Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drup

    junior tag

    válasz CPT.Pirk #64090 üzenetére

    Mar a live is fekete kepernyon par soros hibauzenetek utan indult be, a telepito inditasa utan sokaig fekete a kepernyo, majd gyorsan vagy tucatnyi, vagy meg tobb sornyi hibauzenet jott, a tobbseg ERR!-akarmikkel kezdodott, de volt time out vagy over time vagy hasonlo szoveg, de mintha 4-5 szobol allt volna es alahuzasok lettek volna a szavak kozott, de az biztos, hogy azok nehany sor vegen voltak, nem volt idom megjegyezni es nem is volt jol olvashato. Mintha lett volna atomic szo is egy vagy ket sorban, mondat elejen levo szavak kozott. Nemcsak betuk, hanem furcsak karakterek is szerepeltek koztuk.
    Majd a telepites elejen lealt, hogy nem sikerult a fajlok masolasa, es utana tobb oldalnyi hibauzenetet irt ki a kepernyore, mire elindult a leallasi folyamat.
    Gondolom ez a szitu, amikor jo lenne egy speci program, ami rogziti a kepernyore irott szovegeket, de sajna ilyenem nincs, meg kamera se, es az angolom es a szemem se tul profi.

    Ja, ha ez segit, hasonlo tortent a live linux (?) 4.2 verziojaval is azzal a kulonbseggel, hogy ott mar a live se indult el. (nem emlekszem pontosan a nevere, csak a 4.2-re, a megdoglott pendrajvon volt, azt probaltam eloszor.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák