Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz ƵøŁĭ #25882 üzenetére

    Ingyenes Comodo szuper, én is ajánlom, de mindig hozzáteszem, hogy utána olvasást igényel. Átlag user számára túl bonyolult lesz. Ha nem érti a kérdéseket, akkor rányom valamit, abból csak baj lesz. Viszont hozzáértő kezekben nagyon jó védelem. Ezért a Comodo nagyon jó, de nem mindenkinek. A rollback funkcióját pedig kíváncsian várom, mert még egyenlőre csak alfa fázisban van tudtommal. Viszont a webroot rollbackjéből hiányolom a felhasználói beállításokat, gyakorlatilag teljesen automata. Ez szuper az átlagos felhasználónak, de engem érdekelne, mit milyen szinten monitoroz, vagy jó lenne, ha éppen manuálisan tudnék monitoroztatni egyes dolgokat.

    A Webroot ellenszenved az a te dolgod, mindenkinek van személyes véleménye, de amikor ajánlasz, vagy ellenjavallasz valamit többször is, akkor jó lenne azért azt is írni, hogy miért.

    Amúgy aki Kasperskyt ajánl itt attól mindig falnak megyek, nem tudom hogy lehet nyugodt lelkiismerettel ajánlani olyan programot, amiról köztudott, hogy súlyos hibái vannak. Épp azért jönnek egy ilyen topicba az emberek, hogy ilyeneket elkerüljenek. Ezzel most egyébként nem rád céloztam, általánosságban írtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák