Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz EQMontoya #30414 üzenetére

    Ez a realis, nem realis fogyasztast mar sokszor kibeszeltük.... :) el lehet jarni igy is meg ugy is egy autoval....en nem taposom ki a belet, ami nalam azt jelenti, hogy vigyazok ra ha hideg, hütöm ha meleg (pl egy dpf regeneralas utan sem lövöm le, hanem lehütöm...). Ellenben ha üzemmeleg, akkor haladok es szivesen "versenyre kelek" az esszerüseg hatarain belül es szivesen dobom vissza es lepek oda neki, ha ugy alakul. Mindemellett kapja 10k km körül a Liqui moly olajat es barmi nesz vagy furcsasagot tapasztalok, akkor megy a szerelöhöz es ki van javitva.

    Igy hasznalja az ismerösöm is a mazda 6 ost, amiröl beszelgettünk is mar es igy nem 7-8 litert eszik az sem (vagy neki valami sz@rt adtak el es az legalabbis nem annyit eszik :D ) :N raadasul turbo hianya miatt valoban akkor megy ha pörög.....plussz akkor van az a szep muzsikalo hangja :)) ha valaki 1500 fordulaton valtogat biztos elgurul 6 literrel, de akkor meg nem veszek ilyen autot ilyen motorral. De ugye ez az egesz zarojelben es szvsz el :)

    Nemetorszagban elek amugy, most per pill 0,93 euro körül van a gazolaj es 1.24 euro körül a benzin literje....baromsag....de ez van, ehhez kell alkalmazkodni :)

    (#30413) Integrale :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák