- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Na akkor az ICS -ből sem lesz semmi ! Itt az LG kezd valami nagyot baltázni. Azt hiszem ettől a gyártótól ez az utolsó telóm. Hacsak !
kengyel
-
bigdady
nagyúr
Ha nincs ICS akkor én i megválok tőle várhatóan
-
atillaahun
veterán
válasz neo-geo #15205 üzenetére
Levél?
Vagy SMS?Más.
Ez egyébként meghaladja az én értelmi képességeimet, hogy lehet azt csinálni, hogy egy gyártó globálisan bejelent egy frissítést, majd egy országos képviselet azt mondja, hát mi inkább mégse adjuk ki. Mert itt most ugye nem arról van szó, hogy minden országba külön fejlesztenék a frissítéseket, még régiós szinten se, legfeljebb beintegrálnak pár apróbb helyi sajátosságot.
Ez számomra kb. olyan mintha a Tré megcsinálná mondjuk a Like díjcsomagot Mo-on, erre a Kecskeméti képviselet bejelentené, hogy náluk ilyen előfizetés inkább mégse lesz köthető.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz neo-geo #15205 üzenetére
(#15205) neo-geo
Ne tőlem kérdez én nem értek hozzá. Neked régebbi V20Q van fent úgye?Mert az a rossz leírás alapján lett kigyomlálva.Azóta javítottam.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tzsolesz
nagyúr
A kérdést feltettem a Facebook-on. Várom a választ.
-
neo-geo
aktív tag
válasz atillaahun #15206 üzenetére
SMS. Most már az üzinek a hangja sincs, ha le van zárva a képernyő akkor oda kirakja középre hogy jött egy üzi, de felülre a zöld ikont nem rakja ki.
(#15207) bubus66Kábé egy hónapja raktam fel. De szerintem marad ez nincs kedvem megint be írkálni a szótárba a több száz szót.
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
sheep
addikt
én egy kicsit másképp látom:
jelenleg -speciel nekem- semmi szükségem ICS-re vagy JB-re
2.3.6. öröm és bódottá
mindent tud amit kell
számomra nem emiatt lesz elavult, hanem inkább a hw miatt
valljuk be azért az OB ma már inkább az alsóbb kategóriához van közel (hw szempontból)
itt ugye megint az a kérdés hogy kinek mi a fontos...
az átlag user csak azt nézi hogy néééd ICS van rajta, király, akkor megveszem
összehasonlítva a sgs2 (ISC 4.04) és a SGS advance (2.3.6) készülékeket, semmi egetrengető különbséget nem látok, ugyanúgy működik mindkettő
abszolút nem várom sem az ICS, sem a JB frissítést.@idegbaj:
milyen játékra gondolsz?
konkrétan eddig minden játék amit próbáltam hibátlanul futott az OB-n (modern combat2, plants cs zombies, dead space, ME)
nem kell semmiféle speciális játék, a felbontás a fontos (és a gpu)[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
bubus66
nagyúr
Meg lett csinálva de ha ezt be írod a bulid prop-ba akkor nincs hívás fogadás késés.
ro.telephony.call_ring.delay=0
Mindegyik be bele tettem és a emelkedő csengőhang is meg oldva A gombsor világítás is meg van.
embe várj mert most nézem az a V20Q nincs fent ami neked kell kb egy 20-28 perec
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bigdady
nagyúr
Vissza is irt az LG:
"Magyarországra vonatkozóan nincs ilyen jellegű információnk, a tervek szerint várható frissítés."
Van még remény.
-
tutis
őstag
De az ics nem azért kell hogy ránézzen az ember hogy jajj de szép, akkor ráteszek egy ICS launchert Pont az ICS-nél várható drasztikus javulás a telefon gyorsasága, ezáltal használhatósága terén..Majd ha lesz ICS és odateszed egy 2.3 mellé látni fogod a különbséget ugyanazon a hardveren..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
sheep
addikt
nehogy azt hidd hogy minden más lesz
sgs2-n sem látsz iagzából semmiféle javulást, nem hiszem hogy az LG sokkal többet hozna ki belőle
ICS alatt is ugyanúgy merül az aksi, apex/nova launcher sem tud többet mint más, nem lett gyorsabb tőle, stb. Érzésre ugyanolyan maradt a telefon. Ha a kezedbe vennél egy 2.3.6-os és egy 4.03-as sgs2-t nem biztos hogy sok különbséget éreznél. Én legalábbis nem éreztem.
Ez nem leszólás, csak egy megállapítás. Attól még lehet hogy a háttérben kemény optimalizálás van...[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Amúgy meg szánalmas amit az LG csinál...
Ilyenért nem lehet perelni?Ha tudják, hogy nem fognak frissíteni akkor ne mondják és nincs balhé, ezzel viszont egyre inkább elveszítek minden bizalmamat az LGvel kapcsolatban...
-
tutis
őstag
Az a baj hogy tudom mit beszélek hogy sógor sgs2 telójára saját kezűleg tettem rá az ICS-t..
Mondjuk egy OB-t meg egy sgs2-őt nem érdemes összehasonlítani mert nem ugyanaz a hardver. Ob 2.3.6 és Ob 4.0 összehasonlítás a mérvadó. A ICs-vel az sgs2 kevesebbszer akadt meg, kevesebb gondolkodás volt, jobban kezelte a ramot, szóval csak előrelépés lesz ha megjelenik OB-re..Bárcsak megjelenne már..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
sheep
addikt
hát igen, én is tudom mert nemrég volt sgs2-m
de az igaz hogy a sgs2 annyira erős rendszer hogy tök mindegy mit raksz alá..
most egy sgs advance van itt, hardveresen majdnem ugyanaz mint az sgs2, csak 2.3.6, és gyakorlatilag elhanyagolható különbséget érzek csak közöttük
mondjuk az tényleg érdekes lesz hogy a lg egy alap hw-ból mit tudna kihozni
azon a szinten lehet hogy többet lehetne érezni a hatásából[ Szerkesztve ]
-
idegbaj
csendes tag
HAli http://blackp970.xszerver.hu/ innen hogy lehet letölteni a kitakarított gyári romokat?
Mert v niemjó a link v a4shared jön be a regelős oldallal -
foxymaxy
senior tag
felraktam a v20q-t Bubus66 féle verziót, de valami gebasz van
azzal kezdődött hogy a google play beadta az unalmast,majd a löncser is behalt
minden reset megvolt, friss telepítés
ilyenkor mi van?idegbaj
mondjuk hogy ha bereggelsz akkor menni fog a letöltés[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #15237 üzenetére
(#15237) foxymaxy
Nem tudom mi lehet lelhet utána nézek nem csak holo Launcher Plussz adat meg magát? Én ma tettem fel reggel a V20Q és semmi probléma nincs vissza teszem valószínű a LGHomet és mindenki olyat tesz fel amilyet akar a market app kimaradta bocs pótoltam. Most meg nézem és jelzem. hogy ha jó.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #15242 üzenetére
Ja mindjárt küldöm át bocs elfelejtettem-.
-
kriszpontaz
veterán
válasz bubus66 #15243 üzenetére
A linkre mondtam, de én is elfelejtettem. Épp LEGO-zom (nem össze rakóst), tereprendezést csinálok a leendő gyárépületük alá.....fullra kiment a fejemből.
Amúgy meg az LG jóédesanyját ha tényleg leveszi a 2 volt felső kategóriás modelljét a frissítési listáról. Ha ezt meglépik, sokan lemondanak róluk. Nem tehetik meg, mert még nagyobb veszteségük lesz mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #15244 üzenetére
Szerintem nem fogják levenni meg fogjuk kapni legalább is bízok benne.
-
gyuri00
aktív tag
sziasztok
valakinek volt már olyan problémája hogy csatlakoztatja a géphez a telefont és egy mapát se lehet meg nyitni? képeket nem tudom feltenni a gépre se zenét nem tudok másolni semmit
Godlike79 le tudnád irni pontosan hogy azt hol tudom beállitani?
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz kriszpontaz #15248 üzenetére
ha nem lenne időt álló akkor tényleg drága lenne. De így, hogy egy-egy készülék több évig is támogatott, használható sebességű és jelen van a piacon talán annyira nem is drága. Viszont ha androidban akarsz toppon lenni, akkor minimum évente kell vegyél egy új készüléket. Így már feltehető a kérdés, hogy melyik is az igazán drága? Meg már kezdem unni, hogy hülyének nézik a vásárlókat... Én spec az ICS miatt választottam ezt a telefont, erre kb. a képembe röhögnek és azt mondják h bocs, miért hiszel el mindent amit mondunk... ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest