Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz Vismajor01 #293540 üzenetére

    Mert emberek azért tartanak kutyát, mert az udvarhoz tartozik. A házhoz tartozik. Foglalkozni nem kell velük, legyenek, ugassanak, ez a normális. Utána meg csodálkoznak, ha vannak olyanok, akik légpuskával lövöldöznek, meg mérgezik őket, mert nap 0-24 órájában ugatják az egész környéket.. Ilyen embereket.. :Y :O

    Nálunk nem tudnál úgy végig menni sem az új részen, sem a régin, hogy ne akarnának széttépni. A különbség annyi, hogy az "új" részen(értsd, 1980 körül épültek) talán nem tudja áttörni a kerítést, a régi részen meg egy medvét is át tudnak vonszolni, mert nemhogy a házak kb Románia legaljánál is legaljábbak, a kerítés sem tartja bent ezeket.. persze mind el van vadulva és sokszor kergetnek bicikliseket, de még a kocsik kerekét is képesek harapni.
    Persze a tulajok. " Áh nem bánt".. "Meg jó házőrző".. :W Agyam eldobom.

    Amikor Németországi falvakban sétálunk (mert hát jól esik a környék és legalább nem a pusztulatot kell nézni), érdekes mód alig találkozunk ugató kutyával. Úgy végig lehet menni az utcákon, hogy csönd van. :D Az mondjuk más kérdés, hogy bent meg egy tányérból esznek velük, meg a konyhapulton fekszenek, mert többre tartják őket, mint az Amazon Prime futárt, aki még aznap kiviszi a rendelt szarjaikat ... Ami megint nem túl értelmes dolog.

Új hozzászólás Aktív témák