Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebkri25
tag
Lockoljatok a core clockkot, nem minuszolgatunk vagy batch fajltban fix ertek vagy afterburnerben kivalaszt, odahuz, elment
Utana PL sem kell
egy video hozza: [link]
3070Ti-nak eleg 900-1000 kozott[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz igorguzmov #80149 üzenetére
Igen közben rájöttem, hogy az nem ugyan az.
65 körül szépen dolgozik, csak elég sok wattal, 220 körül. Lehet ezt a locked clockot kipróbálom. Vram 94-96 fok körül.
Illetve hajnlban eldobta de nem tudom miért, resetelnem kellett a gépet, kép sem volt.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz echterion #80154 üzenetére
Hát nem halk De mégis kellemesebb a hangja mint a Gainwardoknak, azok morogtak vagy nem tudom.
Nem, van egy kis külön 6 négyzetméteres szobám homeofficeolni, játszani, forrasztgatni, szerszámoknak, és még megtűröm ott a zsugoros üdítőket meg a hűtőt.
Majd még megnézem, mennyit melegszik ha csökkentem a ventilátor fordulatot, szerintem a hűtőteljesítmény 75%-át leadja 50% fordulatszámon, de meg kell nézni.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
Többen írtak nekem privátot, hogy mondjam el, hogy sikerült a T-rexet beletennem a Nicehash-be, majd bezárod a NiceHasht
Új nicehash fájlrendszeren már nincs ott a nyoma a T-rexnek.
Először ki kell kapcsolni Nicehashben az auto updateket, pluginekre is.
Majd letöltöttem itt a Plugins 16.0-ból a t-rexet.
Megkerestem a nicehash fájlrendszerét (elvileg Appdata/Local/Programs/NiceHash Miner).
Itt a 'plugins_packages'-be bemásolod a letöltött 16-os T-rex zipfájlt
A 'miner_plugins' mappába pedig létrehoztam a '03f80500-94ec-11ea-a64d-17be303ea466' nevű mappát, belemásoltam a dll-t a zipből.
Ezután elindítod a NiceHasht, el kell fogadni a T-rexet mint 3rd party plugint, ekkor létrejönnek a további fájlok, mappák (a fentebb létrehozott hosszú nevű mappában lesz 'bin' mappa, abban '16.0' mappa és abban) majd bezárod.
Innen letöltöttem a legújabb t-rexet, kicseréltem a 't-rex.exe'-t a 'bin/16.0' mappában az újra.
Ezt az új 't-rex.exe'-t átneveztem 't-rex-miner.exe'-re
Letöltöttem az emlegetett youtuber githubjából a miner adapter exe-t bemásoltam 't-rex.exe' néven a 16.0 mappába.
Elvileg ennyi.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
koko52
nagyúr
válasz rasotamas #80157 üzenetére
Régi szép idők, amikor crackeltük a játékokat
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
kenwood
veterán
Hiveon pool megemelte a kiutalasi limitet 0.1-rol 0.2-re.
Persze lehet barmikor kerni, de nem am valami 2022-es megoldason,hanem a Polygon halozaton.
Maga a halozat egyebkent tok jo lenne, csak egy kalap szar, mert a Binance-es walletedre nem tudsz kozvetlenul utalni. Be kell iktatnod egy Metmaskot (ami nalam feketelistas),meg konvertalgatni Wethet,meg a fene tudja micsodat.
Edes istenem, miert jo ez ? Miert nem tudnak olyan halozatot valasztani. ami mukodik az exchanges wallettekkel,es olcsobb az ethereumnal ? persze, anelkul, hogy elotte elolvasod a Haboru es Beket arrol,mit ne csinalj, ha nem szeretned a kibanyaszott coint egy feketlyukba kuldeni.
Szerintem a Polygon fizetett nekik ,hogy ezt a fost valasszak alternativanak, mert epeszu ember biztos nem ebbe az iranyba megy.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
nagyúr
Ehh egész jól indul a hétfő. Egyelőre nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki egyik nagykeremből sikerült szerezni 2db 3070 noLHR Zotac kártyát.
Holnap lesznek nálam, de megmarom magam ha valóban az lesz (cikkszám szerint az, és dobozon sincs sehol LHR jelölés) mert volt több is csak későn vettem észre, hogy ez elvileg LHR mentes. De kettő is több mint a semmi.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
koko52
nagyúr
válasz kenwood #80162 üzenetére
Fasza, most néztem, nekem már ki sem küldték, 0,1012-nél járok. Engem annyira nem zavar, de aki hónapokig gyúr a 0.1-re annak ez nagy érvágás. Most sokan szerintem dobbantanak is.
Ethermine simán kiküldte poligonon coinbase-re, pedig az is váltó.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz echterion #80165 üzenetére
Simán az lesz az. Bő 10 hónapja nincs LHR mentes kártya.
-
koko52
nagyúr
válasz Shkiz0 #80166 üzenetére
Nem nehéz megoldani. Majd a szaga elárulja, hogy új-e.
-
nagyúr
válasz koko52 #80168 üzenetére
Közvetlen gyártótól jöttek korábbi garos karik helyett.
Nagykeres kapcsolattartó is meglepődött, hogy még LHR mentest adtak a korábbi szintén LHR mentes helyett.
Bár hozzáteszem, anno EVGA is azt mondta hogy LHR mentes kártya helyett ugyanolyan LHR mentest ad.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz echterion #80170 üzenetére
Ezt a részét nem tudom. Csak rákérdeztem, hogy most ez mennyire valid, hogy no LHR mert se a nevében nincs benne de a gyártói cikkszám is az LHR mentességre utal. És akkor mondta, hogy ők is meglepődtek hogy LHR mentes daraboknak tűnnek.
Holnap majd elválik. Ha azok akkor maradnak fixenÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
sebkri25
tag
válasz kenwood #80162 üzenetére
Ki lehet hagyni a polygont es akar 0.005 is beallithatsz kozvetlen binancera mainneten, csak akkor neked kell fizetni a gast.
te linkedrol: “Set your own threshold and gas price limit and cover the transaction fees yourself through Mainnet. The minimum threshold for this option is 0.005 ETH.”
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
válasz sebkri25 #80177 üzenetére
En ezt ertem,de nem ez volt a tema. Foleg az nem, hogy Maticot mennyiert vettel es adtal el Egy 30 eves Skoda nyilvan jobb kocsi egy 35 eves Trabantnal, de nem attol lesz jo valami,hogy van rosszabb valasztas is.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Fetyoka0
tag
Sziasztok,
2miners eth-n vok most nezem a grafikonomat.
Az normalis h a reported mhs igy ugral?
Egyebkent a configom 3xamd es 1xnvidia. Trexel es teamredminerrel egyszerre. Erdekes h itt csak az amd-k hashrate latszodik. Avg-ben jol irja a 4kartya mhsset banyaszatbol is annyi jon amennyit a 4 kartya tud. -
sebkri25
tag
válasz kenwood #80178 üzenetére
Nem ertem ezt a hasonlatot, a polygon egy marhajo dolog, csak ugy latszik vannak akik nem latjak, a tema meg ugy indult, hogy panaszkodtal h 0.2re emeltek a kiutalast es hozzaadtak plusz opciot h akar polygon halozatot is hasznalhatod, ha inkabb azt valasztanad, ingyen, kozben vegre ugy mukodik, mint a rendes poolok, hogy te szabod meg a kiutalast es a gast, ha maradsz a mainnetnel es raadasul 0.005 a minimum..
[ Szerkesztve ]
-
Wolf Rambo
kezdő
Sziasztok! Lehet már tudni, hogy a diff bomb-ot vagy a merge-t kitolták e decemberre?
(Bocs ha marhasagot kerdeztem)
[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
válasz Wolf Rambo #80185 üzenetére
~Q3/Q4 2022
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Fetyoka0
tag
-
kenwood
veterán
válasz sebkri25 #80182 üzenetére
Nekifutok sokadszor : Azt nem ertem, miert a polygon az uj opcio, es miert nem egy olcso, exchanges wallettel, metamask nelkul is mukodo megoldas?
-
Mosqu!to
addikt
válasz GabeE3e #80107 üzenetére
Eléggé, viszont youtube/reddit tutorial alapján újrapadozva jobb junctionje lesz mint bármi más 3090-nek (van suprim, strix és ftw3 is).
Kérdés mindenkihez: Előfordulhat, hogy a Suprim 3090 Ti nem szeret +1400-at se menni? Netes teszten áradoznak róla, hogy mennyire hajtható, 135MH meg miegyéb, nekem 127-128-at hoz 1300-on, 1400 környékén pedig instabillá válik. PL: 70-71%. Junction max 80. Lehet, hogy a friss drivert nem szereti annyira, vagy silicon lotteryn nem nyertem?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
veterán
Bányászás közben egyszercsak elszáll az egész. Nem áll le a gép, zúg tovább, Nicehash mobilapp szerint nem megy a bánya, nem is melegszik, elsötétül a kép, billentyűzetre/egérre nem reagál, csak a reset, de utána megy tovább simán.
Néha hosszú órák, néha kevesebb.
Mondjuk most bedobtam a 1070Ti-t is a 3070Ti alá, az is plusz terhelés, ezzel elég hamar bekövetkezett, de anélkül is csak több idő.
Próbáltam volna alaplapira átdugni a monitort, de nem látja (ugyan az a monitor ami DP-n rá van dugva a 3070Ti-re), hátha maga a gép nem áll csak eldobta az nv driver vagy valami.
Jelenleg 975mV 1000MHz körül volt, a vram 22000-ren nem bírná ezt az alacsony magfeszt? De az külön tápon van nem? Azt magának szabályozza. 100 fokot nem érte el a vram.https://tinyurl.com/rasoapro
-
senior tag
válasz rasotamas #80196 üzenetére
Ha primary pcie szlotban van kártya, akkor nem is fogja látni az alaplap csatin keresztül a monitor a jelet, ha csak a BIOSban nem állítod be azt hogy az elsődleges kártya ne a PCIE legyen, hanem az Integrált.. (már ha a prociban van)
Ha jól sejtem Windowsról van szó.. így nézd meg Eseménynapló - Windows Naplók - Rendszer alatt, hogy mire dob hibát akkor mikor elszáll.
Ha házban van a dolog, akkor lehet hogy valaminek melege van (pl. RAM), ha szabadon szellőznek a dolgok, akkor pedig az OC-nál kereshető a probléma.. szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Kedvenc zene a mai napra
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Gyúrósok ide!
- Android felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest