-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz heinci #20999 üzenetére
Olvastad a hibáit tudtuk hogy van és zárva is van az a topjc itt olvasd el milyen hibái vannak
Van már Recoverys változat ;-) Használd egészséggel.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Szotka
tag
Nekem v28 c modositott buildel amit bubus csinalt elvileg. Frankon gyors de nagyon gyorsan merul. legelso build ota lett modositva?
Szotka
-
doctorem
csendes tag
Létezik, hogy megkapta a "stable" jelölést a CM10? Vki leszedte már?
[link] -
bubus66
nagyúr
válasz heinci #21002 üzenetére
persze, hogy neked van igazad hogy van recoverys csak sok érteleme nincsen mert használhatatlan.
(#21003) Szotka
A V28C-nél nem muszáj módosítani a bulid prop-ot.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kriszpontaz #21008 üzenetére
Nekem így a legjobb. Mert egész nap sem nyúlok hozzá. Napközben jó ha 5-10%-ot megy le, ebben van 5-6 pár perces telefon, semmi más. néha az időz megnézem rajta.
Este jobban nyomkodom. A GB akkor is merült, ha nem használtam. De minek? Akkor merüljön ha használom, mert nekem az a jó.
-
Richee11
senior tag
sok különbség érezhető a 2.3.6 és az ics között? mm sebesség meg egyéb javulások sokkal jobban kiütköznek?
-
gabancs
addikt
válasz Richee11 #21010 üzenetére
Ugyan még vagy 2 napja van a telefonomon, de saját tapasztalatom az, hogy a sebessége pazar. Az aksi időt még nem igazán tudom, de bíztató. Ma reggel 4 órakkor vettel le a töltőről. Igaz, nem nagyon használom (munkahely) néha egy egy beállítást nézek meg rajta. Még ismerkedek vele, és most majdnem 13 órakkor, tehát 9 órája megy, és az aksi 83%-on áll.
Az összes többi meg szinte ugyan az. -
kengyel
nagyúr
Ha így haladnak akkor tényleg decemberre lehet a hivatalos ICS-ből valami Ha már ez is napvilágot látott. Vagy tévedek ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz gabancs #21019 üzenetére
Ahogy én olvasgatom leginkább az akkumulátor idejére panaszkodnak. De ez is kinél hogy jön elő . De mintha valaki a véglegest V30-ban írta volna. Még én sem raktam fel ,lehet pont az aksi miatt Bár ki tudja hogy jönne le nálam. De amiket írtok az tetszik A képek és videók rendben vannak azt látom
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
gabancs
addikt
válasz kengyel #21020 üzenetére
Igazából nincs panaszom az üzemidőre. Mint írtam, hajnal 4-kor vettem le a töltőről, és most van 80%-on az aksi. Aztán vannak trükkök, hogy ne zabáljon annyit. Például. Gyári beállításban a szinkronizálásban az ég világon minden be van pipálva. Tehát :
Chrome szinkronizálás
Gmail
Naptár
Névjegyek
PicasaAzt vettem észre, ha kapok egy email-t, akkor amíg a GB volt fent, addig szinte rögtön jelzett a telefon.
Az ICS-vel meg hoszzú-hosszú percekig kellett várni rá.
Kiszedegettem az összes pipát, és csak a Gmail-nál hagytam bent. Rögtön olyan lett, ahogy illik.
Gondoloma sok szinkronizálás, azon túl, hogy esze a KB-okat, az aksit is feleslegesen terheli. -
kriszpontaz
veterán
válasz gabancs #21021 üzenetére
30 perce vettem le a töltőről, azonnal esett az akkuszint 30 másodperc múlva 98%-ra! Elintéztem 15 telefont, erre lement 91%!!!-ra. Most visszatettem a töltőre, 20 perce rajta van, még mindig csak 95%. Azért ez elég béna így. Főleg hogy azonnal esik az akkuszint.
Sajnos vettem észre hogy nem lineáris. Csak idegesítő. Lehet ki is szedem a %os akkujelzést mert állandóan azt nézem.
[ Szerkesztve ]
-
-
gabancs
addikt
válasz kriszpontaz #21022 üzenetére
Én a helyedben adnék neki egy esélyt! Mit számít, hogy 99-97%? Gyakorlatilag tele van. Azt nézd meg, hogy mikor mutat 30%-ot, mert az már inkább mutatja a rendszered állapotát.
Az aksi amúgy sem lineárisan merül. -
gabancs
addikt
válasz kriszpontaz #21025 üzenetére
Nekem még nem csinált ilyet. Biztos, hogy kiválasztottad a csengőhangot? Nem csak meghallgattad? OK-zd le miután kiválasztottad.
Nyugi, nem hülyének nézlek, csak lehet, elfelejtetted leokézni. Egy próbát meg ér megnézni, és kipróbálni.Vagy még az jutott eszembe, hogy nem ugyan azt a szoftvert használjuk.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz gabancs #21026 üzenetére
Kiválasztottam, az csörgött eddig mindig amíg újra nem indítottam, utána a mediascan lefutásával nem állítja vissza a csengőhangot, de betettem a helyére (sd/media/ringtones) és a hangok menüből választottam ki, így már visszacsatolta újraindítás után. Tiszta hülye. Ilyet a ginger nem csinált.
Azt még nem próbáltam hogy ha zedge alól állítok be valamit mit csinál, de a zenék közül kiválasztva bénázott.
A 4shared tiltva van a munkahelyen.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
skacok v28c alatt mukodik rendesen a halozat? nalam tmobile halozaton max 3g van sehol a hspa vagy hogy irjak tehat a kis h betuvel nem talalkoztam ics alatt gingerrel tobbszor is . kicsit furi :s
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
jegenye77
addikt
Tegnap este újra raktam a V28C-t.Nem volt időm semmit se törölni tehát úgy van ahogy megjelent.
Most 71%-on van az aksi.A tegnapi 25%-hoz képest nem kicsivel lett jobb!
Csak nem értem,hogy mitől?
Előtte túl voltam 3-4 teljes töltésen most meg 1 volt éjszaka.
Most mitől lett ennyivel jobb?
Szinte ugyan annyit használtam a telót és ugyan azok az app-ok vannak rajta.Sőt most még több is van mert mondom még nem is töröltem semmit.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
heinci
tag
G - GPRS
E - EDGE
3G - 3GCsengőhangot nekem is nullázza reboot után..
-
bubus66
nagyúr
-
gabancs
addikt
-
alexander12
aktív tag
A Bubusnál megy a wifi, azért nem ír ki betűt szerintem.c Kapcsold ki a wifit, az adatforgalmat meg be, és akkor lesz betű. (de nem biztos, ez csak egy gondolat)
[ Szerkesztve ]
kíváncsi, OP8T
-
heinci
tag
válasz bubus66 #21035 üzenetére
(#21035) bubus66
Ne légy kérlek ilyen rosszindulatú. Azért írtam le, mert Embe írta, hogy a G valószínűleg az EDGE kapcsolatot jelenti. Mivel nem volt tisztában mindenki a jelölésekkel, azért írtam le, nem téged oktattalak. Nem tudom, miért kell mindig egyből rosszra gondolni.
Másik: nálad azért nincs a screenshoton betű, mert aktív WIFI kapcsolat mellett, nem jelzi a mobilkapcsolat típusát. És mielőtt felkapod a vízet, ezt sem rossz indulatból írom, csak segíteni szeretnék.
-
bubus66
nagyúr
válasz heinci #21041 üzenetére
Csak, hogy be bizonyítsam hogy wifi nélkül sincs G betű, annyi eszem még talán nekem is van hogy ha wifi kapcsolaton van akkor nem jelzi a mobilkapcsolatot. ha csak GSM hálózatra van állítva akkor nem jelez semmit.
(#21040) alexander12
Azt hogyan kell meg csinálni? Mond már el nekem légyszíves. a GSM hálózatnál soha nem fog ki írni semmilyen betűt.
[ Szerkesztve ]
-
-
kriszpontaz
veterán
Ez a mutasd az asztalod topic .
-
gabancs
addikt
válasz kriszpontaz #21045 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz alexander12 #21048 üzenetére
Nekem nincs ott vagy ellopták a képről?
Na akkor WCDMA kapcsolat E betüvel
3G Kapcsolat
Tessék hogy el is hidd, hogy a GSM hálózatot használom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest