- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
válasz Elektrosokk #134249 üzenetére
max 25, nem özvegyek és nem is elváltak, viszont betonkemény a fenekük
mammamiaFeláldozom magam Vezetem a hajót.
Luxury Yacht Party[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
Halihó.
Ajtók, motorháztető zsanérjait mivel célszerű átkenni, fújni?A kilincseket? Némelyik eléggé szorul.
Köszönöm a segítséget előre is. -
törölt tag
Az ABS tömbben a villanymotort meg szokta forgatni az elektronika ellenőrzés céljából mikor beindítom a kocsit? Vagy az szépen ott van és nézeget csak és ha soha nem kell nagyot fékeznem akkor 20 évig meg se mozdul egyáltalán? Ez a múltkor jutott eszembe amúgy, hogy miként működhet vajon az ellenőrzés a gyújtás ráadásakor, mert nem hallom, hogy forgatná. Fékezéskor megy azt hallani. Ettől függetlenül lehet, hogy lassan megmozgatja és az nem hallatszik ki.
-
tboldi
nagyúr
Holnap-holnaputánMa-holnap talán már lesz Tibi műhelye.[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
-
-
törölt tag
válasz mohabá 007 #134265 üzenetére
Az jó, ezek szerint akkor hülyebiztos a rendszer.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valakit érdekelne esetleg egy E92 keménytetős kabrió 330D tudom ajánlani, Sógimé, és valós a leírtak.
-
K Norbi
addikt
-
LZs?!
aktív tag
Ma este bementunk a varosba, az Erkel szinhazba...negyen; az ut esemenytelen volt, ha eltekintunk a 'tulgyorsanmesz', 'ittislefordulhatsz', 'tulerosenfekezel' illetve 'miertnemfekezel', stb. kozjatekoktol, amitol mar Pestre aterve luktetett az er a halantekomon...
Csereben ma olyat lattam az uton, mint eddig soha: a telen sapka-sal komboban kuzdo elektrohuszarok mar nem ujdonsag...de nekem ma uj fenyt adott az a vadiuj, zold B250e mergaban resnyire lehuzott ablakokkal kozlekedo csalad, ahol az egyik jokepessegu a gyerekulesben nyuglodo csimotat egy csipkes bali legyezovel kenyeztette 30 fokban. Egyebkent velelmezem, hogy nem a videki kiruccanasrol megmaradt utolso bagyadt elektronokat osztottak be, mivel ok is az Erkelnel alltak meg...
Nevermind...
-
hacki87
senior tag
[link] Tibi műhelye 2.0
-
veterán
válasz Elektrosokk #134249 üzenetére
A változatosság kedvéért egy aktuális: [kép]; idén a szombat is egész szolid volt. Tavaly autóban aludtam.
-
barnam_
nagyúr
Eddig csak télen mentem ezen az útvonalon, úgyhogy kíváncsi voltam milyen száraz körülmények között. Meglepően kevesen voltak a Galyatető felé vezető úton, azonban sok helyen akkora kátyúk voltak, hogy majdnem eltűnt benne az öreg Merci A 24-esen kifogástalan az aszfalt, de rengeteg a biciklis, motoros, 50-el menő vasárnapi vezető... (pár helyen inkább félre is álltam)
Mindenesetre ahol tudtam, mentem. Kettesben 80-nál szabályoz le, ezt onnan tudom, mert meglepődtem, hogy nem gyorsul tovább az autó Szóval ki lett kormolva rendesen, de zokszó nélkül tűrte.
Pestre visszaérve még lemostam a kocsit a Husztin, majd egy üveg borral zártam az estét. -
törölt tag
Hát nem vagyok benne biztos, hogy az OMSZ új vészjelző számolási rendszere jó ötlet volt. Tulajdonképp egyetlen villámra is már sárga blokkot kap adott megye, napokra előre sárga az egész ország emiatt most is. Ez... Ahh.
Értem én, hogy a piros jelzés sose volt használva és emiatt most eltolták a küszöbértékeket, ezentúl a normális jelenség a sárga térkép lesz lényegében egész évben ami eléggé WTF. A kis viharnál narancs, a nagy viharnál piros, ez még úgy rendben is van. -
barnam_
nagyúr
válasz MunezXBK #134283 üzenetére
Erre majd térjünk vissza akkor, ha nem lesz rozsda rajta (meg horpadás)
Tegnap ment mögöttem/előttem egy Golf vagy Polo GTI, na annak a kipufogója szépeket durrogtatott. Gondoltam is magamban, hogy szép hangja van a 6 hengeres dízelnek, de ott a 6 hengeres benzinmotor ideálisabb lett volna -
tboldi
nagyúr
szerk.: Emlékeim szerint az eheti erőmérő sem volt még itt.
Volvo 850R - [kép][ Szerkesztve ]
-
-
barnam_
nagyúr
válasz molnarpeter #134294 üzenetére
Kiszedi a porlasztókat, szétszedi, megpucolja, becsiszolja, és a nyitónyomást is beállítja, és meg is várhatom? Azért gondolkodom rajta hogy inkább magam csinálnám, mert ez beletelik pár órába
(#134297) MunezXBK: jó hát azzal nem. De nyilván nem az fog dönteni a jövőről, hogy az öreg dízel Mercit használhatom-e vagy sem (illetve ha csak rajtam múlna, beleszámítana ). Viszont ha jól tudom, veteránként kaphatna zöld matricát. Az viszont még 4 év, hogy 30 éves legyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Windows 10