- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz szőröscica #220053 üzenetére
vizet mindjárt nem?
-
tboldi
nagyúr
válasz tboy93 #220059 üzenetére
Nem vagyok Opel szakértő, annyit tudok csak róluk, hogy magamnak nem kellene egyik sem.
Na, jó, egy rally Manta jöhetne a gyűjteménybe.
-
veterán
Nem tudom.
Fenntartom, hogy benzines Corsa C-be eredendően a GM-LL-A-025 az előírás, de a Dexos 2 lefedi ezt.A Dexos 2 az kb. olyan mint a VW-nél az 504.00 / 507.00, utóbbihoz nem láttam még csak 504.00-et (benzinesbe való) vagy csak 507.00-et (dízelbe való) teljesítő olajat. Úgy van "kitalálva", adalékolva, hogy mindkettőhöz megfelelő legyen.
Szerk: Dízel Corsa C-be GM-LL-B-025 kell. Egy csomó olaj teljesíti egyszerre az A és B-025-öt, de van (volt) pár ami csak a GM-LL-B-025-öt tudja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tboy93 #220074 üzenetére
Már csak azért is mert 2022-ben szvsz nem kapható olyan olaj ami csak a GM-LL-A-025-öt tudja és a Dexos 2-t nem, így már az elején eldőlt, hogy Dexos 2-t kell tenni bele. (Eredendően - 2000-ben - kellett bele GM-LL-A-025.)
A Twinport az 1996-os 16V "faceliftje", tartalmaz pár új ficsört, az alapja ugyanaz. Nem tartom kizártnak, hogy amikor megjelent, már a Dexos 2 szabvány működött.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tboy93 #220078 üzenetére
Masfel ev sok ilyen motorgyilkos uzemben. Lehetoleg minnel magasabb tbn szamu olajat keress, az mutatja meg mennyi adalek/tartalek van benne. 9-10-es tbn mar nagyon jo ertek nek szamit. Sajnos a dexos2 korlatozo ilyen teren, ezert lenne celszerubb dexos1 gen2 olajat nezni bele. De majd az oljos topikba kerdezz be, vannak nalam sokkal-sokkal nagyobb szakik.
#nincsbennetarcsi
-
-
Szoszo94
őstag
válasz EQMontoya #220084 üzenetére
Anyóséknál csomó hó volt, bezzeg Győrben csak tegnap este kezdett el esni és az sem maradt meg Pedig erre a hétvégére is tervben volt a Bakony.
Pénteken lemostam végre az autót két hónap után, csupa retek volt. Erre szombaton eső, vasárnap este meg hó Természetesen előtte a héten végig szárazság.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
6030D
Ármester
válasz brumi1024 #220094 üzenetére
Legyek ON is: hétvégén láttam egy Dacia Springet, tényleg meglepően kicsi, földszintes verzióban (~Lupo) kéne.
Skodát beadtam reggel az első szervizére, kötelező olaj+olajszűrő+pollenszűrő csere. Mosolyogva megkérdezték, szeretnék-e levegőszűrőt is cseréltetni, mert hivatalosan az ráér 4 év/60e km-nél. De ajánlott.
Ez mondjuk régen is így volt, hogy két olajcserénként volt a kocsikon levegőszűrő előírva, inkább az a fura, hogy ennek ellenére meg a pollenszűrőt felhozza cserének (ha jól értettem).[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
FerNandor
őstag
válasz Vismajor01 #220047 üzenetére
Köszi mindenki.
Semmi probláma nem volt. A mélygarázs lejáróval szemben, a Kántorné utcában megálltam és lementem az átvevőpontra megkérdezni. Átvettem a csomagot, fel kellett tolni a pénztárok után, a házhozszállítás/raktárkiadó részre, ott kitolhattam a rámpához. Odaálltam, bepakoltunk és jó napot
Szóval az a rámpás rész, ami street view-n is látszik, ezért van. Amúgy f@sza, hogy az ÜF erről semmit sem tud és szerintük a lakókörnyezetben leparkolva, oda kéne eltologatnom egy 240 klós kocsit"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs