Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz kisza25 #112592 üzenetére

    btw tegnap láttunk új kia ceedet, élőben is mutatós autó. ez viszonylag fullosabb lehetett, kb led főfényszórón (nem volt mosó) és panorámatetőn kívül minden volt benne (félbőr sportülés, automata, jbl hifi)

    egy nem hibrid üzemű autónál engem rohadtul zavar a start-stop. de még az is, amikor dugóban araszolva a mellettem levő autó köszörül minden egyes elindulásnál...

    Saint: a gyár részéről sem értem a spórolást a hátsó villanyablakon, szerintem mára van annyira olcsó egy ablakemelő motor, hogy simán inkább megérné egyféle ajtókárpitot és szerkezetet gyártani, mint szarakodni a kurblissal, központi zár (és hangszóró) miatt meg úgyis megy a hátsó ajtóba is kábelköteg.
    prémiumgyártóknál különösen "mókás", amikor tekerni kell a hátsó ablakot, az very premium, so much pleasure. anno volt egy e46, 325xi, automata, bőr, harman zene, naptető, xenon, radar....és kurbli. 2003-ban belekért az autóba kb 5M Ft-nyi extrát, de hátul jó lesz a tekerős ablak. az külön szép volt, hogy a mogyoró színű belsőben ott virított a fekete kurbli :DDD
    amúgy én azért ragaszkodom hozzá, mert sokkal kevésbé huzatosan lehet szellőztetni, ha le van engedve egy kicsit a hátsó ablak. ha nem muszáj klímázni, szívesen használom így az autót városban.

Új hozzászólás Aktív témák