Aktív témák
-
<NewL>
addikt
-
Magnum_
nagyúr
-
<NewL>
addikt
válasz asadasad22 #2404 üzenetére
Csak látod nem mindenkinek kell az okostelefon.
Amúgy én is szeretem a symbiant de ha a kettő közül kellene választanom,és egy árba lennének mindenképpen a 6500 slidot választanám!wmarci : nem is laksz messze pesttől,megnézheted azokat a telefonokat,és még alkudni is lehet belőlük, személyesen mégtöbbet
Maximum beljebb leszel egy 20assal.Csak ez már nem az okostelefonos topicna tartozk
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
S. Szabi
őstag
A Sony Ericsson W960-ra hogyan kell felrakni a TomTom 6-ot?
Ugye az van a leírásban, hogy felmásoljuk a memóriakártyára, aztán magától elindul a telepítő.
Namost: ez nálam úgy van, hogy megkérdezi telepítse-e, aztán kiírja, hogy már telepítve van!Mit lehet ilyenkor tenni?
Előre is kössz!
-
outsiders
aktív tag
SZiasztok!
Azt szeretném kérdezni a "guruktól", hogy érdemes-e várni a Nokia Tubera, ill. hogy Magyarországra mikor hozzák majd be? Van róla vmi infó? Eddig az omniát vártam(t-mobile) és várom, de érdekel a konkurencia ha nem kell rá annyit várni
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
Gulyo
tag
HTC Touch Pro vagy iPhone a "jobb" vétel ???
Nem vagyok egyiknek sem elkötelezettje ... tényleg érdekelne ...
Előre is kösz !P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Gulyo
tag
válasz fateless #2413 üzenetére
BlackBerry ( Storm ) szóba jöhet vagy az teljesen más tészta ?
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
Gulyo
tag
Jó kis összehasonlító teszt angolul HTC vs. iPhone
[link]P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
FireFoxer
tag
Üdv mindenkinek.
Most állok telefonvásárlás előtt , viszont annyi fajta telefon van már a piacon ,hogy fogalmam sincs melyik legyen :S
Kérlek segítsetek hozzáértők; 40.000ft- ig milyen telefont ajánlatok,
akár olyat is mondhattok amit használtan meg lehet venni ennyiből!köszi szépen előre is!
bakfitty...
-
Bade
tag
Sziasztok!
Melyik a mai piacon lévő legjobb Iphone klón?
Nézegettem az I9,I32 és a T32-őt,de az utóbbi nincs még Mo.-n. -
Gulyo
tag
válasz FireFoxer #2418 üzenetére
Csak kérdések vannak, válaszok nem ... ez a topik halott ...
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
iknight
senior tag
Üdv.
70 ezer forintig milyne okostelót ajánlotok ti? Lehetőleg olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi akinek, van vagy volt is olyan telója amilyet ajánl. Új és használt is egyaránt érdkeelne ebben az árkategóriában, de olcsóbb is érdekelhet, olyan ami ár/ érték arányban jó. Jahh és nézzen ki valahogy.
Jelenleg amiken gondolkozom, az a nokiától az n78, n95, e71, e61 apple iphone 1. genes. Ezekről szeretnék véleményt tapasztalatot( az iphoneról nem kell azon van, n95 ről sem az volt, ezekről inkább hogy a többiekhez képest milyenek) hogy szerintetek melyik, illetve ezeken kívül valami más modellt tudnátok e ajánlani. A wifi fontos hogy legyen benne, a gps nem az de előny. Más nem igazán fontos.Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
Mamuska
őstag
válasz FireFoxer #2418 üzenetére
Mindkettő mellett szól valami. Az n81 nyekergős egy kicsit, de annak nagyobb kijelzője van, továbbá van wifi és 3,5 jack csatlakozó is. A 6650-est annyira nem ismerem, de van rajta fém rendesen, ami miatt biztos jobb a minősége. A 6650-esben van gps, és ez már feature pack 2-es, ami még fontos lehet ,hogy ebbe 1500mah telep került szóval bírja szuflával. Nehéz dönteni mi?
-
Inarus
addikt
válasz FireFoxer #2416 üzenetére
Konkretizálj! Mire kell, milyen funkciók alapkövetelmények számodra, mik azok amik jó lenne ha benne lennének, de nem gáz ha nem fér bele, stb...
Bade: egyik sem okostelefon,szóval rossz topicban kérdezed. Amúgy szerintem kevés emberkének van ilyenekkel tapasztalata. Szvsz inkább egy első genes iphone használtan, mint annak valami klónja. Már megy le szépen az áruk. Ha kitartassz a klónok mellett nézz szét az apróhirdetés rovatban az oldalon, hátha árulnak ilyet és kérdéseid tedd fel az eladóknak.
[ Szerkesztve ]
-
FireFoxer
tag
Igazából magam sem tudom mi lenne jó ha benne lenne , most egy k750i-m van szóval mind a kettő telefon jóval felülmúlja.
Szeretném ha kibírná a minimum 1 évet ,
T-Pont nál megnéztem a 6650 et, kézre esett, tényleg jó darab, viszont olyan kicsinek tűnt az a kijelző :S , plusz wifi se rossz dolog!
N81 ről csak olvastam, fogalmam sincs milyen lehet kézbe, ráadásul , hogy recseg -ropog ez nem igazán tetszetős. A nagy kijelző jó pont + a wifi , de ebben meg GPS nincs ... ááááh+kagyló vs. slide ?
ez nem olyan mint egy ruha, hogy ha nem passzol, kicserélem míg megvan a blokk XD
[ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
iknight
senior tag
válasz #16820480 #2425 üzenetére
Nemtudom hogy ez a váalasz nekem jött e esetleg... Nekem is nagyon szimpatikus főleg mert 64 ezer az új két év nokia garival. De épp ezért is tartózkodom tőle, mert ha ennyibe kerül és mindent tud, akkor a többi miért kerül közel kétszer ennyibe ugyan ezzel a tudással? Nem gagyi esetleg a minősége? Műanyagok nem recseg ropokod, nem kopik könnyen esetleg?
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
iknight
senior tag
Üdv.
Ha olvasod még annyit hozzátennék, nekem volt iphone sima és 3g-s, és htc diamond, és egy kis ideig kaiserem is.
Amiben egyértelműen jobb: Zenehallgatás, filmnézés, és játék ebben szerintem verhetetlen az összes telefon között, az internetböngészésben is első.
Ami miatt még nekem jobbna bejött: Nagyon méretű kijelző(tudom hogy felbontásban a htc jobb, de szerintem mindkettő kielégítő minéségű). Az apple levelező rendszere jobbna bejön nekem az outlookos megoldásoknál, egyszerűbb átláthatóbb... Az apple szövegbevitelirendszere is jobb. Diamondnál vagy kicsit voltak nagyon a gombok, vagy sokat kellett nyomni egymás után. A kaisernél pedig a qwerty billentyű ugye angol nyelvű, és a magyar ékezetes betűket körülményes volt rájukvarázsolni. A kamera szerintem ugyan mindegy, kb hasonló minőség összességében, jó fényviszonyok mellett mindkettő jót csinál, rosszak mellet mindkettő szart. Sebességre nemtudom menynire gyors a pro, de az iphone a diamondnál gyorsabb. A touch flo, az ilyen félmegoldás néha kell azért a toll, az applenél sosem. A tudásban sokan szidják az apple-t, hogy a winmobil jobb. De csak olynaok, akiknek vagy nem volt apple telója, vagy nem ásta be magát kellően a témába. Ugyanis az utólag telepíthető programok, minden kategóriában megtalálhatóak, és gyakorlatilag bármilyen program elérhető hozzá, és nagyon jó minőségben, úgy hogy egyik sem fagy vagy akadozik, és igényesne kidolgozva.
Igazából egetlen dolog amiben jobb a htc szerintem ez pedig a navigáció.
Amennyiben a navigációra ninc sszükséges, apple-t vegyél met minden másban jobb szerintem, ha kell a navigáció, akkor pedig htc-t.
Sokan mondják hogy az apple a marketing miatt ilyen sikeres, az miatt is, de legalább annyira jó. Amíg ki nem próbáltam én is ugyanígy vélekedtem róla, mindmáig utálom az apple üzletpolitikáját, de egyszerűen anynira jó ez a teló, hogy félre kellett tenni az ilyen érzelmeket. Most van egy apple iphonem, meg most akarok venni egy másik telót, a másik számomnak, szivem szerint annak is iphone-t vennék, de két ugyanolyan teló minek?Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
törölt tag
-
Gulyo
tag
-
iknight
senior tag
válasz #16820480 #2428 üzenetére
Igazából az a helyezet, hogy nagyon sok minden mást is lehet kapni ebben az árkategóriában, ilyen vagy közel ilyen tudással... Úgyhogy fogalmam sincs... Nálam az iphone a favorit, de abób lugye minek kettő? Majd feldobok egy érmét
-
iknight
senior tag
Örülök hogy segíthettem... A lényeg az tömören velősen, hogy ne azalapján itélj meg egy telefont manapság, amit a specifikációban olvasol, hanem legalább olyna fontos a futó software, és ebben azapple verhetetlen... Illetve a telepíthető plusz alkalmazásokkal, mert azokkal szinte minden igényt kielégíthet, és ebben is verhetetlen az apple...
-
MODERÁTOR
-
iknight
senior tag
válasz Viktor0610 #2432 üzenetére
Azt elismerem, hogy navigációban jobb a htc. De milyen program az ami nincs meg az iphonera? Mondj egy windowsos mobilos programot, és mondok rá egy mac oses programot ami ugyan azt tudja, csak könnyebben kezelhetően, és igényesebben kivitelezve...
-
törölt tag
válasz iknight #2430 üzenetére
nekem igazából azért tetszett meg az N78, mert kb minden benne van, ami nekem kell. illetve majdnem. mivel okostelefon, wifi-vel, 3,5-ös jack kimenettel, elfogadható fényképezővel, fizikai billentyűzettel, stb. bár a billentyűzet pont a gyenge pontja, rá kellett jönnöm, hogy megszokható, de nem kényelmes annyira használni, mint reméltem...
amúgy ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor az alkalmazásos kérdésedre azt mondanám, hogy "regedit" de vegyünk egy egyszerűbbet: "telnet".
-
iknight
senior tag
válasz #16820480 #2434 üzenetére
Hát azt kell hogy mondjam, hogy erre is van megoldás az applenél csak nem jut eszembe a neve... De ha valaki szeretné megkeresem... Navigációs software tényleg nincs még rá... De a tomtom műhelyében már készül hozzá, illetve olyna infót is hallottam már hogy igo is lesz rá... Nemtudom de amelyik cég elsőzör kidob rá egy rendes navigációs software-t az nagyot fog kaszálni vele, a 10 millió elkelt iphonera, szerintem sokan megveszik...
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
Kérdésem lenne h. a 2 telefon közül multimédia szempontjából melyik a jobb. Meg úgy általánosan melyik éri meg jobban tudás minőség alapján?
Samsung i900 8gb
Iphone 2g 8gb -
Tommmmka
senior tag
Hát az iphone kezd kiesni a látókörből 120-at végkép nem ér használtan legalábbis az 1 gen szolgáltatásain kívül a "használhatatlan gps meg a 3g nem hinném h. 40k
Szal a fő kérdés diamond vagy omnia mindkettő nagyon tetszik, fényképezek, fontos a jó email kliens, naptár, teendőlisták esetleg időzíthető priflok ha van ilyen, zene mindenképp legyen normális, és filmlejátszás sem árt ha élvezhető valamennyire.....utazáskor jól jön. wifi erőssége is elsődleges szempont, na meg persze a gps.
Lényegében mindenre használnám
Amúgy jók vagytok 3 válasz és egyik sem fér össze
[ Szerkesztve ]
-
Greg-77
aktív tag
válasz Tommmmka #2442 üzenetére
Ha fényképezés és a zene fontos, valamint filmlejátszás akkor Omnia! A Dia-ba még mindig akadozik a zenelejátszó, viszont a wifi és a gps nem tudom melyikben a jobb viszont az Omniát bővítheted kártyával is és dupla akkora a saját memóriája! Én az Omniát ajánlanám, de persze neked kell dönteni! Amúgy az a legjobb ha elmész és megnézegeted és kipróbálod mindkettőt!
-
Bator92
tag
Van itt valakinek tapasztalata a Sony Ericsson G700-ról? Giroszkóp és 3D gyorsító van benne?
[ Szerkesztve ]
-
FireFoxer
tag
Valaki tud olyan telefont amiben van GPS, Wifi és megkapható 40.000ft ért maximum ? ?
bakfitty...
-
Gulyo
tag
Samsung Omnia lesz
Szerintetek jól döntöttem ?
De ha nem, akkor is az lesz mostmár ...P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest