- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
3-1
E51 nyert!There's an app for that
-
L@co
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
soertmo
csendes tag
E51-et vegyél, Én is azt vettem tegnap.
-
Nordik
őstag
Samsung Omnia vagy Nokia E71-et érdemes venni?
Kicsit félek, hogy az Omnia nem annyira kiforott, mivel érintőképernyős.
Az E71-el sztem semi baj nem lenne, jelenleg is egy Nokia 6120 classicot használok, csak hiányolom belőle a wifi-t, a jobb kamerát stb. -
Istvan89
tag
hali
én a nokiának okostelefon terén az E szériáját kedvelem ( a vékonyabbakat, mondjuk 16-17mm-től lefele), nos kérdésem a következő: létezik a nokia N szériában 17mm-nél vékonyabb teló?
előre is köszi -
Murderer69
őstag
SE w880 vs w950 pro kontra....
jo tudom w880 nem okosteló de 2. telónak kel zenélni és ez a 2 ami szóba jöhet...https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Istvan89
tag
válasz Murderer69 #2511 üzenetére
ezt most nekem? tehát az N széria akkor nem gyárt vékony telókat?
igen a w950i-t néztem távolról
-
eldiablo
addikt
válasz Murderer69 #2511 üzenetére
Inkább a SE M600i mint a W950i. Az M600i ugyan azt tudja, csak nem fizettetik ki a Walkman logót és ugyan úgy megy rajta a WalkmanPlayer 2.0.
-
Murderer69
őstag
válasz eldiablo #2515 üzenetére
árban jó lenne sőt nagyon jó sőőt volt már w950i-m szóval az ára nem mérvadó és nem kel még pluszba m2-őt vennem w880i-m is volt de az csak 1-2 óráig a pannontól kaptam de akkoriban még jobban kellett a cash szóval az is tetszett de a w950i-t meg már használtam és szerettem is...
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Istvan89
tag
válasz Murderer69 #2516 üzenetére
egyre jobban kezd szimpatikus lenni a w950i, és monjduk filmet mennyire lehet nézni rajta? mert nekem ilyenre kéne, szívem szerint egy nokia 5800át vennék csak 70 újonnan
-
Istvan89
tag
válasz Murderer69 #2518 üzenetére
csak most nézem kamera nincs
-
petib
csendes tag
sziasztok,
két telefon között filózok, P1 kontra HTC Diamond. avagy kérdezhetném azt is, Symbian UIQ, vagy WM?! a P1et egy 20assal olcsóbban kapnám, de nem tudom melyik oprendszer a nyerőbb...
-
petib
csendes tag
válasz fateless #2532 üzenetére
köszi, tényleg innovatívabbnak tűnik, csak az akksija egy fostalicska, a beépített gps-ről sem olvastam túl jó dolgokat. nekem a készülék praktikussága lenne az elsődleges, magyarán az oprendszer támogatottsága, a symbian uiq meg úgy hallom döglődik...
okos67: elsődlegesen netezés, office eszközök szerkesztése, ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nekem jobban tetszik az UIQ használhatósága, de a WM jobban bővíthető, praktikusabb, illetve a készülék összességében jobb. Ugyanakkor Magamnak a kettő közül inkább a SE-t választanám, mert nekem a qwerty a legfontosabb. Viszont HSDPA nincs a SE-ban, csak 3G, ez is nagyon fontos.
A beépített GPS-szel nincs probléma, csak a hozzá használható program hiányával"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
zabu
tag
Hello!
Remélem ilyet szabad belinkelni? Szerintem ezek nagyon olcsó árak, csak az újabbak nem hihetelenül olcsók. Mi a véleményetek?
Az is furcsa hogy 1et fizet 2őtkap.
-
zabu
tag
válasz asadasad22 #2539 üzenetére
Szóval ez szerintetek egy nagyon csúnya átvágás?
-
zabu
tag
szeretnék venni egy telefont. akár pda-t is.
ami kell: wifi, érintő kijelző, bluetooth, és olyasmi op.rendszer amire sok program tölthető.Köszi a válaszokat
-
atesss
addikt
Mivel a teló topicja elég halott, ide is beírom:
Az electroworld-ben most 55000ft a Samsung i550, és rákérdeztem, nem elírás, hogy van benne WLAN. Vagyis elvileg i550W, de ezt már nem tudták megmondani.
Én egy E51-en gondolkoztam eddig, de most ez kezdett eléggé érdekelni, ~5000-el drágább, és a 2" helyett 2,6" a kijelző, kamera is jobb, meg elvileg van GPS is.Tudnátok pár konkrét tapasztalattal szolgálni ha van valakinek ilyen?
Pl. állítólag jobb lett a GPS, a trackball is érdekelne, meg a legfontosabb, hogy milyen Nokiás programok futnak a telón, és mik nem. -
atesss
addikt
válasz Ricardo #2548 üzenetére
Na ja, azt én is láttam... De úgytudtam kihoztak belőle egy javított verziót (amit lejjebb írom, tényleg), pl. itt is azt írták.
Viszont ma elmentem az ElectroWorld-be megszemlélni a telót, és kiderült hogy mégsics benne WLAN
Pedig direkt ezért is hívtam fel őket, hogy megkérdezzem nem-e elírás, de akkor aztmondták tudja.
Viszont most az eladó aztmondta, hogy nincs benne, és én is körbenéztem a menüben, és tényleg semmi nyoma nem volt...
Haverom egy ViewSonic monitort akart volna venni, arra meg kiderült, hogy nem tud DVI-t, pedig azt is úgy hirdették a katalógusban.
Tököm tele van az ElectroWorldelDe egyébként tényleg javítottak pár dolgot a telón, a trackball egész jónak tünt, az biztos nem igaz rá, amit írtak, hogy túl könnyen benyomódik (a szine meg pirosra váltott) .
A vakunál is javítottak valamit; úgy néz ki, mint a linkelt képen, kissebb a réginél.WLAN nélkül nem érdekel a dolog, de azért nem adom fel, mert a 2,6" kijelző eléggé megtetszett az E51 2"-ához képest, ha 60e körül lenne WLAN-os, és a GPS használható valamennyire, még lehet úgy is érdekelne.
Vagy van más mobil ilyesmi áron, ami min. 2,4" kijelző + WLAN + Symbian ?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest