezzel senkit ne makarok megbántani-
Ami az SE-t illeti az oprendeszeres telóiknál -amennyiben az ár kategóriába még belefér mert nem non vagyok képbe sajn- már nem kell válaszatni hogy vagy zenemobil vagy valamirevaló kamera? mert eddig azért vártam a cserével mert ami telefon tetszett volna az mind SE volt és mindnél döntenem kellett volna a kettő között és nem igen szeretnék ha estéleg úgy tudnál szűkíteni akkor legyen fontos az érintő képernyő bár nem akarok visszaélni a segítőkészségetekkel -
eldiablo
addikt
-
_zsani_
csendes tag
Köszi szépen mindenkinek így már egyszerűbb neki esnem a kutatásnak... ha megint elakadok jelentkezem
[ Szerkesztve ]
-
viztelen
tag
Üdv. Új mobilt szeretnék venni, és a segítségeteket kérném. 40-100k között
Hosszú távra lenne a telefon , így jó lenne, ha strapabíró is lenne, nem esne szét egy véletlen földreeséstől...Ami fontos:
- használható fényképező ( pillanatképek, jegyzet-scannelés) - autófókusz nemtudom, jó-e ehhez, mert ilyan mobilom még nem volt...
- hosszú üzemidő ( minél tovább bírja az akksi, de legalább 4 órás beszélgetési idő)
- mp3 lejátszást min. 4-5 órát bírja ( utazás...), és még legyen benne nafta,hogyha hívnak...( az E51 ezért esett ki...az sajnos nem bír ennyit...csoporttársamnak van N82 meg ennyit sem bír az adatok alapján...)
- 4 ( esetleg 8) Gb-os tárhely. mindegy,hogy memóriakártyával vagy beépítettJó lenne, de annyira nem fontos: (prioritási sorrendben)
- bluetooth ( file-cserélés)
- mobilfény - zseblámpának
- 3,5mm-es jack dugó ,hogy ne kelljen az általában szar gyári headsettel szórakozni ( meg gondolom kábel nem nagyon bírja a nyüstölést, és fejhallgató olcsóbb mint egy headset )
- fm rádió
- infraElőre is köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz viztelen #1707 üzenetére
Nos itt az a nehéz, hogy a symbianok nem a hosszú üzemidőről híresek.
Az E61-em ugyan meglepően sokáig bírta, akár 3 napig is (a mostani PDA-m meg egy nap alatt lemerül), de ez nem gyakori.
A leírásod alapján neked egy N sorozatú Nokia kell, de inkább azt mondom, hogy bújd át őket, melyik tetszik a legjobban, mert közülük sok jó lehet. Én nem szeretem, de megnézheted pl az N95 8GB-tCsak apróságok:
infrát egyre kevesebb telóban találsz
Bluetooth szinte már minden készülékben van
Esetleg megnézhetsz PDA-telefonokat is.(Nem okostelefon, tehát nincs meg az általad kívánt symbian, de a SE K800 vagy K850 is jó lehet sok szempontból. Vess egy pillantást azokra is. vagy olvasd el a tesztjeiket: K800 (790, de ugyanaz); K850
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
asadasad22
őstag
válasz viztelen #1707 üzenetére
E51 kizárt, hogy ne bírná 4-5 óráig az mp3-at, sztem kb 10 óráig bírnia kellene, 4-5 órát sztem folyamatos wifi forgalmon át történő tv-zésnél is kibír. N82 hasonló módon, kicsit kevesebb ideig (ugyanaz az aksi csak nagyobb a kijelző, 3d gyorsítás). de az E51 sztem inkább az autofókuszos fényképezőnél esett ki nem?
szóval N82 nem lenne rossz. esetleg ránézhetnél a még nagyon friss N78-ra. a fényképezője kicsit rosszabb, mint az N82-nek, de azért AF, 3,2MP és Carl Zeiss optika befigyel
az aksija 1200mah-es, ez elméletileg tovább bírja az E51-nél, N82-nél, zenehallgatásban pedig különösen erős a telefon: állítólag top-hangzása van (zenetelefon szint), még kihangosítva is (sztereó hangszórók), 3,5mm-es szabvány jack, 24 óra lejátszási időt mondanak, ami sztem normál körülmények között is min. 15 óra FM rádiót pedig nem csak venni, de sugározni is tud 16 gigáig biztosan bővíthető szerintem. infra nincs, új Nszériások nem szoktak már kapni, az E széria még rendszerint megkapja. állítólag a GPS vevője is eléggé erős, valamint ez az első olyan telefon, amin Symbian 9.3 fut. hátránya, hogy alig olcsóbb az N82-nél, ami komolyabb kamerával, több rammal és 3d gyorsítóval rendelkezik, viszont az pedig alulmarad, ha mondjuk zenehallgatásról van szó.
én ránéznék mind2-re a helyedben, aztán amelyik elnyeri a tetszésedet, az lesz a jó. -
viztelen
tag
válasz asadasad22 #1709 üzenetére
Köszi szépen a kimerítő válaszokat, körülnézek
-
Backspace
tag
Szerintetek melyiket vegyem, melyik éri meg jobban?
Egy új Nokia E50-es (2 év garival), vagy egy használt, gari nélküli Nokia E60-as, megkímélt állapotban?
Azért vonz az E60-as, mert van benne WIFI és jobb a kijelzője! A két mobil ára ugyanaz...
-
cescenet
csendes tag
Hello! Szerintetek a Nokia 6120c-ot vagy az LG ks10-et válasszam? Árban ugyanaz mindkettő 35e.
-
ordogboc
tag
válasz Backspace #1711 üzenetére
Backspace!
Ha kihasználnád, illetve van rá lehetőséged, hogy kihsználd a wifit akkor azt (Nokia E60) vedd, mert én sem bántam meg hogy wifiset vettem, ha nem használnád eme lehetőséget, csak telefonálásra, smsezére akkor sztem az e50-et.
vagy várj és vegyél vegyél e51-et
(ez a tuti)Botond
-
gerii
addikt
válasz asadasad22 #1709 üzenetére
hogy/hol lehet online tv-t nézni? főként rtlklub, tv2-re gondolok?
-
asadasad22
őstag
azokból még sajnos nem találtam, olyat, ami működne. rtl-ből egy olyat találtam, ami wmv-t streamel, de ezt még egy progi sem támogatja. a legtöbb többi kódolás viszont működik (pl mpeg4). eddig csak a HírTV-t és DigiTV-t tudtam így behozni, majd ha adnak rendes streaminget a nagyok is, őket is lehet majd nézni, csak valamiért nagyon nem akarnak adni.
-
~Mate
tag
Sziasztok!
Okostelefont keresek, jó kamerával. Az N82-re gondoltam, szerintetek jó választás?
(Nem rajongok a csúszkás, szétnyitható telefonokért, inkább a simák tetszenek.) -
cescenet
csendes tag
válasz fateless #1718 üzenetére
Az LG-vel szemben az aksi és a proci miatt bizonytalanodtam el. Az aku 950 mAh-es ami nem hangzana rosszul de ezt egy fórumon olvastam egy ks10 tulajtól:I own the LG KS10, the battery life is lousy. Play music or games battery goes flat without warning. Best only used it as a cell phone, battery last longer. I need to charge everyday without fail. Need to get a portable USB battery charger.
A proci 208MHz-es (nem 100% de csak egy helyen találtam róla adatot) ami hát elég kevéske. Egy másik lehetséges jelölt az 5700 amiben a nokia legerősebb procija (369MHz) ketyeg tehát itt a sebességgel tuti nem lenne gond viszont ebben csak 900mAh-es aksi van Szerintetek melyikel járnék jobban? -
kia3
csendes tag
Sziasztok!
Nokia n73-at szeretnék vásárolni.Az Electro worldben most 55 ezerért lehet kapni.Érdekes,hogy fekete,de még se ME.Ez lehetséges?
