Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skillet

    addikt

    válasz SzlobiG #28387 üzenetére

    Hmmm. Fura, hogy a felnit ennyien mondjátok. Akkor biztosan lehet benne valami. Nem tudom, talán felújítva jobban mutatna, nekem a lelakottságán kívül az a bajom vele, hogy a pofája miatt nem tűnik 17"-osnak, hanem kisebbnek. Ja, meg az is, hogy csak 7" széles. Így már a 215-ös gumi sem a legszebb rajta és 225-ös a terv :)
    Jobbos, belpiacos. ;]

    (#28389) tboldi
    Értem. Nekem bejön. Nem tudom miért, de számomra már összeforrt az autóval, de a legelején sem volt bajom vele. De tényleg ízlés kérdése. Viszont tetszenek az olyan galantos képek is, ahol jr11 szerű felnikkel vannak fotózva.
    Work emotion-ból melyik? Te37 volk nekem határozottan nem! Nem is gondolkodnék benne. Havernak van ilyesmi, rota grid a civic-jén. Sosem tetszett. Ezért is mondom, ízlések és pofonok.

    (#28390) Qru
    Szerelőm ma is emlegeti, hogy amikor az autó még csak gondolat/terv volt, állandóan basztattam amiatt, hogy majd át kell mókolni balosra :D szegény mennyit hallgatta. Eleinte még győzködött, hogy hozzá fogok szokni hamar, később már rámhagyta és csak bólogatott: peeeersze, át lesz szerelve, nem lesz semmi baj! :D
    Aztán a vas megjött. És bizony kellett vele menni 1000 helyre. Szerelő, alkatrész, viszgáztatás stb stb. Aztán azon kaptam magam, hogy ha fizetnének érte sem szereletném át balosra.
    Ezek különleges jdm vasak. Sosem b@sznék meg egy ilyet azzal, hogy átrakatom a kormányt.
    Semmi baj sincsen a váltással. Az ember annyira megszokja, hogy ha átülök egy balosba, egy-egy szituációban az ajtónál akarom kapcsolni a következő fokozatot :D érzem, hogy nincsen ott és megtalálom a helyén. Mindig közepén van, nem vész az el. :)

    (#28391) MunezXBK
    Nem para. A legneccessebb, amikor a parkoláshoz kell jegyet elvenni a sorompónál :D de már azon is csak nevetek.

    (#28395) xcds.
    Az előzés mindenkinek a vesszőparipája. Pedig semmi baj sincsen ezzel sem. Az út nem mindig nyíl egyenes, ha nem kapkodsz, hanem tudsz várni kicsit, akkor egyszerűen olyankor előzől, amikor biztos vagy a dolgodban. De szerintem ezt nehéz megérteni annak, aki nem vezetett többször is jobbost.
    Amúgy én keveset megyek olyan helyen, ahol 2x1 sáv van. Ha mégis, akkor is eléggé ritka, hogy előznöm kelljen. Nyugodt tempóban szoktam közlekedni.
    De meg lehet oldani. Ki lehet látni, ha meg valami batár dög van előttem, akkor picit lemaradok, kinézek, ha jó, akkor letaposom :B
    Közel 5 év után azt tudom állítani, hogy biztonságosan lehet itthon jobb kormányos autóval közlekedni, ha valaki nem idióta. Ha idióta, akkor meg balossal is megcsinálja a kutyafittyet! :))

    Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Új hozzászólás Aktív témák