- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlcsi
senior tag
válasz oleslie #9217 üzenetére
látom itt már sértődésig ment a vita, ugyhogy csak egy kérdésem lenne, az is félve, hogy hány gépre számolsz mennyit bír el biztonsággal az iroda hálózata.
vagy inkább úgy kérdezem, hogy mekkora áram felvételt bír el a hálózat, mert egy általános iroda áram hálózatát nem hiszem, hogy erre terveznének, már csak spórolásból sem.
bocs elkéstem a kérdéssel látom közben írtad
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz oleslie #9303 üzenetére
Ertem, szoval akkor ezek nem az irodahoz tartozo kismegszakitok, hanem a folyoson a kozos megszakitok. Akkor valoban azt kell nezni, hogy mekkora vezetekek mennek az adott irodaba. Meg egyszer suttyomban megmernem lakatfogoval, hogy gepek nelkul azon a fazison mekkora a tobbiek fogyasztasa, hogy kideruljon mennyit lehet meg megterhelni.
-
PesiHUN
csendes tag
Pls Valaki mondjon valamit, mit csináljak hogy 10 böl 7 ne orphan block legyen? Utolsó 7 block mind orphan volt. Mit lehet tenni ellene?
[ Szerkesztve ]
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz oleslie #9308 üzenetére
Nem bántásként, de olyanokat kérdeznek, amit jó eséllyel te is kérdeznél az ő helyükben. Jobb az esetleges felmerülő problémákat és a megoldásukat előre tisztázni, mint utólag vakargatni a fejünket. Inkább legyen kivédve az összes lehetséges hiba, legfeljebb nem lesz szükség a megoldásra, ha nem következnek be.
-
oleslie
aktív tag
válasz oleslie #8820 üzenetére
Időkezben ezügyben (paypal -> bank utalás) is van egy kis fejlemény.
CIB -be 4 nap (más bankba lehet eltérés). a 3. napon már kicsit türelmetlen voltam, így megkérdeztem egy cibes (ott dolgozó) ismerőst, és mint kiderült, 2 dolog miatt tart(hat) tovább a sepa 1-2 napjánál.
A $/€ <> HUF átváltás, illetve a paypal nem sepa utalást csinál (talán viber?).
Szóval. Hétfő hajnalban indítottam el, és ma (csütörtök) délelőttre érkezett meg. De megjött, hiánytalanul (már fel is martam , most pedig megyek és a s3ggére verek )Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
oleslie
aktív tag
nem,
btc-e -n eladtam $-ért,
$ ment btc-e -> payeer,
$ ment payeer -> paypal
$ <> HUF váltás paypalon
HUF ment paypal -> CIBKét oka van, hogy a btc-e -ről nem a paypal/bank felé indítottam egyenesen. Az egyik, hogy a paypal irányába $500 a minimum, a banki utaláshoz $1000, az én $340 -em mindkettőtől messze van. Másrészt több bejegyzést is olvastam, miszerint tünedeznek el pénzek a btc-e <> liquipay (ha jól emléxem, de lehet, h másik oldallal álnak kapcsolatban) <> bank vonalon, és a btc-e supportja nem áll a helyzet magaslatán. Azt pedig nem akartam a saját bőrömön megtapasztalni, hogy ez igaz e vagy sem
Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
gyuszaa
őstag
Most küldtek hozzáférést a poolwarz-ra (el is felejtkeztem róla), a coinwarz beta állapotban lévő multipoolja.
Semmi újdonság, igazából annyiból másabb (az alap nem fizetős account), hogy nem cgminer-ben kell váltogatni a poolokat/portokat a listából, és nem is automatikusan történik, hanem te tudod manuálisan hozzárendelni a webes felületen a worker-ed (akár szeparáltan is), hogy melyik coin-t bányássza (amit szépen sorrendbe rendez neked a coinwarz adatai alapján, különböző lehetséges szempontok szerint, lsd. a képet).
Annyi extra is van, hogy ha rákattintasz egy coin-ra, akkor vannak linkek instant a wallethoz, váltóhoz, és természetesen a statisztikák stb..)
Csak úgy szaporodnak ezek.
(#9289) AAntii
Na igen, résen kell lenni.
-
Imafett
aktív tag
elég durva hogy mi jobban pörgetjük a topicot mint a BTCsek
-
Dexar007
veterán
Bitcoin.de-n probaltatok mar btc-t eladni?
Give me your cum,bull!
-
oleslie
aktív tag
Nekem semmi, de amiket írtak ott több $1000-ról volt szó. Az külön érdekes, hogy volt aki kipróbálta először kissebb 10...100 körüli összeggel, többször, és miután azok rendben átmentek, küldött nagyobb összeget (nem tudom mennyit, korábban adtam 3 linket, azok közül vmelyiken ezt is meg lehet találni), az már eltűnt. Én pedig nem kockáztattam. Kerestem más útvonalat. Most megint van bent $150-om, meg se tudom próbálni, hogy kerülő utak nélkül vegyem ki. Mint fentebb írtam minimum összegek : paypal $500, wire transfer $1000, míg a payeer-en ha jól emlékszem csak $10
Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
GIJoe
addikt
ö olyan mintha picit megdöccent volna ez eu.middlecoin, ezért váltottam .comra
de mintha ez gyérebben könyvelne hash ratet, melyik a javasoltabb eu. v. com os? -
Sol4r
tag
Sziasztok kezdő amatőr kérdésem volna mire egy bő megválaszolást kérnék lehetőleg magyarul LTC-t szeretnék bányászni én is volna 2db 5870-esem a célra áram nem lényeg szal ez ne befolyásoljon senkit. Hova kell regelni milyen progit kell letölteni melyik vga driver verzió a legjobb hozzá etc... valamint volna még egy hd4850-esem is ami elszámolhatna egy keveset...
Várom drága fórumtársak kielégítő tanácsát útmutatását válaszát!
UP!
Ha veszem a fáradságot, hogy válaszoljak az a minimum, hogy reagáljon rá.... Vagy leszek én is olyan, mint sokan mások, lényegébe friss reggel nem is foglalkozom vagy csak félválról....
-
Sol4r
tag
Továbbá az a folyamat is érdekelne még engem h ebből h lesz nekem kézzel fogható pénzem.
Bocsánat ha valakiben kiütöm a hülye kérdésekkel a biztit de örülnék ha kielégítő útmutatást tudnátok nekem írni....
UP!
Ha veszem a fáradságot, hogy válaszoljak az a minimum, hogy reagáljon rá.... Vagy leszek én is olyan, mint sokan mások, lényegébe friss reggel nem is foglalkozom vagy csak félválról....
-
xTREem
tag
CoinEx-nek megfeküdte a sok műhód' a hasát Akad, percekig meg se mozdul..
[ Szerkesztve ]
-
agentJ
tag
Ha például LTC-t akarsz bányászni,akkor kezdésnek regisztrálsz az ltcrabbit.com-ra,ott a Workers fülnél létrehozol egy worker-t.
Utána az oldalon a Getting Started menüpontot elolvasod,értelmezed.
Letöltöd a CGminer-t,lesz ott link hozzá.
A CGminer-be lesz egy .bat fálj,ezt kell neked szerkesztened a pool(ltcrabbit) címével,workered nevével és jelszavával,valamint a kártyák beállításával.
(ez szokott hosszadalmas folyamat lenni,a kártya bekonfigolásához segítséget nyújthat ez https://litecoin.info/Mining_hardware_comparisonUtána elindítod a CGminert,és már megy is a bányászat.
Forintba pedig úgy tudod kihozni,hogy regisztrálsz a Kraken-re,ott azonosítod magad,majd ott kapsz egy LTC címet,ahova az ltcrabbitról kiutalhatod a meglévő LTC-det.
Utána Krakenen átváltod Euróba,majd SEPA utalással kiutalod a bankszámládra.
Minden lépés részletesen le van írva mindenhol,ez egy vázlat akart lenni.
-
AAntii
őstag
Vagy menjetek el a kollégához, üzemeljétek be neki a minert és adjatok neki ajándékba 50 ltc-nyi kezdőtőkét
@(#9318) gyuszaa: a jelenlegi árfolyam alapján (ha a coinwarzon szereplő helytálló) "kicsit" meg is torpant a derby.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
PesiHUN
csendes tag
Még mindig csak orphan blockok jönnek :/ esetleg ha a vardiff minimumot maximumot növelem akkor az nem segítene a helyzeten?
-
The Exiled
tag
Sziasztok, most kezdenék el bányászni és nem sikerül beállítanom rendes a cgi minert. ezeket csináltam:
felraktam a legújabb litecoin klienst
3.7.2-es cg minert, windowsos verzió
litecoin.conf-to beállítottam:
rpcuser=
rpcpassword=
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=9332
daemon=1
server=1
gen=0
block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493csináltam egy mine_litecoins.bat-ot amibe ezt raktam:
timeout /t 30
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer --scrypt -I 18 w 256 --thread-concurrency 8000 -o stratum+http://127.0.0.1:9332 [USER] [PASS]a kártyám egy hd7770, a mine_litecoins-t ennek alapján állítottam (l -18; w 256; thread: 8000)
miután elindítom a bat file-t elindul, majd pedig lefagy és kilép.
Valaki segítene?(még csak kipróbálnám hogy hogyan lehet bányászni, később fektetnék bele egy, később pedig több 290x-be)
[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
Túl sokan szálltak be az űrhajóba, így nem lesz holdra szállás (Coinex be sem jön nálam)
Üdv, Dávid
-
adrian360
őstag
válasz The Exiled #9344 üzenetére
próbáld meg I 18 helyett csak I 15-ön ha megy, akkor növeld egyesével az értéket.
-
Twom4000
csendes tag
válasz The Exiled #9344 üzenetére
"cgminer --scrypt -I 18 w 256 ..."
egy - jel biztos hiányzik a w elől -> "cgminer --scrypt -I 18 -w 256 ..."Eladó táp: FSP Raider 750W - 13kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest