- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz KisBundi #62114 üzenetére
Ha van kedved még egyet megpróbálhatnál,láttam egy videót korábban ahol bevetették a Recuvát,ez egy fájl helyreállító,nem zsaroló programok ellen van,de hátha segít.Nekem egyszer elromlott a külső tárolóm,közel 20 évnyi családi fotó,videó azt hittem szívinfarktust kapok,ezzel vissza hoztam közel 90 % át.Azóta 3 -4 külső merevlemezen, pendrive on,és még cd-dvd is van mentésem,sosem tudni mikor halnak meg.Ha kipróbálod csak a képeket jelöld be helyreállításra nehogy a vírust is vissza állítsa deep scan re tegyed és meglátjuk segít e,igazság szerint törtölt fájlokra van,de hátha vissza teszi az eredeti állapotát a képeknek,persze lehet amíg ezt írom már formatáltad a merevlemezt. [link]
[ Szerkesztve ]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- PC játékok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest