- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CMP 100hx kártyája van valakinek?
Érdekelne egy GPUZ kép vagy valami infó mennyire van butítva. Már megrendeltem csak érdekel mire számítsak. (nem bányászni lesz hanem cuda-ra) -
koko52
nagyúr
Krakenenre tettem át coinbase hiszti idején (2022.04) ETH-t és BTC-t. Megnéztem most mi van vele és látom hogy tettek hozzá ETH PoW-ot. Ez mi? Mert olyanom sose volt. Nem kötöttem le semmit. Ez valami reward, hogy tartok ott coint?
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
BTG-t túr valaki? Azt hiszem leporolok egy riget rá.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz shteer #84855 üzenetére
Nem tudom, ezért kérdezem, valaki túrja-e. Van hozzá 3080, 3070, 4080 kártyák is. Whatomineon láttam, hogy értelmezhető a profit.
-
envagyok
veterán
Indul a 3. hullám?
-
koko52
nagyúr
válasz envagyok #84857 üzenetére
Most pakolom le a rigeket padlásról. A kártyákat, tápokat, alaplapokat meg a szekrény aljáról.[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Már az elején elakadtam, tudja valaki hol lehet megbízható BTG walettet találni? Coinbase, Krakennél nem lehet BTG adresst létrehozni.
-
koko52
nagyúr
válasz fireman123 #84861 üzenetére
Közben már megvan, köszi! Megy a gép, hiányzott már a kliens képe! 😁 Már csak optimalizálni kell a fogyit.
[ Szerkesztve ]
-
Agyrák666
aktív tag
A btc most 100k-ig fog menni minimum.
Irany a banya. -
koko52
nagyúr
-
madpapa
senior tag
BTG mitől táltosodott meg?
-
mightymo3
tag
Sziasztok teljesen újként írok ide. Van olyan itt aki a Gpu kapacitást bérbe adja? A Solana blokkláncon fut, Nosana neve a Projektnek. Nagyon ígéretesnek tűnik. már 500 millió körül Mcappal rendelkezik. Jön a harmadik fázis. szóval van lehetőségem akár a legjobb videokártyákhoz hozzájutni.
Van tapasztalat ezzel kapcsolatban, hogy ezt érdemes csinálni?
Vagy az ScPrime-al kapcsolatban? -
frankoo
csendes tag
Sziasztok,
Hogyan tudnám a HiveOs egyenlegét feltölteni, mert 3 nap múlva letiltják a bányászatom... Alephiumot kapirgálok, de azt nem ismeri és negatívba fordult a balance!
Előre is köszönöm a segítséget! -
bobalazs
nagyúr
Gratulálok annak aki Ravencoint bányászott. szép profit lett ma.
-
koko52
nagyúr
Járt már valaki úgy, hogy feltörték a coinbase fiókját? Jött értesítés hajnalban, hogy euró tárcára kiutalás kezdeményezés történt az ott lévő ETH majd a BTC-re is. Aztán jött értesítés, a küldés elstartolt és 30 percen belül megérkezik. Majd rá 1 percre 2 értesítés, hogy zárolták a fiókomat gyanús tevékenység miatt és oldjam fel a személyimmel és egy selfivel? Ez hogy a faxba lehetséges amikor 2FA védi a fiókomat és csak a telefonomról tudok belépni. Most épp semmivel, amíg ezeket meg nem csinálom. Illetve most ha feloldom elmegy az utalás? Mert az igen fájdalmas lenne. Ellenőriztem, nem scam levelek és tényleg zárolva van a fiókom.
-
koko52
nagyúr
válasz shteer #84877 üzenetére
Igen az küldte, nem tudok belépni, CB kéri a leírtakat. Nem merem egyenlőre megcsinálni, mert mi van ha arra vár hogy igazoljam hogy én vagyok és megy a lóvé? Az értesítőkben meg nincs olyan opció, hogy visszavonás vagy jelentés.
-
koko52
nagyúr
válasz koko52 #84879 üzenetére
Ez után kaptam a fiók zárolást 1 percen belül. Szerintetek ezt lenyúlták vagy még megfogták? Már írtam a supportnak hogy WTF?
-
koko52
nagyúr
Most kaptam CB-től üzenetet, hogy feltörték a fiókomat. Mindent zároltak, elméletileg nem ment el semmi. Most napokig nem lesz hozzáférés. Minden igazolványt újra kell küldenem, fotó + videó + hangfelvétel is kell magamról.
-
bobalazs
nagyúr
válasz koko52 #84880 üzenetére
How to report an unauthorized transaction.
Ez így nem kielégítő szerintem, hgoy együttműködnek a rendőrséggel. (na hiszen)
How can I fix it and get the money back?
Transaction DateAmount ($)First Eight Digits of Payment Code
Ezeket megadva jelented ugye a tranzakciót.Mobil appod is volt?
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz bobalazs #84882 üzenetére
Van igen. Nem használtam hetek óta. Eleve kellett volna értesítő, hogy új eszközről intéznek valamit, majd ezt megerősíteni SMS-ben kapott 6 jegyü kóddal. Az appom újlenyomatos + kód is kell + 2FA az utaláshoz. Euro walletre kiutaláshoz kellet új bankszámlaszám is ami igen nagy procedúra, szóval rohadtul nem értem ezt hogy lehet megcsinálni.
Egyenlőre nem tudok bejelentkezni sem, e-mail supporttal küzdök.[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Most néztem meg alaposan, először átváltották CB fiókomban az összes BTC-t és ETH-t euróra (le is vonták a fee-t), majd azt küldték (volna ) el egy bankszámlára.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Nincsenek meg ezek az adatok, mert az e-mail értesítő nem tartalmazza. A fiókomba meg nem tudok belépni.
-
bobalazs
nagyúr
válasz koko52 #84885 üzenetére
Online úgy látom ennyit lehet tenni.
(telefonálni azonnal és angol nyelven letiltatni a fiókot)
vagy
No local Support number, email us
If a local phone number isn’t available, email us.f you want to talk to an agent for further support after locking your account, to the best of your ability, have the following information ready:
Date of your last successful sign in and authorized action on your account
A list of any actions that weren’t authorized by you, including the amount and timing of any transactions (this information is in your bank statement(s) or email)
Information on how your passwords, email, 2-step verification codes, and/or device might have been compromisedBiztos nem hiányzott neked ez a fejfájás. Respect.
-
koko52
nagyúr
válasz bobalazs #84887 üzenetére
1 percen belül lezajlott a váltás-utalás-zárolás.
-
koko52
nagyúr
válasz koko52 #84889 üzenetére
Már lefuttattam rajta az ESET-et, semmit nem talált. Nekem alig van rajta pár dolog, azok is mind Google Play áruházasak.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Agyrák666 #84891 üzenetére
Pár érdekes módszer és pár megelőzés van itt felsorolva.
How to hack an exchange account -
bobalazs
nagyúr
Note that CB uses horrifically persistent session tokens that are capable of authenticating without userid, password, or 2FA. Browser cache security is more critical than you think. If ANY attacker gains access to your browser cache while logged into CB they will have complete control of your account. Allowlisting (#14) will slow them down but it will not stop them. You will need to monitor your account for alerts at least every 24 hours for allowlist modifications. If you doubt the danger of session tokens, simply login to CB, close your browser, change your IP, and relaunch a browser to CB. You'll notice no 2FA is required (long lived session tokens).
És ez igaz is. Jópár napja léptem be, Március 31. Jelenleg is meg tudtam nyitni a coinbase oldalt, nem kért semmiféle beléptetést.
-
koko52
nagyúr
válasz bobalazs #84893 üzenetére
Nekem minden belépés 2FA. Ha bezárom az ablakot már 2FA-val lép vissza. + SMS-ben kapok 6 számjegyű kódot is ha PC vagy mobil app közt váltok. Mobil cserénél nem volt elég átszinkronizálni, hitelesíteni kellett az új telefont e-mailen keresztül + sms kód.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz koko52 #84894 üzenetére
Sms a leggyengébb láncszem, hamisítható.
Más
https://twitter.com/HobbyistMiner/status/1774783776792453464
Iron Fish forkolva lett, gpuval lett bányászható. -
koko52
nagyúr
Feloldották a fiókomat. Beléptem, teljesen üres.
Kiutalták a teljes összeget egy számlára. Most hova tudok/kinek írni?"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest