Aktív témák
-
veterán
-
momo2828
tag
válasz asadasad22 #1800 üzenetére
köszi, akkor lehet maradok az e51-nél, mert azt terveztem, ha elutazok vhova, ne kelljen dvd lejátszót cipelni, átkonvertálom 320*240-be a filmeket, rárakom, és akkor nem foglal sok helyet, és mondjuk egy 8 gigás mem kártyára reméltem hogy ráfér egy pár film. + ahogy nézem az e51-nek 16 millió színes kijelzője van, ezt nem tudom hogy sokat számít-e?
Fateless:oké, megnézem, igazad van fogalmazásból nem vagyok jóó[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
válasz momo2828 #1802 üzenetére
nekem ilyen telefonom van és nagyon szeretem, de nem akarom, hogy abban a tévhitben vedd meg, hogy ezen kényelmesen fogsz tudni filmeket nézni. szóval. én pontosan egy 8 gigás kártyát használok (ennél nagyobbat nem kapsz jelenleg), tehát mondjuk, hogy olyan cuccal rendelkezek, amilyet te venni akarsz. ez egy nagyon jó telefon. a színei is nagyon jók, bár a 262k és 16,77milla között már nincs akkora különbség, mint a 4096 és 65536 között látványban, de tényleg jó dolog ez a 16,77 milla szín. megvan továbbá a telefonnak az a jó tulajdonsága, hogy a megfelelő programmal van olyan erős hardvere, hogy konvertálás nélkül lejátsza a cd minőségű divx filmeket és sorozatokat. egy az egyben ráhúzod és már le is tudod játszani. ez mind szép és jó, de miért nem ajánlom mégsem filmnézésre? az a fránya kijelzőméret. 2". egy 20 perces South Park-ra azt mondom, hogy OK. egy 40-50 perces 24/Lost/Prison Break/Dexter-re azt mondom, hogy beleférhet talán. de egy 2-3 órás filmet sztem nem néznél rajta végig szívesen. ez természetesen csak rajtad múlik és én nem is próbáltam még teljes filmet végignézni rajta, de feltehetőleg ilyen sok ideig egy ilyen kis kijelzőt nézve bele lehet fáradni szerintem hamar a filmnézésbe. te ismered magad, és ha neked nem probléma a kijelzőméret, akkor tőlem nekiugorhatsz, de nekem személyszerint egy PSP vagy iPhone kijelzőméret a minimum filmnézéshez.
-
veterán
válasz momo2828 #1802 üzenetére
Uhh, a te elvárásaidnak nem hiszem, hogy az E51 lenne a legmegfelelőbb. Nagyon jó kis készülék, ha nekem nem számítana a qwerty bill, akkor majdnem biztos, hogy olyat nyomkodnék, de neked nem ajánlanám. Ha egy legalább 2,4"-os kijelzőt használsz (N73, SE W910, LG ks10), már az is közel 50%-kal nagyobb felületet jelent a 2"-hoz képest, de még az is elég pici. Zenéhez sem feltétlenül az E51 jut először eszembe.
Tökéletes készülék az E51 a maga céljára, de...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Sugi89
csendes tag
háát gyerekek!!! Láttátok a nokia E66-ot?? persze, hogy igen.... Szerintetek melyik a jobb, mindent beleértve(kinézet, tudás...)Nokia N82 vs. E66?? Eddig bele voltam zúgva az N82-be , de most az E66 ...húhhhh, nagyon ott van! AKi ráér írhatna, mit gondol...Köszike
-
MetalTegla
tag
Szépestét! Döntés elött állok mégpedig Nokia 5700 vagy Nokia 6290 vagy N81.Nos nekem a kizárólagos szempont,hogy a hangszórók hangosak legyenek,ne torzítsanak,és szép akusztikájuk legyen.Már egészen beleszerelmesedtem a Nokia 6233(de nem tetszik) hangjába szóval ehhez hasonlót keresek,mert kissé leverte nállam a biztosítékot a W810i hangja után...Úgygondolom ezek hangban körübelül ugyanolyan tudásúak de nemtudom melyik a legtökéletesebb.Válaszokat előre is köszönöm!
Netes hirdetést adtam fel, nem újságost! Tehát telefonszámot, találkozóig nem fogok megadni!
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz MetalTegla #1809 üzenetére
Hát ha hangosat akarsz akkor szerinte ne 5700 mert haveromnak is az van és hát sztem egyáltalán nem hangos de szépen szól.Bár egy jobbminőségű fülessel elég ütős,gondolom nemcsak a külső hangszórót akarod hallgatni és mivel ez x-press music így zeneére tökéletes és a tudása se rossz....Ha esetleg wifi is kell akkor n81....Egy jobb fülessel ezzel is elég szépen lehet hallgatni a zenéket....Én mondjuk a 6290-et ki is zárnám ha választanom kéne akkor az 5700 és n81 közül tenném,abbólis inkább n81-t(bár ez csak saját vélemény)Sztem olvasd el a teszteket róluk és amelyik közelebb áll hozzád tudásba/kinézetbe azt válaszd
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
senior tag
Valóban jó kérdés, volt már hasonlón nehéz választás itt kicsivel feljebb: [Nokia E66 vs. IPhone 2.0 3G]
Szóval szerintem először is nézzük a puszta technikai összehasonlítást:
[COMPARE: Nokia E66 - Nokia N82]Itt ezeket szűrhetjük le:
- E66: Felturbúzott FP1
- E66: nagyobb belső memória (10mb-tal )
- E66: van infrared port (ne röhögjük ki, képzeljétek el, milyen jó távirányítóként használni a mobilt)
- N82: klasszisokkal jobb kamera, Carl Zeiss optika, Xenon vakuval (ami már valóban megérdemli a "vaku" jelzőt)
- N82: hagyományos 3.5 mm füles csatlakozó
- N82: TV-out
- E66: több rendelkezésre állási idő
Ezeket láttam...Tehát ezekből az jön le, hogy az N82 valamicskével jobb. Kérdés, hogy ezen szolgáltatások közül melyikre van szükséged. Ha pl. engedhetetlen a kamera, mert úton/útfélen fotóznál, akkor egyértelmű N82. Stb...
Árban pedig: E66: ~82.000 Ft. N82: ~75.000 Ft.
Itt meg az a kérdés, tudsz-e/akarsz-e ~7.000 forinttal többet áldozni az új modellre.
Személyes véleményem:
Én az E66-ot venném, mert már régóta álmom egy szép, igényes, elegáns szétcsúsztatható üzleti telefon. Az N82 billentyűzetével meg nagyon nem vagyok megbékélve. Talán formára egy kicsit túl nyulánk
Az E66 kameráján meg szerintem majd úgyis javítanak szoftveresen, valamit elbasztak a színekkel, ennyi.[ Módosította: Atlantis ]
-
Nzothan
tag
sziasztok!
teló csere előtt állok.mit ajánlotok?
ami kell:bÍrjak rá rakni gps-t.+szétcsúsztatható legyen.
??? -
Murderer69
őstag
Hy All..
Újabb kérdésel fordulok hozzátok mivel a multkori P1 nem jött be újból teló vásárlás elött állok
Mindenkép okostelót szeretnék venni adok egy kis segítséget hogy mi fontos nekem 1 telóban talán tudtok segíteni..
Ami lényeges lenne: Nagy kijelző-jó böngésző-legyen gyors-élvezhető zenei adotságok-Wlan-és lehetőleg "egybeteló" legyen ne csikicsuki -QWERTY bill is jó lenne persze megvagyok nélküle is az sem baj ha érintő kijelzős ja és használható kamera de nem kel 10millió megapixeles meg ilyen olyan vario tesar csak ha ép nincs nálam a kompakt megtudjam örökíteni a dolgokat az árát olyan 60-70 körülire lőném nagyjábból...
Előre is köszi mindenkinek...https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
veterán
válasz Murderer69 #1820 üzenetére
Az általad - a másik oldalon - felsoroltakból számomra egyik sem illik rá teljes mértékben az igényeidre, vagy szabadon értelmezve mind ráillik.
A leírtak közül az Asust ismerem, azt használom is. Főként internetre az általad felsoroltak közül, arra nagyon jó, de zenét nem hallgatok rajta, filmet nem nézek meg hasonlók, szóval erről nem tudok mondani semmit. Üzleti készüléknek kiváló. Már többször le akartam cserélni, de eddig túl jó volt ez ahhoz, hogy megváljak tőle.
Ja, igen, vigyázz: bár WM6, de gyárilag nincs benne Office Mobile, azt be kell szerezni (50 dolcsi) vagy hasonlót olcsóbban (20-30 dollárért is vannak progik)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Murderer69
őstag
válasz fateless #1821 üzenetére
amúgy itt kezdtem igazából 1 samsung i600-at szeretnék de ahhoz képest hogy mennyi idős iszonyat sokba megy(használtan) szóval az kilőve.. és akkor most jönnek a kompromisszumok mi kel jobban és mi hanyagolható..na ja hát nem tudom mi lesz így nagyon az i640-es samun gondolkodok mert tényleg jó az ára csak a specifikációkon kívül semmit sem tudok, nem igazán találtam teszteket róla
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
veterán
válasz Murderer69 #1822 üzenetére
i600 is nagyon jó
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
válasz Murderer69 #1820 üzenetére
mi nem jött be a P1-en?
-
Atlantis
veterán
N78 és E66 közül ki melyiket venné és miért?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
bepe79
addikt
válasz Atlantis #1826 üzenetére
Szerintem nagyon sok mindenki az E66-ot fogja ajanlani:
- azert, mert szebb
- azert, mert fem!
- azert mert nagyon sokat tud (WiFi, GPS, Symbian S60, 3G, HSDPA, stb. stb.)
- azert, mert minosegi anyagokbol van es nagyon jol van osszerakva (Eseries-hez hiven)En is gondolkodom egynek a beszerzesen az N95-om melle.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
senior tag
Igen, szerintem is itt szinte mindenki az E66-ost fogja ajánlani. De kérdezd meg az N78 topikban is ugyan ezt
A technikai összehasonlítást nézve nincsen hatalmas eltérés. Amit talán érdemes kiemelni, az a kevesebb memória az N78 hátrányára (76MB internal/96MB SDRAM vs. 110MB internal/128MB SDRAM), ami azért programok futtatására jól jöhet, de N78 szabványos 3.5mm jack-je, meg FM transmittere pozitív.
Így itt inkább a szubjektív izlés lehet a döntő a kinézetet illetőleg.Én egyértelműen az E66-ost venném. Elegáns megjelenés, hatalmas tudás. Konkrétan nincs olyan a józan ész határain belül, amire nem tudnád használni, illetve ami hiányozna.
Az E66 mellé letéve az N78 szerintem komolytalannak néz ki, egy sima candybaros telefon hatását kelti, semmi extra, az E66 meg olyan tiszteletet parancsoló.
A képernyő forgatás is elég hasznos az E66 javára.
A kamerát majd javítják szoftveresen.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Aha. No, még nézek más jelölteket is. Kösz az eddigieket.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
asadasad22
őstag
attól függ mire kell.
E66 előnyei: kinézet, anyagminőség, több ram, giroszkóp
N78 előnyei: jobb kamera, zenelátszásra mindenképpen jobb, erősebb aksi, multimédiában is erősebb valamivel (jobb kép/videónézegető van rajta alapból), újabb oprendszer.
szóval én azt tanácsolom, hogyha van szükséged arra, hogy jó minőségben tudj zenét lejátszani illetve fontosak a multimédiás képességek, akkor N78, ha ilyenekre nem használnád és fontosabb a megjenés, az anyagminőség és a megbízhatóság, akkor E66. -
~Mate
tag
Sziasztok!
Mostmár tényleg nagy dilemmában vagyok, mert eddig meg voltam róla győződve, hogy az N82 a nekem kitalált telefon. Elsősorban netezésre, fényképezésre, valamint kisebb mértékben zenehallgatásra használnám. Csak most, hogy itt vannak ezek a nagykijelzős érintős telefonok, megkérdőjeleződött bennem az egész N82 dolog. Hiszen bizosan jobban lehet netezni egy nagykijelzős érintős telefonon. Tudátok nekem ajánlani pár ilyen már-már PDA kategóriába tartozó telefont kb. 80k-s árban? Mondhattok drágábbat is, megnézem azért azokat is. És mi a vélenyetek, lehet normálisan netezni az N82-vel anélkül, hogy negyed óra után belefáradna az ember a gombnyomkodásba? Remélem értitek a diliemmámat. -
Peet210
őstag
Azt tudnám tanácsolni, hogy olvass 1-2 pda tesztet. Én hasznos kütyüknek tartom számomra jobban bevált mint pl. az általad nézett telefon. Ha van rá lehetőséged próbálj is ki egyet. Az általad írt árkategóribán is van már jó pda-telefon integrált gps vevővel.
70 ezerért egy vga kijelzős Eten X500+ kapsz ami azt hiszem egész jó kis készülék.
A fényképező a pda-telefonoknak nem erőssége, netezni viszont vga kijelzőn jobb (hozzáteszem nem minden pda vga kijelzős sőt inkább qvga).
PDA-s topikban is biztos segítenek kérdezz ott is.[ Szerkesztve ]
Today's record, is tomorrow's motivation
-
bepe79
addikt
válasz Atlantis #1829 üzenetére
En most irtam az E66 topikba, hogy meg is rendeltem a Nokia E66-omat feketeben, fuggetlenul. Mindenkinek csak ajanlani tudom (ha nem zavar pl. a piros ki/be kapcs gomb a tetejen peldaul), mert nem veletlenul kapott kulonosen ajanlott plecsnit a mobilarena-tol es a Bog-tol.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Atlantis
veterán
Igen, láttam, nálam is nagy esélyes, de nem vagyok meggyőzve a Nokiák zenelejátszási képességeiről.
Jó lenne valami SE-t találni...
-
vosimo
aktív tag
E65-N73-P990i
Melyiket vennétek?
-
eldiablo
addikt
E65- kiváló összeszerelés, jó anyaghasználat/Lassú, kicsi kijelző
N73- jó kamera/kevés ram, gyenge kijelző
P990i- jó kamera, WLAN, 3D gyorsító, nagy kijelző, QWERTY/gyenge anyaghasználat, kevés ram, gyenge kijelző, nagy,nehézNekem ezek alapján egyik sem kellene. Kis plusz pénzért már lehet kapni Nokia E51-et vagy SE P1i-t.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Sztem am nemrossz az n73 kijelzője,én az n80-asomhoz hasonlítom és nemsok a különbség....
Amúgy p990 hát igen nem egy kis darab de ha leszeded a flip-et máris vékonyabb
Döntsd el h mi a fontosabb....Ha kell wlan,3d gyorsító,érintőkijelző és megbirod szokni a méretét akkor p990
Ha pedig nem ez de kell wlan akkor e65
Ha pedig inkább a jobb összeszerelés a jobb kamera kell akkor n73Amúgy e65 áráért már kapni p1-et.....
inkább aztevgyél[ Szerkesztve ]
-
eldiablo
addikt
Fakó az N73 kijelzője.
Az E65 irtó lassú az N73-hoz és a P990i-hez képest.
Az E65-ben és az N73-ban ugyan az a DUAL 220Mhz-es processzor van(valósan csak 206Mhz),a P990i-ben pedig 208Mhz-es processzor, plusz 80Mhz-es PowerVR OpenGL ES gyorsító.El kellene döntened hogy mi a fontos.Ha a WiFi és a minőség akkor E65.Ha a sebesség és a kamera,akkor N73.Ha Wifi és kamera és hajlandó vagy állandóan a ramot pucolni,akkor P990i.
Én már választottam,nekem P990i és E65-is van. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz asadasad22 #1840 üzenetére
Lehet h pont olyat néztél ami televolt minden szutyokkal és régi soft volt rajta.....az nagyon lelassítja szegényt....
A p1 amúgy mért nem lenne jó?Árba kb ottvan ahol e65.......
-
-
joey04
titán
válasz Atlantis #1834 üzenetére
Vegyél hozzá egy jó fülest és hozza a SE minőségét zenében.saját tapasztalat.sőt pl egy N82 gyorsabban vált számot mint akármelyik W teló. ezen megdöbbentem...
Ha a megabass hiányzik vegyél egy eleve basszuskiemelő fülest és az EQ-t is lődd be mélyhangkiemelésre. Na az már nekem is sok volt vissza is kellett venni túlszárnyalta a SE féle megabasst.joshua7: Samsung Omnia?
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Hát, kollégám N95-öse ritka ramaty hangminőségű, nagy az alapzaj, mélyhang meg kevés. Mindezt egy cx300-zal. Igaz, nem tudom, milyen szoftver van rajta, a srácot ismerve a legelső. .
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.