A másik kérdésem,hogy microSD wifi karit bele tudok rakni? -
grafikus17
senior tag
Vodás vagyok és maradok is. Hozzájutjék egy Samsung i550-hez 27.990.-ért, Hűség nélkül. de nagyon tetszik a SE C702 is. Csak ugye az 60.000-ről indul.
Alig használ valalakik i550-et, nincs róla semmilyen tapasztalatom. Szinte mindegyik tudja azt amit a másik csak mésképp. Az a 60e nem kevés, kifizettem volna, de most megtorpantam egy kicsit, mégis csak fele annyi a Samsung mint a SE. ( live menü nem zavar ). Mit javasoltok?Xiaomi Redmi note 7
-
stratova
veterán
Hasonló kérdés foglalkoztatott engem is. Decemberben vettem a szoban forgó (fekete nem ME-ként árult) telót az említett boltban 60k-ért. Az furcsa csak, hogy a dobozva rá van ragasztva egy cédula amire azt írták"A doboz MU-24 memótiakártyát és HS-20 headsetet nem tartalmaz!" ellenben a dobozra ME-van írva.
A product code alapján (nem szokásom átírogatni) 4.0750.31.2.1-as szoft. megy rá, még nem tettem fel.
A csomagban HS-23 füles, töltő, adatkábel, a teló és kézikönyvek lapultak nomeg persze 1 éves garlevél.
Lehetett kapni minden tekintetben ME-t is borsosabb áron. Szerintem ez pár extrától megfosztott ME, mert a C felett nem multimédia hanem hangjegy=zene gomb van. Ez annyiban hátrány a simához képest, hogy ME rövid megnyomásra csak zenelejátszót hosszan nyomva pedig rádiót tud megnyitni a C feletti hangjegy gombbal, míg ha ez (sima telónál) multimédia gomb akkor több multimédia alk. állítható be és választható ki vele.
Viszont mind2 készülékben teljesen testre szabhatóak az aktív készenlét alkalmazásai (felső ikonsor 6 db ikon) és a főmenüben az opciók, kamera gomb is (a hívás és a letétel gomb felettiek), így én nem problémáztam sokat rajta (és örülök, hogy fekete).[ Szerkesztve ]
-
sipiii
csendes tag
Sziasztok
eldöntöttem hogy lecserélem a k700i telefonomat eddig teljesen megfelelt de az az igazság hogy most már kiöregedett
Mindenképpen Okostelefont szeretnék venni lehetőleg symbiannal tehát nokia felé húz a szívem a mostani állás szerint.
Az ára hát mindenképpen 100 alatt legyen.
Tudom nem áll a szívetekhez közel az n95 de nekem bejön így ránézésre már kinéztem egy boltot is:nextelnél van
Most az lenne a kérdésem hogy nyár végéig még megyen le az ára pár ezer forintot vagy itt megfog állni?
Ja és mit gondoltok a boltról(esetleg tapasztalatokat is várok).
De pls ne kezdjétek el megint hogy jó az SE mert tudom hogy jó mivel olyan telóm van(volt).
Mivel informatikus vagyok szeretném kihasználni a symbian lehetőségeit ha esetleg tudtok olyan nokiát ami árban olcsóbb és megegyezik a tudása az n95-el akkor nyugodtan írjátok le nem fogok érte megharagudni
Köszi előre is a válaszokatA Windows súlyos hiba után állt helyre (úgy ahogy), hiba oka: Nem áll módunkban bizalmas információkat szolgáltatni a felhasználók részére!
-
törölt tag
-
~Mate
tag
Én is Nokia párti vagyok, ezért fel sem hozom az SE-t. Én még az N82-t tolnám bele a képbe, tudásra az N95 szintjét teljesen hozza, sőt több helyen jobb is. Árban kb. megyegyeznek.
"Most az lenne a kérdésem hogy nyár végéig még megyen le az ára pár ezer forintot vagy itt megfog állni?"
100%, hogy még csökkenni fog az ára nyár végéig. (mind az N95-nek, mind az N82-nek, és nem csak 1-2k-val)A boltról viszont nincsenek tapasztalataim, sry.
Nekem külsőre jobban bejön az N82, de ez tök szubjektív, a 2 teló nem sok dologban tér el, de ami benne van az N95-ben, az benne van az N82-ben is, csak helyenként jobban.De a döntés a Tiéd, ahogy a színpad is.
[ Szerkesztve ]
-
sipiii
csendes tag
válasz #35692544 #1729 üzenetére
Nem fontos a qwerty hát az e series fogalmazzunk úgy nem az én világom
Az igaz eddig én sem rajongtam a slide telókért, de nem tudom mért az n95 megfogott hogy fel is le is csúszik
Szerinted az ára augusztus végére hol lehet majd?A Windows súlyos hiba után állt helyre (úgy ahogy), hiba oka: Nem áll módunkban bizalmas információkat szolgáltatni a felhasználók részére!
-
sipiii
csendes tag
válasz Magnum_ #1731 üzenetére
Pár e seriás telót mondhatnál ami jobban megéri ár/tudás alapján
mert azért az n series minden modeljének a tesztját elolvastam míg az e-ről sejtésem nincs mit tudA Windows súlyos hiba után állt helyre (úgy ahogy), hiba oka: Nem áll módunkban bizalmas információkat szolgáltatni a felhasználók részére!
-
Magnum_
nagyúr
E51 nagyon jo, csak kicsi a kijelzöje, E65 nem rossz, szép is, csak gyenge a wifije. ezt a kettöt ismerem, d most az E71-re vagyok nagyon kiváncsi. volt N95 8GB-m háááááát az nekem nem jött be GPS semmit se ér, vastag, lötyög, ne jok az anyagok se.
I humbly and respectfully decline™
-
Kickass
őstag
válasz #35692544 #1727 üzenetére
Ezek az SE-k mind Symbian UIQ rendszerűek, nem ugyanaz, ráadásul a P1i lassú, W960i meg elég vékonyka tudású ahhoz képest mekkora, én személy szerint egyiket se ajánlanám.
sipiii:
N95 v N82 tökéletes választás, ne felejtsük el nem rosszak az E szériás telefonok viszont multimédiában (kamera, zene) és sztem kijelzőben is csak a mezőny után kullognak ugyh ha ez is számít akkor vedd figyelembe a választásnál.[ Szerkesztve ]
-
-
sipiii
csendes tag
válasz fateless #1736 üzenetére
Elvileg azért van a téma hogy javasoljunk egymásnak hogy mit vegyenek
Én személyszerint mindenki véleményét meghallgatom legfeljebb amit mondasz.
Nos akkor te mit javasolnál nokián belül E v N series és melyik tipust?A Windows súlyos hiba után állt helyre (úgy ahogy), hiba oka: Nem áll módunkban bizalmas információkat szolgáltatni a felhasználók részére!
-
eldiablo
addikt
válasz Kickass #1738 üzenetére
Tudod csak az a bökkenő hogy a W960i ugyan azt tudja mint a P1i,csak más dobozban és +8Gb memóriával.Ráadásul olyan sincs hogy valamelyik gyorsabb,hiszen csak a csomagolás más bellül szinte telljesen megegyeznek.
Az meg hogy az E széria kullog a mezőny után a kijelzőivel,nos enyhén nevetséges kijelentés.A kamera sem igaz mindegyik típusra a zene meg teljesen nem,hiszen szoftver függő,nem pedig hardware.[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz eldiablo #1739 üzenetére
irtam olyat W960i gyorsabb? de azért magyarázd meg.....E51 volt nálam használatra jó fülessel se volt igazán élvezhető, nem hinném h más a helyzet a többi E kategóriás telefon esetében sem (W960i-t csak kipróbálni volt lehetőségem zeneileg nem tudom de Walkman mobil révén biztos nem zsákbamacska ettől függetlenül se éri meg az árát amire már 1x utaltam), sőt ha az üzleti megfontolású telefonokat vesszük figyelembe 6120, se tehettem akármelyikre akármilyen szoftvert akkorse fog ugy igazán jól szólni, és igen sztem E széria kijelzőben a 'nagymezőny' után kullog kijelzőméretben, az h felbontás megegyezik hol érdekel ha nem látni a betűket rendesen, és mégegyszer hangsúlyozom saját vélemény mindez, attól h neked/nektek nem tetszik nem kell hülyeségekkel dobálózni h csak olvastál róla blabla...egyrészt nem tudhatod (ennyi erővel kíváncsi lennék ti például akár ezek közül a példányok közül hányat fogtatok a kezetekben) másrészről magadat minősíted, részemről téma lezárva
-
eldiablo
addikt
válasz Kickass #1741 üzenetére
Rendben,lehet csak én értelmeztem félre,bár szerintem félreérthetően fogalmaztál,de ezen nem kell össze veszni.
Volt szerencsém elég sok típust használni(ha igényled pü-ben írok listát) és véleményem szerint,ha van egy tisztességes MP3 lejátszó program telepítve,akkor nagy különbséget nem veszel észre két telefon között ugyanazzal a fülessel,persze akad egy-két kivétel.
A kijelzőt magát szóltad le,nem a méretét,de a mérettel sem értek egyet.E szériából nem csak az E65 és az E50-51 létezik.Azért az ,E60,E61,E61i,E70,E90 tisztességes méretü és felbontásu kijelzővel vannak ellátva,főleg az E61,E61i,E90. -
Murderer69
őstag
P1 vs G700 kettő között kellene válsztani ////érvek ellenérvek//// elöre is thx mindenkinek...
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
törölt tag
válasz Murderer69 #1743 üzenetére
nagyobb kijelző, wlan, 512mb memória kártya, dokkoló, nagyobb aksi, autó fókuszos kamera (qwerty billentyűzet)
szerintem ezekben jobb a P1
ja és 9k val olcsóbba menüje újabb a G700-nak
[ Szerkesztve ]
-
eldiablo
addikt
válasz Murderer69 #1743 üzenetére
P1i.
Nagyobb kijelző,jobb kamera,WLAN,QWERTY bil(ez szubjektív). -
sipiii
csendes tag
válasz Murderer69 #1746 üzenetére
Hát nem tudom te választasz hogy új menü vagy Wlan és AF.
Gondold végig hogy melyiket tudnád nélkülözni ha nem kell a wlan és az AF akkor egyértelmű
Ha pedig neked mindennél jobban kell az új menü akkor megint csak egyértelműA Windows súlyos hiba után állt helyre (úgy ahogy), hiba oka: Nem áll módunkban bizalmas információkat szolgáltatni a felhasználók részére!
-
veterán
válasz Murderer69 #1746 üzenetére
Nyelvtani megjegyzés, de nagyon bosszantó:
Ne használd együtt a "de" és "viszont" szavakat. Mindkettő ellentétes mondatrészeket tagol el egymástól semmi szükség mindkettő együttes használatára"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tag
Sziasztok! Mostanában kevés szó esik az ilyenről, vagy már inkább elintézi mindenki röviden, de én akkor is egy lehetetlen kérdés elé állítanálak Benneteket, kedves nálamnál tapasztaltabb fórumozók a témában:
Mi az az okostelefon, ha van ilyen, amiben tényleg brutál jó az akksi. Extrém sokat telefonálok, e-mailezek és eddig semmilyen készülék nem bírta egy napnál többet. (reggeltől estig...ne gondoljunk 24 órára). Megörjít. Amire azt mondják, hogy á, ez 2 napot simán, az nálam fél nap. Az elején, aztán 2 hét múlva 4-5 óra.
Kérlek titeket, ha valaki tud olyan telefont, ami tényleg bírja a kiképzést, tudassátok velem. Fícsörök, árak most másodlagosak nálam. Egyszerűen már becsavarodok a "töltőt mindenhova" irányelvtől.Segítségetek előre is köszönöm!
Z.
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest